reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasiu bo to chłopak w głupim wieku myślisz że gdybym ja adama nie zagoniła do mycia to by się umył czy obciął paznokcie:dry::dry::dry:jeszcze ze 3-4 lata i będą w łazience spędzać duuużżżżżooooo czasu:baffled:
to sobie tą maść dziś kupie w aptece o ile nie będe miała dziś problemu z wybraniem kasy z bankomatu:dry::dry::dry:
dobra kochane zmykam dzieckiem się zając i coś w domku zrobić:tak:
zamelduję się potem z kawulcem:tak:

reklama
hej kobitki gdzie Was wywialo ? ja niedluygo ide poszperac w szaffie musze spodnie znależc co by mi z tylka nie leciały no i czysta bluzke bo wczoraj zbierałąm koszyki upociłam sie jak mysz a bluzke musze miec jasna bo mam" kasjerski mundurek ":tak:

Moja Zuzia zaczęla podbierac mi kosmetyki :szok: czasmi juz sie nie odzywam ale staram sie jej tłumaczyc ze dziewczynka w jej wieku nie musi miec umalowanych paznokci czy oczu wczoraj sie przyznala ze myała sie moim żelem a czasmi czuje ze uzywa moich perfum no idluzej siedzi w lazience odemnie :wściekła/y:

wiem że radzicie- doceniam:tak::tak::tak:

i ciesze sie e mowilyscie o wszystkim bo moglam napisac do spredawcy i apytac- wiadomo ze jesli chodzi skrzypienie kól to tego mi nie powie, bo to pewnie przez jezdzenie wzime czy w deszcz sie robi no ale do tej kwoty to watpie zeby jakikolwiek wózek nie skrzeczał;-);-)

ważne ze oprcie jest w pełni regulowane wiec jest ok:tak::tak::tak::tak:
No to widze ze juz zdecydowana jestes:tak:.Ale poko Maksio sie miesciw gondoli to go w niej woz.A ja nie doczytalam czy ty ze swojej teraz gondoli nie mozesz zrobic spacerowki?????
I pokaz mi jeszcze raz linka wozka na ktory sie zdecydowalas ?bo tyle tych wozkow tutaj bylo omawianych ze sie juz pobubilam:-D.Ale chyba chodzi o tego 3 kolowca?
Nie mogę sztucznego bo zwraca :no::no::no:

No i niemoge sie odkleić, wygońcie mnie...
No to niedobrze ze nie chce sztucznego .Bedziesz miala pozniej ciezko:baffled:.
Oliwka nie chciala mojego mleka a mnie tak zalezalo aby byla na piersi no ale malpka nie chciala hihi.
dzwoniła szefowa powiedziałam jej o swoich objekcjach co do tej przychodni i powiedziała że mnie rozumie i narazie dopóki się cieplej nie zrobi i dłuższy dzień zostaję w casto:tak::tak:co mnie w tym przypadku cieszy:tak::tak::tak:a od kwietnia pomyslimy może nawet mnie da na starą przychodnię tam gdzie zaczynałam a tam dojazd mam super i też wolne weekendy:tak:
Antoszka wstał w super nastroju do brojenia:baffled:
Dorotka moje dzieci feriuja sie u babci w pobierowie nad morzem i u dziadka w kamieniu pomorskim więc ja mam luzik boże jedno dziecko w domu to masa wolnego czasu:-D:-D:-D
To fajnie z ta praca wyszlo:tak:
Oli spi i tez jestem ciakawa w jakim nastroju wstanie bo dzis jest bojowo nastawiona do swiata:cool2:.
Malinka i Dowikla podziwiam Ja z jednym dzieckiem czesto mam dosc:-D
No to teraz sie witam
Jestem wkurzona i niewyspana:no:Mlode mi za wczesnie sie obudzily i tearz Wiktoria calutki czas mi wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Siedzi i ryczy zeby Jej spuscic rolety bo idzie spac:szok:Nie moge Jej teraz polozyc bo chce zeby spaly jak ja pojde po mlodego do szkoly:tak:
Patrzylam czy nie ida Jej zeby ale na frazie sie na to nie zanosi:no:Gardelko ma troszke czerwone,smarka i kaszle:no:W nocy to miala taki kaszel ze myslalam ze mi sie zaraz udusi:no::no::no:Dzisiaj na noc dam Jej Diphergan chyba
Dominik jest dzisiaj w szkole po feriach i powiem ze wstawalo mi sie fatalnie:no::no::no:No ale calkiem inaczej mi sie patrzylo jak zobaczylam ze za oknem jest juz jasno:tak::tak::tak:Oby do wiosny:-);-)

