reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Podajesz jej coś na te bóle brzuszka, a może lepiej wybrać się do lekarza? Napisz cos więcej to może wspólnymi siłami coś pomożemy ;D

reklama
Witam nowe mamy !!!
Joanna Dzieki za link a najlepsze jest to ze teraz cena spadla do 159 zl i to mi daje do myslenia bo ta cena jest do niedzieli i niewiem czy ryzykowac czy mozew poniedzialek bnedzie jeszcze taniej ::)

hej:)
pewnie znacie mnie tu z widzenia bos iedze tu juz ponad rok...i tez chcialam do was dolaczyc :):)
powolutku mysle ze sie jakos zaklimatyzuje:)

HEY
wkoncu nadrobiłam zaległosci,muj mały ma tylko katarek ale bez kaszelku
a najgorsze jest to ze zaczeły wyskakiwac mu krostki takie z woda i tylko na raczkach :( byłam u pediatry ale ona niema pojecia co to jest :mad: stwierdziła ze jak bedzie wiecej to do dermatologa mam isc,i pewnie sie wybiore

WITAM NOWE MAMUSKI ;D

TEN SAMOCHODZIK TO FAJNA SPRAWA TEZ MUSZE TAKI ZAKUPIC :)

ASIA Z

napisz od czego malutka ma te bolesci bo jak kolki to ja tez to przechodziłam az do 3 miecha z synkiem

witam!

Miałam toche przerwy na tm watku i od razu wypadła z gry :p ale postaram się wszystko nadrobić ;)

Mój Kubus też ma kaszelek ale tylko wtedy jak chce żeby ktos go zauwazył a napewno jest zdrowy, wiec chyba u dzieci jest to taki znak :hej bawcie sie ze mna!!
Kuba od niedawna zaczął po swojemu raczkować, podkłada pod klatke piersiową rączke i podnosząc sie na niej odpycha sie wyglada to mniej wiecej tak jak "skaczący kangurek", noi oczywiście gdy z meżem rozmawiamy a mały siedzi z nami to przez moment zerka raz na mnie rraz na meza i za chwilke zaczyna on po swojemu z nami dyskutować, więc od teraz musimy pamiętac aby zapytac o zdanie naszego małego lokatroka ;)

Pozdrowionka dobrej nocki i do jutra napewno tu wpadne!

DZIENDOBEREK
mamuski popudka muj potworek niespi od 7.30 teraz lezy i dyskutuje w łuzeczku
i mamy nowa krostke na policzku :(
nawet niewiem czym mu to smarowac bo ani go to nie boli i nie swedzi bo daje sobie ogladnac i dotknac

reklama
brenda - tego rodzaju krostki mozna smarować tzw. pudrem płynnym i jak sie pokaze jeszcze pare to mozna do tego podac calcium, u mojego synka tez pojawiły sie niedawno tak sobie pojedyncze krostki najpierw jedna i kolejne byłam u lekarza z tym i powiedział mi ze czasami pojawiaja sie taki krosteczki z róznych przyczyn np. z wody, powietrza zmiany klimatu itp.

Do góry