Kochana Zuzia ma juz 8 latMoja Zuzia zaczęla podbierac mi kosmetykiczasmi juz sie nie odzywam ale staram sie jej tłumaczyc ze dziewczynka w jej wieku nie musi miec umalowanych paznokci czy oczu wczoraj sie przyznala ze myała sie moim żelem a czasmi czuje ze uzywa moich perfum no idluzej siedzi w lazience odemnie
![]()

Zawsze biora mi blyszczyki w roznych kolorach i sie maluja,puder w kulkach i nawet tusz do rzes

Kochana z doswiadczenia Tobie powiem ze pewnie dluzej bedziesz czekala za tymi wynikamiAHA KERNA zapomnialam .Jesli chodzi o wyniki Oliwki to mam dzwonic w czwartke i dowiem sie jak tam badania stoja ,ale z tego co mi babka mowila to troche sobie poczekamy :-(.
Ja nastawiam sie najwczeniej za 2 tygodnie cos wiedziec jak nie dalej :-( .
KERNA I MALINKA i inne co mja dzieciaczki z wieku Oliwki W co z dzieciaczkami bawicie?Mnie juz pomyslow brak :-( .A jakos nic kokretnego znalesc w necie nie moge :-(

Moi tez sie wsyztsko szybko nudzi i czasami tez nie wiem co za zabawy mam wymyslacdortka mi tez pomysłó brak.póki co bejbes uwielbia śrubokręt i rozkręcanie zabawek....ma to po tacie...
a pomysłów na zabawy chętnie poczytam
u mnie klocki odpadaja...budowanie wierzy nie dla niego..malowanie tylko na chwilkę...więc co jescze???![]()

Dzisiaj wlasnie chyba skorzystam z pomyslu ANKI i bedziemy malowac farbkami albo porobimy maski
My tez w zeszlym roku robilismy takie maski i mielismy mega ubawDziewczymy ja wczoraj zrobilam maski z papieru na gumce dla nas .Bylismy kotkami.laura miala ubaw a my mielismy polwe z siebie
Kerna bodbrze ze ma jakies ulubione zajecie.Laura uwielbia sie bawic zwierzetami i domkiem.Cistolina, lalka z wozkiem.Czsami rozkladam jej domek.
Moze zrobcie z kocow domek i posiedzecie troche z pociechamizawsze to cos innego:-)

Odebralam juz Dominika i zrobilam drobne zakupki