reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH ten co pokzałas wózeczek super no i napewno najbardziej się nadaje dla takiego maluszka:tak::tak:
witaj Joasiu pisz co u ciebie:tak:
Mamitka bo to prawda wózków idealnych nie ma grunt żeby się nie psuł i był w mirę lekki i jak dla mnie ważne rzeby się rozkładał do spania miał szerokie siedzisko budkę i kosz na zakupy:tak:

Ja do tego dodam regulowany podnóżek i mamy wózek prawie idealny :-D

reklama
wczoraj byłam w pracy od 12.30 do 20.30 i zle sie czułam bo dostałam @ mam nadzieję ze manka nie będe mial Dzieci juz po feriach no i troche sie obawiam bo dzis pierwszy raz tesciow ma zostac z dziecmi
pospalam troche dluzej ale i tak jestem kwadratowa @męczy ,siedze na bb bo jem sniadanie reszte chińszczyzny no ikawkę piję :tak:
dzis do pracy na 15.30 jutro wolne a potem juz prac do konca tgodnia ,,przeczytałamjuz pierwsza częsc trylogi Paliny Simons i zaczelam druga ;-)

Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale niestety jestem przeziębiona na maksa, cały weekend spędziłam w łóżku bo głowa mi pęka i ogólnie czuję się fatalnie. Nie poczytam was bo nie mam sił ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco:tak::tak::tak:

Dzień dobry z rana. Zaglądam póki Kuba mi da, zaraz lecę obiadek szykować i chyba się z nim położę spać bo coś mi się sennie zrobiło :sorry2: Na podwórku nawet fajnie tylko wiatr wieje :dry: a Kubek mi zjadł pół ciasta z karmelem i bitą śmietaną :no: ciekawe czy mi teraz zje przed snem :dry: M musi znowu wolne załatwiać na poniedziałek żeby jechać na wizytę :no: dojazdy mnie wykończą :wściekła/y: ale teraz mnie wysadzi na bielanach i sobie z Kubkiem pochodzę po ikei :-D:-D:-D

Ja narazie tylko na chwile .Oliwka daje dzis popalic .Nie potrafi zajac sie ani na chwile sama soba.Wszystko chce dostac .Jak jej zabronie to jest ryk ze sasiedzi slysza.Non stop ryczy i chce na rece :baffled:.Jak dzis nie oszaleje to bedzie git .

A tu jeszcze caly dzien bez M sie szykuje bo zaraz po pracy szybko zje obiad i leci na terapie i pewnie po 20 dopiero wroci.No ale najwazniejsze aby poszedl sie leczyc .Chyba zaraz uspie Oliwke wiec wtedy zajze na dluzej:tak:.

Mieszkanie ogarnelam Czyli tylko lozko poscielilam i pozmywalam ,pranie wstawilam ,pozniej drugie wstawie I moze za podlogi sie wezme.

MH masz rację:-D:-D:-D:-D
Joasiu to i ciebie wirus @ dopadł:-D:-D:-D
Mój antoszka zasnął:szok::szok:jestem w szoku bo spał w nocy od 20 do 7.40 i już zasnął:baffled:ciekawe jak będzie później:baffled:
ja też muszę się zabrać za robotę póki spi:tak:
czekam na telefon szefowej co z tą pracą w przychodni :dry:wczoraj tam z pietruszką pojechaliśmy i powiem wam że dojazd bedzie mi zajmował godzinę i powrót nocą należy do średnio bezpiecznych więc chyba wolałabym jeszcze z miesiąc dwa zostać w casto póki ten dzień krótki no i fakt że 100 zł na dojazdy muszę wydać też nie pociesza tylko te wolne weekendy:dry:

dziewczyny pisałam do sprzedawcy i odpisał mi że siedzenie ustawia się do pionu:-):-):-):-):-)

zagroziłam mu że jak nie to bede miała jako dowód email, że mnie okłamał i że bede chciala kase spowrotem:-D
wiec chyba jednak postanowione:tak:

MH oglądałam nie podoba mi sie:zawstydzona/y: w tym podobno da siw do pionu-moze ten co ma kolezanka to 2009 i teraz ulepszyli:confused:

Malinka oglądałam, te jeszcze by byl w miare ale strasznei sie swieci:dry::dry::dry::dry:

Wózek spacerowy 4-kołowy aluminiowy PROMOCJA (897095078) - Aukcje internetowe Allegro

co do kółek trzesczacych M pwoiedzial ze bedzie mi oliwil jak treba nawet codziennie rano przed wyjsciem do pracy:-D:-D:-D

chyba innego nie znajde:sorry2:
całe allegro prejrzalam wwozkach do 300 czy nawet do 350zl i jakos nic innego mi nie podchodzi:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry