reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Witamy i czekamy az napiszesz cos o sobieżona Krzysia pisze:JA TAKŻE SIEDZĘ W DOMKU
anaconda27
styczniówka2006
Nowe mamy zawitały bardzo miło je witamy ;D ;D ;D
anaconda27
styczniówka2006
My też już wróciłyśmy ze spacerku i teraz wzięłam się za gotowanie obiadu. Maja została jeszcze na dworku razem z babcią. Cały czas raczkuje i bardzo mi się to podoba, już cała podłoga jej ;D
I
izusia
Gość
Hej dziewczyny!Ja jestemz watku Mamy z UK, takze jestem mama siedzaca w domu.Jesli pozwolicie dolacze do Was!
Moj synek ma trzy miesiace i jest coraz fajnieszy, od paru dni zauwazylam ze zaczyna sie smiac na glos i do tego jeszcze radosnie piszczy.
Mam nadzieje ze wy i wasze pociechy macie siedobrze.
Pozdrawiam!
Moj synek ma trzy miesiace i jest coraz fajnieszy, od paru dni zauwazylam ze zaczyna sie smiac na glos i do tego jeszcze radosnie piszczy.
Mam nadzieje ze wy i wasze pociechy macie siedobrze.
Pozdrawiam!
Zazdroszczę wam dziewczynki spacerów z maluszkami, ja niestety choć bardzo bym chciała nie wychodze z małą na spacer bo ona nie chce wysiedziec w wózku dłużej niż 5 min. Pręży sie i płacze a to przez to że ma bóle brzuszka i ostatnio prawie nie śpi w dzień bo jak tylko zdąży zasnąć to się wybudza z płaczem Jedyne co mi zostaje to wychodze z nią na balkon na kilka minut (oczywiście trzymam ja na rękach bo inaczej by sie darła ). Szkoda bo pogoda jeszcze jest całkiem ładna a świerze powietrze potrzebne naszym dzidziusiom.
reklama
Podziel się: