reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINUS
Ale zazdroszcze Tobie siedzenia w domku tylko z Antkiem:tak::tak::tak:

Ja tez czasmi bym sie chetnie pozbyla do kogos moich dzieciakow-chociaz znajac zycie to gdyby juz u kogos byly to pewnie miala bym dolinke:baffled::-(

reklama
Dowikluś to witaj w klubie z bolącym gardłem:eek:
Pierruszka mój ma tak zawalone gardło że szok:eek:mi trochę przechodzi nawet ta okropna opryszczka zaczyna schodzić ale jak to powiedział pietruszka ja to jak pies z wszystkiego szybko się wyliże:rofl2:

Dowikluś ja kiedyś też strasznie przeżywałam jak moje dzieci wybywły z domu a teraz trochę inaczej tym bardziej że wiem jak oni na te ferie czekali bardzo chcieli jechać do babci zresztą tam są ich korzenie tam się wychowali mają kolegów znajome miejsca duże podwórko ..no i babcia daje słodycze i pozwala dużo bajek oglądać:baffled::baffled::baffled:no ale to rodzice są od wychowania a dziadkowie od rozpieszczania:-D

Dowilka ma jej dane.Dziewczyna nie napisala do mnie zebym jej cos dala za darmo tylko czy mialabym cos do sprzedania za jakas symboliczna kwote.Nie znam jej pozatym p[o postach tez niczego sie nie mozna o niej dowiedziec procz tego ze rodzi w marcu:sorry2:Nie spotkalam sie z naciagaczkami wiec jak moge to pomoge.Wiadomo ze z Monia bylo inaczej bo to byla kolezanka ale skoro moge pomoc a mnie to nie kosztuje nic to dlaczego nie:-)
Laura wczoraj w poludnie spal wiec dlatego tak pozno poszla spac
Malinka fajnie z praca:tak: a wozek chyba najfajniejszy z proponowanych:tak:

MOj wpadl na sniadanie
Na 13 robie zapiekanke z makaronu a potem na zakupki bo w Realu maja fajne kocyki z poduszkami
Wochenangebote Textil - real.de

ja muszę nam koniecznie jakąś pościel kupić bo mamy z pietruszką tylko 2 komplety i już z lekka sprane i przydało by się coś nowego może po wypłacie zaszaleje i kupie nam jakąś co byśmy mogli ją walentynkowo ochrzcić;-):-p

No to teraz sie witam
Jestem wkurzona i niewyspana:no:Mlode mi za wczesnie sie obudzily i tearz Wiktoria calutki czas mi wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Siedzi i ryczy zeby Jej spuscic rolety bo idzie spac:szok:Nie moge Jej teraz polozyc bo chce zeby spaly jak ja pojde po mlodego do szkoly:tak:
Patrzylam czy nie ida Jej zeby ale na frazie sie na to nie zanosi:no:Gardelko ma troszke czerwone,smarka i kaszle:no:W nocy to miala taki kaszel ze myslalam ze mi sie zaraz udusi:no::no::no:Dzisiaj na noc dam Jej Diphergan chyba
Dominik jest dzisiaj w szkole po feriach i powiem ze wstawalo mi sie fatalnie:no::no::no:No ale calkiem inaczej mi sie patrzylo jak zobaczylam ze za oknem jest juz jasno:tak::tak::tak:Oby do wiosny:-);-)

A mnie tak bolalao gardlo w nocy ze nie moglam sliny przelykac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Rano napilam soe cieplej herbaty i mi troszke przeszlo:tak:Ale cos czyje ze do wieczora zezre cala paczke cholinexow
ojeku biedaczka nie wyspana i do tego przeziebiona.Nie dziwne ze nie chce sie jej bawic tylko placze i che isc spac.Mam nadzieje ze uda sie ja przetrzymac gorzej jak sie gdzies polozy i zasnie:baffled:
[ ja to jak pies z wszystkiego szybko się wyliże:rofl2:[/B]
:-D:-D:-D
Dowikluś ja kiedyś też strasznie przeżywałam jak moje dzieci wybywły z domu a teraz trochę inaczej tym bardziej że wiem jak oni na te ferie czekali bardzo chcieli jechać do babci zresztą tam są ich korzenie tam się wychowali mają kolegów znajome miejsca duże podwórko ..no i babcia daje słodycze i pozwala dużo bajek oglądać:baffled::baffled::baffled:no ale to rodzice są od wychowania a dziadkowie od rozpieszczania:-D

ja to przezywam nawet jak Laure z moja mam zostawie:baffled:Mysle non stop, najgorzej bylo pierwszym razem ale teraz coraz lepiej mi idzie:-D
Z tym rozpieszczaniem i wychowywaniem sie zgadzam:tak:

ja muszę nam koniecznie jakąś pościel kupić bo mamy z pietruszką tylko 2 komplety i już z lekka sprane i przydało by się coś nowego może po wypłacie zaszaleje i kupie nam jakąś co byśmy mogli ją walentynkowo ochrzcić;-):-p

ja znow mam za duzo poscieli i obiecalam sobie ze teraz zaloze te stara juz taka sprana i nie bede jej prala tylko potem ja wyrzuce:sorry2:

ja dziś na obiad robię kurczaka z pieczarkami i dzikim ryżem :tak:muszę wymieść wszystko z zamrażarki bo chcę ją rozmrozić i wypucować lodówkę a póki nie ma dzieciaków i nie trzeba chodzić po julinę do szkoły to njlepsza okazja a poza tym duża oszczędność bo nic nie będe musiała narazie obiadowo kupować:-p:-):-)

Ania ja robiłam tak właśnie z pościelą i tym sposobem mi tylko 2 kąplety zostały z czego jeden to się też do wywalenia nadje bo jest już sprany bardzo :baffled:a ja to powinnam kupować tylko poszwę na kołdre bo my z pietruszką śpimy bez poduszek tylko na maleńkich jaśkach więc powłoczki na poduszke to nówki sztuki:-D:-D:-D

reklama
Ja dzisiaj na obiad kupuje pierogi bo nie chce mi sie nic robic hehe;-):-)
Na razie mlode sie bawia-tzn buszuja po kuchni:-);-)Wlasnie do Nich poszlam bo cos tak w kolko biegaly i okazalo sie ze zezarly mi pol paczki ciasteczek hipp tych slonikow:szok::-DAle przynajmniej nie wyja uff;-):-)

Do góry