reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena ja nie kozystalam porady pediatrycznej z forum internetowego.Z dodzwonieniem sie pod tel ktore podalam nie mialam problemow a jak cos mnie niepokoilo to do swojej pediatry smigalam lub dzwonilam.

Ciezko mi powiedziec bez slyszenia jaki kaszelek ma Twoja coreczka..wiesz Jula u nas budzi sie od lipca i strasznie kaszle..tak az charczy jej w pluckach.Lekarka powiedziala nam ze jest to najprawdopodobniej alergiczne i zeby nadal obserwowac bo plucka czyste...Moze u Was jest podobnie a moze faktycznie spodobal sie jej ten dzwiek.A moze to mleczko jej zalega i stad to charczenie.U nas jak Jula byla mala to wlasnie tak mielismy i nie wazne kiedy zjadla czy byla przed jedzeniem.
Mysle ze moze skorzystaj z wizyty w przychodni i bedziesz juz spokojniejsza. :)

reklama
Tak też zrobie, musze i tak iść na 3-cie szczepienia to zapytam,.
A niepokoi mnie to, że mała ma jedno uszko bardziej odstające, i różnica robi sie większa.Do tego małżowina w tym uszku jest tez trochę bardziej owinieta. Pytałam juz lekarza i powiedział, że to sie jeszcze może zmienic, ale nie poogladał jej dokładnie i miałam wrażenie ,że nie potraktował tego poważnie. I dlatego chciałabym, żeby poogladał to specjalista, bo może trzeba coś robić. Ale nawet nie wiem do jakiego lekarza z tym iść. W sumie to z mojego lekarza jestem bardzo zadowolona i we wszystkich innych kwestiach zawszw bardzo dokładnie mnie informowal,a przy tej sprawie mam wrazenie, że zbagatelizował. A może ja faktycznie przesadzam ???

Witam!!!  No nie stety pomimo tego ze poszlismy wczoraj tak pozno spac to i tak pobudka byla przed 7 rano a w nocy to chyba z 5 razy sie budzila i dzis picie nie wchodzilo w gre bo musialam dac cyca na potrzymanie bo moim zdaniem to tylko jest cmokanie zeby usnac a nie jedzenie  :mad: Nie wiem jak to zmienic-juz wymiekam  :p
Joanna A moglabys mi dac namiar na tego sprzedajacego te samochodziki to i ja tam zamowie ;D
Pogoda piekna bo sloneczna jak na razie wiec zaraz wychodzimy a musze jechac zarejestrowac sie na nowo w urzedzie pracy a ja tam nie nawidze jezdzic :mad:
Milego dnia ;) ;) ;)

Nie martw sie Lena i po prostu spytaj na wizycie lekarza o wszystkie niepokojace i zastanawiajace Cie zagadnienia.Jak masz ich pare to po prostu napisz sobie na kartce co by nie zapomniec o niczym.

Pozdrawiam :)

Lena - Karolinka od początku była zachwycona Kubusiem, nigdy nie była zazdrosna (może trochę o babcię ;D), ale już jak byłam w ciąży to staraliśmy się ją przygotować na braciszka. Teraz dużo mi pomaga, lubi się nim chwalić i wydaje mi się, że taka różnica wieku jest w sam raz. Co do kaszelku to mój Kubuś ma tak, że jak za dużo piszczy, to potem zaczyna kaszleć. A piszczy tak, że uszy bolą :laugh:.

Moja Majka też ostatnio coś ma kaszelek ale taki w ogóle nie chorobowy, poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę co się z tego rozwinie. Teraz śpi mały urwisek. Jak wstanie to chyba pójdziemy na spacerek bo chociaż wieje okropny wiatr to jest słoneczko więc trzeba to wykorzystać. Zaraz biorę się za sprzątanie, póki malutka śpi ;D

reklama
Do góry