reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Izabelka będziemy na ciebie czekały
U mnie wiatr świszcze za oknami, a tak w ogóle to mam dziś kiepski dzień, rano siadam do kompa a tu system zablokowany (zapewne wczoraj w nocy mój mąż coś zabroił) więc pół dnia zajęło mi formatowanie; potem lepiłam pierogi i coś mi się nie udały bo w gotowaniu dużo się porozklejało; a na koniec spłuczka w ubikacji się popsuła, więc stwierdziłam że co ja nie naprawię? i tak ponad 2 godz. pierdzieliłam się ze spłuczką bo nie wychodziło mi. I co mnie jeszcze dzisiaj czeka na wieczór? aż się boję myśleć
;D

reklama
Izabelka czekamy! Wracaj szybko :)

Iwonka pojazd doszedl i faktycznie teraz kosztuje 165zl i jest godny polecenia.Jula zachwycona.Zlozylam go troszke i Jula smiga po domu.Czekamy na Meza zeby go zmontowal do konca..podnuszki i oslonka i takie tam...Naprawde super sprawa.Jestem bardzo zadowolona i do tego o 150zl tansze niz w sklepie..super a juz sie balam.ale co tam trzeba czasem ryzykowac no nie? :)

Anaconda
jestes pracowita mamusia...brawo ;D

Ja tez musze sie wybrac i pokupywac JUli jakies spiochy i body.
wczoraj wydobylam z szafu kombinezon ktory Jula dostala od dziadkow w zeszla zime(byl o wiele wiele za duzy) i teraz jak sie okazuje bedzie w sam .Jula wyla jak go w nia pakowalam wiec az sie boje co to bedzie jak na dworzu bedzie minusowa temp i trzeba bedzie sie tak ubierac... :)

Maja pierwszy raz rackowała dziś do przodu. Jesteśmy z niej bardzo dumni. Teraz dopiero to się zacznie, już nie zostawię jej na łóżku tak jak dotychczas. Jak jej zrobię zdjęcie to wam pokażę. A teraz zmykam przygotować ją do spania, chociaż nie wiem czy będzie chciała się położyć ;D ;D ;D

Izabelka Wracaj szybko
Anaconda Gratulacje dla majeczki oj bedzie jej teraz jej pelno wszedzie ;D ;D ;D
Joanna Super ze juz go macie :) Ja w takim razie tez go zamowie a juz wiem ze tesciowa mi go sponsoruje tylko nie wiem czy zamowic teraz czy jeszcze poczekac z miesiac ? Czy jeszscze beda i moze tansze albo juz wcale nie bedzie lub podrozeja ??? ??? ???

Czesc ziewczyny...dawno tu nie zagladalam i jeszcze nie jestem na bierzaca........maly wkoncu zasnol i mam chwilke dla siebie......zaczynamy powoli stawac na czworaka bo jak do tej pory czoglamy sie jak w okopach :)

Moje dziecko doooooopiero przed chwilka zasnelo ::) Nie wiem co jej sie stalo ze nie miala zamiaru isc normalnie spac ale mam nadzieje ze pospi chociaz do 8 rano ;D Ja juz tez zmykam spac wiec DOBRANOC

Taki piękny dzionek, a tu jeszcze nikogo??? WSTAWAć śPIOCHY !!! ;D
Mężowi skończył się wczoraj urlop i dziś (baaardzo niechętnie ;)) poczłapał do pracy, a ja zostałam sama z moimi skarbami. Ale pogoda piękna więc będziemy się gdzieś włóczyć. W poniedziałek Karolcia wróci do przedszkola i będę z Kubą sama :(.
Anaconada - gratulujemy córci, to teraz będziecie mieli dopiero wesoło ;)
Iwonka - długo szalała twoja mała ;D, mam nadzieję, że choć w nocy ładnie spała.

Witam. Ja to już od 7.30 na nózkach, ale nim sie człowiek rozrusza :D ::)
Zuzia1 Jak sie starsza córeczka odnosi do maleństwa? Co myślisz o róznicy wieku między dziećmi?

:) :) :) :) :) :)Witajcie!

Mysle ze smalo Iwonka mozesz go juz zamowic tym bardziej ze tesciowa placi ;) Pozniej to roznie bywa.a najpierw mozecie uzywac to jako bujaweczka,naprawde polecam! :)

U nas cos slonecznie ale chlodno.
Jula dzis nowu obudzila sie o3 zjadla i spala do 8-30.Poszla spac ok 22.

Milego dzionka dziewczyny :)

reklama
Joanna MK    i   Kasia_Z  dziewczyny piszę w zwiazku z namiarami na specjalistów .
Z telefonu nie skorzystałam ,bo nie moge sie tam dopukać, z na tym forum to właściwie same pytania do gina, a ja potrzebuje pediatry. Kurcze widziałam tu na baby boomie namiar na stronke typową gdzie pediatra odpowiadał na pyt, dot. dzieci, ale teraz nie moge jej za chiny znaleźć. Jak którąs coś znajdzie to pleassee. ::) ::) ::)

A tak na marginesie to miałyście cos takiego??? Moja mała jak sie czymś zachwyci, rozemocjonuje, wiecie jak to z dziećmi, albo np.rano po przebudzeniu w łóżeczku to zaczyna kasłać.Wyglada to tak jakby chciała sie roześmiać, albo zapiszczeć, a jeszcze nie potrafi i wtedy kaszle. Mam takie wrażenie, że jest to dla niej nowy dźwięk i próbuje go powtarzać, ale dziwne to jest. Nie ma kataru, nie jest przeziębiona.Narazie nie panikuje, ale prowadze baczna obserwacje ;)

Do góry