reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

...

MH oglądałam nie podoba mi sie:zawstydzona/y: w tym podobno da siw do pionu-moze ten co ma kolezanka to 2009 i teraz ulepszyli:confused:

...

Oo zdjęciach nie widać, żeby się dało, dziecko zawsze jest odchylone :no: Ale może akurat twojemu nie będzie to przeszkadzało :tak:

A jeśli chodzi o wyglad to rozumiem cię doskonale, bo sama mam zappa :-p:-D

reklama
ANACONDA zdrowka kochana
MEDEUSKA a co po sie tak spieszysz z tym wozkiem?Jeszcze Maksio i tak jest zamaly A za jakis czas moze wiecej kasy bys dozbierala i moze inny by ci przypadl do gustu :-)
MALINKA a gdzie masz swoja 2 na feriach?bo mi gdzies umknelo :-(
MH moze tak jak Malinkai pisze daj jej sztuczne mleko na noc ?//
Kurcze ona juz z waga na 50 centylu?Moja Oliwka jest na 23 centylu z waga .

Dobra narazie lece MOze udami sie ja uspac

Madea, to kupuj :tak: My tylko radzimy, ale przecież to twój wybór :tak: Można sobie kupić taki smar w spreju :sorry2:

Spadam kochane Niki wstała :sorry2:
wiem że radzicie- doceniam:tak::tak::tak:

i ciesze sie e mowilyscie o wszystkim bo moglam napisac do spredawcy i apytac- wiadomo ze jesli chodzi skrzypienie kól to tego mi nie powie, bo to pewnie przez jezdzenie wzime czy w deszcz sie robi no ale do tej kwoty to watpie zeby jakikolwiek wózek nie skrzeczał;-);-)

ważne ze oprcie jest w pełni regulowane wiec jest ok:tak::tak::tak::tak:

ANACONDA zdrowka kochana
MEDEUSKA a co po sie tak spieszysz z tym wozkiem?Jeszcze Maksio i tak jest zamaly A za jakis czas moze wiecej kasy bys dozbierala i moze inny by ci przypadl do gustu :-)

Nie mogę sztucznego bo zwraca :no::no::no:

No i niemoge sie odkleić, wygońcie mnie...

ANACONDA zdrowka kochana

jeszcze makimum miesiąc i mi wyrosnie z gondoli- dlatego juz powoli sie rozglądam za spacerówką- ja mam miesiąc eby na ten za 300 nabierac:-p:-p

jeb..... zęby!!! gdyby nie te pieprzone 6 tys ktore nusze wydac to na wszystko by kasa byla!!:dry:

Witam! Troszke Was poczytałam. Szwagierka wczoraj wyjechała:tak:

Na wizyty Szwagierki średnio się cieszę. My w sumie na jedny pokoju mieszkamy bo teściowa ma swój i my swój. Więc ciężko kogoś na weekend czy ferie przenocować. A przecieź jest dziecko małe więc wieczorem cisza potrzebna a nie wariacje do północy. A jej syn właśnie jest hałaśliwy. O tym żę cały weekend tylko w garach siedziała nie wspomnę
:no:
no nie dziwie sie ze sie nie cieszysz skoro macie takie warunki
DZIEWCZYNY dzisiejsza noc to byla najlepsza nocka odkad Oliwka zyje.

Jak pila mleko ciut po 22 to spala do 5 rano.
Ja sie obudzilam 5 minut wczesniej Bo juz za duzo spania jak dla mnie bylo.Kto to widzial ponad 6 godzin snu :-) .JAK MOZNA TAK DLUGO SPAC HIHIHI.
Ale serio nocka najlepsza na swiecie jak dla Oliwki :-) .Pozniej spala jeszcze do po 7 :-) .

Teraz juz jest po kanapeczce i bawi sie skarpetkami :-) .

Dzis w planach wyjscie na balkon hihihiih na snieg hihihi.

PATI mnie sie Twoje zdjecie sewka tutaj nie pokazuje :-( .
A jak Sewi zareagowal na siostrzyczke?
Oliwka sie rozkreca oby kazda noc byla przespana :))
Witam w pośmierdziałek

:-D:-D:-D:-Dmusiało wyglądać:-D:-D:-D

Agunia
gratuluje nowych słówek. Ty jesteś na etapie wyczekiwania kazdego nowego a ja na błaganiu o ciszę:-D:-D:-D
Dziewczyno, jak Malina pisze leć na NFZ i się nie oglądaj i to biegie, dziadki z berbeciem zostaną przeciez chwilkę dłużej, na leki pożyczysz, a nawet jesli bys niemiala ska,to masz juz recepte, a nie dopiero zaczynasz badania ( jak kasa jzu bedzie )!!!!!

Anka prześlij mi namiary do tej dziewczyny.

