reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

ja znowu miałam przerabane w nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niki to się chyba nie najda juz tym moim mlekiem :baffled: Co myślicie :confused:

Moi juz okapani ale nie spia :dry:
Nikusia tez lezy spokojnie, a Sewi to chodzi sobie w pokoju i sie kladzie :sorry2:

a to co narobil Sewek
p13100425861421.jpg

Moja Helenka zrobiła to samo z zazdrości wysmarowała się cala kremem aniki :tak: Identyko :-D:-D:-D:baffled:

Coś mam posztkowane te posty... :wściekła/y: Nie dość, ze cytatów niema to wycina to co ja napisałam :dry:

reklama
MH a jak ci przybiera na wadze???
a może spróbuj jej na noc dac mleko z kaszka i zobaczysz czy to o to kamman:dry:
pamietasz Antek budił nam się po 10 -15 razy a był na sztucznym mleku ba nawet w nocy nie chciał jeść tylko poprostu sie budził i już:baffled::baffled::baffled::baffled:

wozek do 300zl z wysylką bym chciala...
a wlasnie bo Anka pytałas:-p ja teraz nawet tych 300zł jeszcze nie mam i musze nazbierac:baffled: wiec wiecej nie dam rady:no::no::no::no:

Witam z rana

Ale naskrobałyście postów przez weekend jakos nie miałam czasu zaglądnąć w sobote a w niedziele to mi czas uciekł bo miałam wyprawe do Tarnowa 110km ode mnie , gdyż mam szwagierke w szpitalu :-:)-:)-:)-(
Od rana nie mogę sie zebrać gdyż właśnie dzisiaj ma operacje na kręgosłup bedą jej dwa kręgi w odcinku szyjnymwycinac i wstawiac nowe, masakra nie moge o niczym innym myślec a skutki mogą byc koszmarne bo może ja sparalizować , juz wczoraj miała niedowlad prawej reki:-:)-:)-:)-(

A ja jeszczs dzisiaj n USG juz trzecie , ciekawe czy wszystko ok z fasolka , mam nadzieję ze tak :tak::tak::tak:
Musze poczekac az mąż odsnieży droge bo z pod domu nie wyjade tak dowaliło u mnie śniegu ze szok:szok::szok::szok: a na 11 mam zabiegi w szpitalu ciekawe czy dojadę :-D:-D:-D:-D jak narazie to leże w łóżku i myśle co by zjeść:-D:-D:-D Dobrze ze Maksia dzisiaj sąsiadka wzięla do przedszkola tylko tatuś musial dziecko a barana wynieś do droi głownej:-D:-D:-D ale mia Maksiu radoche :-D:-D:-D

Anabuba tak to jest jak jest za duzo osob ktore rzadza :/
Ja mam ciuszki ale dla siostry potem mi sie przydadza dlatego ciuszkow nie posle, ale jedna posciel moge oddac :):sorry2:

Siostra widzę ze stawiasz ze bedę miec dziewczynke :-):-):-):-):-)

Narazie spadam jak wróce od lekarza to zajrze bo mąż juz akurat bedzie zbierał sie do pracy wiec komp bedzie wolny.........

Zyczę miłego dnia , u mnie słońce swieci :-)

MH a jak ci przybiera na wadze???
a może spróbuj jej na noc dac mleko z kaszka i zobaczysz czy to o to kamman:dry:
pamietasz Antek budił nam się po 10 -15 razy a był na sztucznym mleku ba nawet w nocy nie chciał jeść tylko poprostu sie budził i już:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ładnie przybiera, juz jest na 50 centylu a była na 3 :baffled: To muszę sie przemęczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wozek do 300zl z wysylką bym chciala...
a wlasnie bo Anka pytałas:-p ja teraz nawet tych 300zł jeszcze nie mam i musze nazbierac:baffled: wiec wiecej nie dam rady:no::no::no::no:

A ten w końcu oglądałaś ??

Wspaniały wózek wielofunkcyjny zielony NOWY 383 (900533131) - Aukcje internetowe Allegro

Malinka trzymam kciuki za dietkę:tak::tak::tak:
Dorotka aleś sobie pospała:-D:-D:-DSuper;-)
MH fajny ten wózio;-)
Medea ja zastanawiałam się nad wózkiem chyba z pół roku i w końcu i tak nie kupiłam takiego jak chciałam bo jak zobaczyłam na żywo to się zdziwiłam. Kupiłam w końcu w sklepie u znajomego A> Poleciła nam 4 baby. Niecałe 300zł, parasolka i jestem zadowolon a. Tylko wiesz Zuza nie chodzi a Maks pewnie jak zacznie biegać to wózek w odstawkę pojdzie więc szkoda kasy na droższy:sorry2:

Lunka E :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A&E ty się kochana zapatrzysz na ciąże anki i zakiełkujesz tak więc w przyszłym roku wiosna kochana urodzisz:-D:-D
Joasiu tobie dzieci nie wróżę ale......zmiana pracy będziesz pracowała w bibliotece i równocześnie zaczniesz studia:tak:
Dowikluś kochana ty moja droga chciałam ci w mowić parę meską bliźniaków ale nie będe taka:-pwięc mąż wróci z angli po wakacjach otworzy swój interes kupicie pół bliźniaka z ogródkiem i już będziesz miała zamiar iść do pracy bo dziewczynki 5 latki w zerówce a tu trach i ciąża donoszona kochana płeć męska:-D:-D
Madziula mnie tu do was zwołała:-)

Słuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu:szok:
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły:no:
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo:szok:
Malinka dzieękuję za wrózbę :tak::-D

"Joasiu tobie dzieci nie wróżę ale......zmiana pracy będziesz pracowała w bibliotece i równocześnie zaczniesz studia:tak:"
trochę jestem zszokowana taka wrózba :szok: kiedys marzyłam o takiej pracy a teraz mialam iśc do szkoły ale musiałam zrezygnowac bo pracuje

a mój mąz też dobrze gotuje ;-)

reklama
MH ten co pokzałas wózeczek super no i napewno najbardziej się nadaje dla takiego maluszka:tak::tak:
witaj Joasiu pisz co u ciebie:tak:
Mamitka bo to prawda wózków idealnych nie ma grunt żeby się nie psuł i był w mirę lekki i jak dla mnie ważne rzeby się rozkładał do spania miał szerokie siedzisko budkę i kosz na zakupy:tak:

Do góry