A mnie tak bolalao gardlo w nocy ze nie moglam sliny przelykac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Rano napilam soe cieplej herbaty i mi troszke przeszlo:tak:Ale cos czyje ze do wieczora zezre cala paczke cholinexow
Oj cos widze ze sie rozkladacie:-(.Zdrowka dla was kochani
MALINUS
Ale zazdroszcze Tobie siedzenia w domku tylko z Antkiem:tak::tak::tak:

Ja tez czasmi bym sie chetnie pozbyla do kogos moich dzieciakow-chociaz znajac zycie to gdyby juz u kogos byly to pewnie miala bym dolinke:baffled::-(
I tak zle i tak niedobrze hihihi:-D:-D:-D

Oli spi od godziny.Ja bylam z psem tzn ja w klatce stalami czekalam na niego a pies robic to co ma zrobic hihi.Dzis juz sie strasznie krecil chcial kupe Puscilam go na balkon on tam szczekal bo nie przyzwyczajony robic kupy na balkonie.No ale ja zrobil ,oliwka to obserwowala i pozniej chciala ta kupe z balkonu no i by ryk:-D:-D

Ide zjesc zupke.Jak G bedzie wychodzil na terapie o 15 to ja planuje wysjc z Oliwka na sanki na kilka minut .G jeszcze w pracy Wejdzie i wyjdzie i tyle meza bede widziala,no ale najwazniejsze aby sie leczyl:tak:

Kerna z kasą i super szefowa to się wyjaśni 10 w dniu wypłaty bo niby wie że za mało mi dała i ma wyrównać a ile????????????????to się okaże:baffled:
"okaleczoną"sobie ostatnio kupiłam w biedronce z opisu fajna ale jeszcze jej nie czytałam cosik mi czasu brak:-p
no ja też z biedrony, przeczytałam początek jak ja obrzezali i dalej nie mam weny:dry:
Joasiu to Ci pannica;-)

JOASIU milej pracy .No i panna ci z Zuzi rosnie :-)
KERNA co za tesciowa?Kurcze to smuetne ze sie nie ucieszyla :-( .Nie przejmuj sie u mnie pewnie by reakcja bylaby jeszcze gorsza.

Co do poscieli to ja tez mam tylko 2 komplety ale narazie kasy brak na zkup a tez by sie posciel przydala.Zupka zjedzona .Oliwka sie pewnie zaniedlugo obudzi.

AHA KERNA zapomnialam .Jesli chodzi o wyniki Oliwki to mam dzwonic w czwartke i dowiem sie jak tam badania stoja ,ale z tego co mi babka mowila to troche sobie poczekamy :-(.
Ja nastawiam sie najwczeniej za 2 tygodnie cos wiedziec jak nie dalej :-( .

KERNA I MALINKA i inne co mja dzieciaczki z wieku Oliwki W co z dzieciaczkami bawicie?Mnie juz pomyslow brak :-( .A jakos nic kokretnego znalesc w necie nie moge :-(

Joanna rosnie Ci pannica wiec nie dziwie sie ze podbiera kosmetyki.Ja jak bylam mala nie miala co podbierac bo moja mam nigdy sie nie malowala/A co do Wojtka zaczekaj jeszcze troche sam zacznie dabac o siebie. Chlopaki tak maja;-)

Malinka dzis to raczej juz usuneli awarie:tak:

Zapiekanka w piecu
Laura sie bawi dzbankiem i kubeczkami
Moj ma byc na 13 i oby sie nie spoznil bo bedzie jadl zimne:-D

reklama
Do góry