/y:

wysle na priv
Witam

W weekend mieliśmy sporo gości, więc za bardzo nie odpoczęliśmy. :eek: Wszyscy chcą mnie jeszcze przed porodem zobaczyć. :dry: Normalnie zaczynam się czuć jak jakiś okaz w zoo. :baffled: Zbliżony wyglądem do hipopotama, albo słonia :-p
Obudziłam się w nocy o 4.00 i już nie mogłam zasnąć, a jak zachciało mi się spać o 7.30 to Piotruś wstał no i po spaniu, więc jestem niewyspana, boli mnie głowa i takie ogólne rozdrażnienie mnie dopada :-(, więc nie będę długo siedzieć, coby nikomu humoru nie psuć. :zawstydzona/y:
z tym ZOO to chyba przesadzilas:-D:-D
Dziwne, że z głodu się nie budziła, bo przegapiła 2 butle kaszki przed spaniem bo zasnęła ) a obiad jadła o 14. No fakt 3 miseczki zupki dość gestej i marchewka z pary. Ale teraz i śniadania nie chce, ja nie wiem, o linie dba czy co:-D:-D:-D.
A na 13 ma przyjśc małej chrzestna, no jetem ciekawa. Ostatnio na 2 urodzinkach zarzekała się ze przyjdzie jeszcze przed swietami i dogadamy swiąteczne imieninki jej męża, i cisza do przedwczoraj była...
Tak wiec skocze po chlebek, jakies ciasto pychotkę, kase za karme ryb musze przesłać , no, tylko najpierw od kompa sie odkleić, hihi
po takiej ilosci zupki nie dziowie sie ze wiecej nie chciala jesc:szok:
[
od dziś się diecić zaczynam więc proszę o kciukaski laseczki:tak:
kciuki zacisniete:tak:
Witam,

ja znowu miałam przerabane w nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niki to się chyba nie najda juz tym moim mlekiem :baffled: Co myślicie :confused:

:dry:
mozesz sprobowac dawac jej kasze na noc a doczytalam ze przybiera na wadze wiec jest ok
Witam z rana

Ale naskrobałyście postów przez weekend jakos nie miałam czasu zaglądnąć w sobote a w niedziele to mi czas uciekł bo miałam wyprawe do Tarnowa 110km ode mnie , gdyż mam szwagierke w szpitalu :-:)-:)-:)-(
Od rana nie mogę sie zebrać gdyż właśnie dzisiaj ma operacje na kręgosłup bedą jej dwa kręgi w odcinku szyjnymwycinac i wstawiac nowe, masakra nie moge o niczym innym myślec a skutki mogą byc koszmarne bo może ja sparalizować , juz wczoraj miała niedowlad prawej reki:-:)-:)-:)-(

A ja jeszczs dzisiaj n USG juz trzecie , ciekawe czy wszystko ok z fasolka , mam nadzieję ze tak :tak::tak::tak:
Musze poczekac az mąż odsnieży droge bo z pod domu nie wyjade tak dowaliło u mnie śniegu ze szok:szok::szok::szok: a na 11 mam zabiegi w szpitalu ciekawe czy dojadę :-D:-D:-D:-D jak narazie to leże w łóżku i myśle co by zjeść:-D:-D:-D Dobrze ze Maksia dzisiaj sąsiadka wzięla do przedszkola tylko tatuś musial dziecko a barana wynieś do droi głownej:-D:-D:-D ale mia Maksiu radoche :-D:-D:-D

Siostra widzę ze stawiasz ze bedę miec dziewczynke :-):-):-):-):-)

Narazie spadam jak wróce od lekarza to zajrze bo mąż juz akurat bedzie zbierał sie do pracy wiec komp bedzie wolny.........

Zyczę miłego dnia , u mnie słońce swieci :-)
stawiam na dziewczynke a jak by mial byc chlopiec to tez mam ciuszki bo przeciez nie mam wszystkiego w rozu :))
Widze jak szwagier nagina w tym sniegu
A ktora to w szpitalu?
Powodzenia na wizycie i zdaj potem relacje
fajny ten 1 czarny:tak:
Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale niestety jestem przeziębiona na maksa, cały weekend spędziłam w łóżku bo głowa mi pęka i ogólnie czuję się fatalnie. Nie poczytam was bo nie mam sił ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco:tak::tak::tak:

wspolczuje:baffled:

A my wstalysmy o 9:20
Jestemy po sniadanku, mamy posprzatane procz lazienki i kuchni ale to sie zaraz zrobi
Na 15:30 mam fryzjera wiec zagladen wieczorem :)
Ale teraz jeszcze nigdzie nie wychpodze wiec moge posiedziec:-D

Medeuska ja bym jeszcze do wiosny poczekała z tą spacerówką, z własnego doświadczenia ci radzę bo też się spieszyłam i potem tego żałowałam:tak::tak::tak:

