reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka na opryszczkę VRATIZOLIN VRATIZOLIN 3% krem 3g | Skóra | Skóra | i-Apteka.pl mnie mąz kupil ibo zlaeżalo mi zeby szybko zeszło ze względu na pracę
a co do poscieli to ja jak tylko jest okazja i kasa to kupuje [posciel bo tego nienigdy nie za duzo przy dzieciach zreszta na wiosne planuje przegląd bo mi sie przescieradła końcża i przy okazji zobacze co mam a co nie

reklama
Ania ja robiłam tak właśnie z pościelą i tym sposobem mi tylko 2 kąplety zostały z czego jeden to się też do wywalenia nadje bo jest już sprany bardzo :baffled:a ja to powinnam kupować tylko poszwę na kołdre bo my z pietruszką śpimy bez poduszek tylko na maleńkich jaśkach więc powłoczki na poduszke to nówki sztuki:-D:-D:-D
Ja kupilam sobie dwa komplety poscieli pod koniec roku jakos wiec mam:tak::tak::tak:I fajne byly i niedrogie bo byla wyprzedaz akurat:tak::tak::tak:
A te stare to tez bym musiala jakos zuzyc i wywalic

O kochana no to tak zaczelas wywalac ze zostalas przy dwoch kompletach:szok::-Dchyba sie rozpedzilas:-D:-D
ja to mam napewno 2 komplety do wyrzucenia miala juz ostatnio to zrobnic ale wypralam i znow bylo mi szkoda :-D:-D
A co do oprozniania lodowki to mozna sporo pieniazkow w portfelu uchowac:tak:Ja kiedys caly tydzien oproznialam lodowke:-)

Dobra ja spadam do garow do nie ma mi kto pozmywac:-D

Malinka na opryszczkę VRATIZOLIN VRATIZOLIN 3% krem 3g | Skóra | Skóra | i-Apteka.pl mnie mąz kupil ibo zlaeżalo mi zeby szybko zeszło ze względu na pracę
a co do poscieli to ja jak tylko jest okazja i kasa to kupuje [posciel bo tego nienigdy nie za duzo przy dzieciach zreszta na wiosne planuje przegląd bo mi sie przescieradła końcża i przy okazji zobacze co mam a co nie
Ja juz pisalam o tej masci :tak:Ja ja sprawdzilam i jest mega dobra ale ja uzywam jej na zajady

Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale niestety jestem przeziębiona na maksa, cały weekend spędziłam w łóżku bo głowa mi pęka i ogólnie czuję się fatalnie. Nie poczytam was bo nie mam sił ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco:tak::tak::tak:
ooooo kurcze zdrowia i wracaj do ans pełna sił:tak:

Ja narazie tylko na chwile .Oliwka daje dzis popalic .Nie potrafi zajac sie ani na chwile sama soba.Wszystko chce dostac .Jak jej zabronie to jest ryk ze sasiedzi slysza.Non stop ryczy i chce na rece :baffled:.Jak dzis nie oszaleje to bedzie git .

A tu jeszcze caly dzien bez M sie szykuje bo zaraz po pracy szybko zje obiad i leci na terapie i pewnie po 20 dopiero wroci.No ale najwazniejsze aby poszedl sie leczyc .Chyba zaraz uspie Oliwke wiec wtedy zajze na dluzej:tak:.

Mieszkanie ogarnelam Czyli tylko lozko poscielilam i pozmywalam ,pranie wstawilam ,pozniej drugie wstawie I moze za podlogi sie wezme.
no mój też nic się nie zajmie sam:no: mnie to juz czasem tak denerwuje ...a jakos nie mam pomysłu na fajne zajmujące zabawy:dry: trochę wyrodna chyba jestem.... A pracowity masz dziś dzień!! Ja mam lenia niestety i robie tylko to co już musze...no żywcem nic mi się nie chce:no::no:
A mam jeszcze pytanie....masz wyniki badań Oliwki......????

czekam na telefon szefowej co z tą pracą w przychodni :dry:wczoraj tam z pietruszką pojechaliśmy i powiem wam że dojazd bedzie mi zajmował godzinę i powrót nocą należy do średnio bezpiecznych więc chyba wolałabym jeszcze z miesiąc dwa zostać w casto póki ten dzień krótki no i fakt że 100 zł na dojazdy muszę wydać też nie pociesza tylko te wolne weekendy:dry:
i tak źle i tak nie dobrze:sorry2::sorry2::sorry2: no jakoś w końcu się wyjaśni sprawa i oby na plus:tak: a jak z kasą i super szefową????? bo mi umknęło:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No i niemoge sie odkleić, wygońcie mnie...
ok ...zostań:tak:
No to teraz sie witam
Jestem wkurzona i niewyspana:no:Mlode mi za wczesnie sie obudzily i tearz Wiktoria calutki czas mi wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Siedzi i ryczy zeby Jej spuscic rolety bo idzie spac:szok:Nie moge Jej teraz polozyc bo chce zeby spaly jak ja pojde po mlodego do szkoly:tak:
Patrzylam czy nie ida Jej zeby ale na frazie sie na to nie zanosi:no:Gardelko ma troszke czerwone,smarka i kaszle:no:W nocy to miala taki kaszel ze myslalam ze mi sie zaraz udusi:no::no::no:Dzisiaj na noc dam Jej Diphergan chyba

A mnie tak bolalao gardlo w nocy ze nie moglam sliny przelykac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Rano napilam soe cieplej herbaty i mi troszke przeszlo:tak:Ale cos czyje ze do wieczora zezre cala paczke cholinexow
ło matko co się u Ciebie dzieje:no: zdrówka:blink:

ja to jak pies z wszystkiego szybko się wyliże:rofl2:
:-D:-D:-D szczęściara;-)

Dowilka ma jej dane.Dziewczyna nie napisala do mnie zebym jej cos dala za darmo tylko czy mialabym cos do sprzedania za jakas symboliczna kwote.Nie znam jej pozatym p[o postach tez niczego sie nie mozna o niej dowiedziec procz tego ze rodzi w marcu:sorry2:Nie spotkalam sie z naciagaczkami wiec jak moge to pomoge.Wiadomo ze z Monia bylo inaczej bo to byla kolezanka ale skoro moge pomoc a mnie to nie kosztuje nic to dlaczego nie:-)
i nie wiem o co chodzi..widać niedoczytałam:zawstydzona/y:

ja muszę nam koniecznie jakąś pościel kupić bo mamy z pietruszką tylko 2 komplety i już z lekka sprane i przydało by się coś nowego może po wypłacie zaszaleje i kupie nam jakąś co byśmy mogli ją walentynkowo ochrzcić;-):-p
no ja też wybieram sie na zakupy poscielowe.....ale mi to sie nigdy nic nie podoba:no::dry:
Witam sie i pewnie zaraz zniknę bo bejebs dopiero co zasnął i już wyje:wściekła/y:
M wyjechał nad ranem no jak co tydzień w pon lekki dołek..
śniegu u nas całe mnóstwo:szok: ze 30cm!!! A fotek nie moge dawać bo mam zepsutego lektora....szkoda kurcze. Jak już pisałąm lenia mam na maxa. nic mi sie nie chce.zaraz nastawie obiad coś na szybko bonajchętniej to siadłabym przed tv albo w łóżku przy książce . A jak juz o ksiazce..ktoś czytał "okaleczona"???
Wczoraj wielki dzień, powiedzileiśmy teściowej ociąży..a ona poweidziała "to fajnie":baffled::baffled::baffled: i zero pytań jak sie czuje, kiedy termin i w oógle co i jak....to fajnie....:wściekła/y:

a ta maść jest bez recepty do kupienia????
mój Antek wcina jaśki z kokosem to znaczy podróbe jaśków z cerfura:-)rano jadł na mleku a teraz się upomniał jak je zobaczył i wcina na sucho:tak:a te ciasteczka hippa to antek też lubi:tak::tak::tak:
ubrałąm dzieciakom pościel nastawiłam pranie i juz nic mi się nie chce ale sie chyba zaraz mobilizuję:sorry2:

Kerna z kasą i super szefowa to się wyjaśni 10 w dniu wypłaty bo niby wie że za mało mi dała i ma wyrównać a ile????????????????to się okaże:baffled:
"okaleczoną"sobie ostatnio kupiłam w biedronce z opisu fajna ale jeszcze jej nie czytałam cosik mi czasu brak:-p

reklama
tak VRATIZOLIN kupił mi mą bez recepty za jakis 6 zł a DAVERCIN jest na receptę a mo Wojtek ma przepisane od lekaraz bo przywlókł ze szkoly jakiegos parcha i mu zsypało buzie wyglada to jak trżdzik i nie daj boze wycisnac albo rozrapac a po drugie to Wojtek nie bardzo dba o siebie i nieraz chodzi umorusany jak nieboskie stworzenia jakby wody imydła nie było a kiedys mieli sprawdzane głowy w szkole i pani na jego ciemieniuche powiedzial ze to łupiez pstry czy jakos tak :szok::wściekła/y: troche sie wkurzyłam bo ma tego nieduzo w jednym miejsciu izazwyczja jak juz ma dłusze włosy a jak jest obciety to nie ma wogóle

Do góry