Anabuba bez szyderki prosze:-Du mnie snieg to nowosc:-D:-D

Nie wiem czy ktoras z Was pamieta posta dziewczyny ktora jest w 35tc ktora prosila o pomoca.Postanowilam jej pomoc i mam zamiar wyslac jej posciel.Biedna ma wozek po bracie i lozeczko rowniez po bracie.Nie ma ciuszkow, w sumie nie ma nic:-(
Pisze bo moze ktoras z Was moglaby jej cos przeslac na malenstwo.
Pisala ze za symboliczna kwote ale ja tam kasy nie chce wiec moze ktoras z Was?
A ja nie wiem o co chodzi z ta dziewczyna:no::no::no:I posta tez nie widzialam:no:
A ja juz kilka razy komus pomoglam a pozniej sie okazalo ze to byly zwykle naciagaczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A masz ANKA pewnosc ze ta dziewczyna jest tym za kogo sie podaje i ze rzeczywiscie jest taka potrzebujaca:confused:
Malinka kolorowych snow, tak co jutro sprawna bedziesz:-D

Laura jeszcze nie spi wiec ja musze sie stlenic bo ktos musi sie dzieckiem zajac a moj idzie pod prysznic wiec ja tez sie zegnam

Dobranoc
No to tez niezle Tobie wczoraj zaszalala;-):-)
Moje ostatnio troszke wczesniej zasypiaja ale to dlatego ze praktycznie nie spia mi w dzien:no:
Witam,

ja znowu miałam przerabane w nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niki to się chyba nie najda juz tym moim mlekiem :baffled: Co myślicie :confused:

Moja Helenka zrobiła to samo z zazdrości wysmarowała się cala kremem aniki :tak: Identyko :-D:-D:-D:baffled:

Coś mam posztkowane te posty... :wściekła/y: Nie dość, ze cytatów niema to wycina to co ja napisałam :dry:
Ja mysle ze sie najada skoro przybiera na wadze:tak::tak::tak:Moze teraz szybciej rosnie i wiecej potrzebuje albo zaczyna zabkowac:confused:
Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale niestety jestem przeziębiona na maksa, cały weekend spędziłam w łóżku bo głowa mi pęka i ogólnie czuję się fatalnie. Nie poczytam was bo nie mam sił ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco:tak::tak::tak:
Zdrowka Kochana:tak::tak::tak:
Nie mogę sztucznego bo zwraca :no::no::no:

No i niemoge sie odkleić, wygońcie mnie...
To nei fajnie ze nie pije sztucznego:no:Pewnie bedzie Tobie ciezko odstawic Ja pozniej od cyca:no:
Moje na szczescie od urodzenia pily sztuczne bo karmilam Je mieszanie:tak::tak::tak:

Medea to tobie ma się podobać i już:tak::tak:ja ze swojej bexy byłam mega zadowolona dopóki mi` się łożysko nie rozsypało i tera antek jeździ w juliny starej spacerówce bo parasolką w te śniegi to chyba na plecach bym musiała nosić:-D:-D:-D
Anaconda zdrówka kochana:tak:
Ania mi też ten pierwszy czarny njbardziej się podoba antek teraz w podobnym jeździ po julinie tylko baby dream i brązowym:-D:-D
dzwoniła szefowa powiedziałam jej o swoich objekcjach co do tej przychodni i powiedziała że mnie rozumie i narazie dopóki się cieplej nie zrobi i dłuższy dzień zostaję w casto:tak::tak:co mnie w tym przypadku cieszy:tak::tak::tak:a od kwietnia pomyslimy może nawet mnie da na starą przychodnię tam gdzie zaczynałam a tam dojazd mam super i też wolne weekendy:tak:
Antoszka wstał w super nastroju do brojenia:baffled:
Dorotka moje dzieci feriuja sie u babci w pobierowie nad morzem i u dziadka w kamieniu pomorskim więc ja mam luzik boże jedno dziecko w domu to masa wolnego czasu:-D:-D:-D

reklama
No to teraz sie witam
Jestem wkurzona i niewyspana:no:Mlode mi za wczesnie sie obudzily i tearz Wiktoria calutki czas mi wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Siedzi i ryczy zeby Jej spuscic rolety bo idzie spac:szok:Nie moge Jej teraz polozyc bo chce zeby spaly jak ja pojde po mlodego do szkoly:tak:
Patrzylam czy nie ida Jej zeby ale na frazie sie na to nie zanosi:no:Gardelko ma troszke czerwone,smarka i kaszle:no:W nocy to miala taki kaszel ze myslalam ze mi sie zaraz udusi:no::no::no:Dzisiaj na noc dam Jej Diphergan chyba
Dominik jest dzisiaj w szkole po feriach i powiem ze wstawalo mi sie fatalnie:no::no::no:No ale calkiem inaczej mi sie patrzylo jak zobaczylam ze za oknem jest juz jasno:tak::tak::tak:Oby do wiosny:-);-)

A mnie tak bolalao gardlo w nocy ze nie moglam sliny przelykac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Rano napilam soe cieplej herbaty i mi troszke przeszlo:tak:Ale cos czyje ze do wieczora zezre cala paczke cholinexow

Do góry