reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nie podoba mi sie:zawstydzona/y: ja wiem ze wybredna jestem:dry::dry:
MEDEUSKA NO TO wspolczuje ci z tym wozkiem bo co sie na jakis zdecydujesz to niestety dziewczyny odradzaja bo sie znaja na nim wlasnie i nie polecaja:baffled:.
mi sie wydaje ze do tej kwoty nie znajde idealnego:sorry2::sorry2:

Medeuska powodzenia w poszukiwaniach wozka, ale serio az tak zle z ta spacerowka bylo?moze uzbieraj wiecej kasy przeciez na teraz nie potrzebujesz, no chyba za gondola za mala:baffled:
naprawde bardzo źle- cały wypłowiały i zniszczony-naprawde porażka :baffled:
no a w gondoli to tak na styk sie maks miesci.....
Nie wiem czy ktoras z Was pamieta posta dziewczyny ktora jest w 35tc ktora prosila o pomoca.Postanowilam jej pomoc i mam zamiar wyslac jej posciel.Biedna ma wozek po bracie i lozeczko rowniez po bracie.Nie ma ciuszkow, w sumie nie ma nic:-(
Pisze bo moze ktoras z Was moglaby jej cos przeslac na malenstwo.
Pisala ze za symboliczna kwote ale ja tam kasy nie chce wiec moze ktoras z Was?
do mnie pisala na PW- posta jakos nie zauważyłam....:no:i sie zastanawialam czemu do mnie napisała:-D
odpisałam jej,
ale ja to raczej teraz mało ubranek mam, bo wiekszosc oddałam jakis tydzien-dwa temu jakiejs znajomej od teściówki, ktora bez kasy jest i urodziła chłopczyka:baffled:

mamita ale autem jak bede jeźdic z Maksem, to tylko do sklepu typu auchan- a tam z parasolkąi tak sie nie wybiore bo nie mialabym jak kosza wziac:-D wec jesli sama maksem to bez wózka- albo maks w domu:p

a tak to dużo aiutem nie jeźdimy....

reklama
DZIEWCZYNY dzisiejsza noc to byla najlepsza nocka odkad Oliwka zyje.

Jak pila mleko ciut po 22 to spala do 5 rano.
Ja sie obudzilam 5 minut wczesniej Bo juz za duzo spania jak dla mnie bylo.Kto to widzial ponad 6 godzin snu :-) .JAK MOZNA TAK DLUGO SPAC HIHIHI.
Ale serio nocka najlepsza na swiecie jak dla Oliwki :-) .Pozniej spala jeszcze do po 7 :-) .

Teraz juz jest po kanapeczce i bawi sie skarpetkami :-) .

Dzis w planach wyjscie na balkon hihihiih na snieg hihihi.

PATI mnie sie Twoje zdjecie sewka tutaj nie pokazuje :-( .
A jak Sewi zareagowal na siostrzyczke?

ANABUBKA kurcze niech twoj pogada bo serio 200 zl PIECHOTA nie chodzi :-(
ANKA ja tez bym cos wyslala ale ciuszki dopiero co odzyskuje no trzeba trzymac dla przyjaciolki lub dla siebie :-) :-)
MEDEUSKA u nas sa sklepy z wozkami na duzym targu Tam sa wozki,Na ksiecia tez jest duzo wozkow,i na sikorskim jest sklep dzieciecy i tam jest tez bardzo duzo wozkow :-) .Moze przejedzcie sie z M i tam zobaczcie te wozki :-) .

U nas zimno dzis choc za wielkiego minusa nie ma ale wieje :-( .Chyba dzis nie wychodze dalej niz na balkon hihihi.
Ide sie ogarnac i mieszkanie i pobawic z Oliwka .Pozniej do was zajze

Aha AGUNIA powinnas w D... dostac hihihi Zart .Ale kobieto MALINKA ci dobrze napisala Bierz sie za swoje zdowie bo to nie przelewki .Czas musisz znalesc I kase pozyc

Witam w pośmierdziałek

wariat uklęknoł na środku chodnika i mi pokłony zaczął składać za to że daję radę z wózkiem pokonywać drogę i to taką długą:-D:-D:-Dsmiechem zartem żeby te jego pokłony odśniezyły wszystkie chodniki to bym była bardzo szczęśliwa:-p
:-D:-D:-D:-Dmusiało wyglądać:-D:-D:-D

Agunia
gratuluje nowych słówek. Ty jesteś na etapie wyczekiwania kazdego nowego a ja na błaganiu o ciszę:-D:-D:-D
Dziewczyno, jak Malina pisze leć na NFZ i się nie oglądaj i to biegie, dziadki z berbeciem zostaną przeciez chwilkę dłużej, na leki pożyczysz, a nawet jesli bys niemiala ska,to masz juz recepte, a nie dopiero zaczynasz badania ( jak kasa jzu bedzie )!!!!!

Pati Sewek w sudokremie, no bomba, szkoda, że dla mamuśki tyle roboty. A zdjęcia na NK rewelka, jak Ty pięnie wyglądasz, ja się długo nikomu pokazać nie chciałam:-D:-D

Anka prześlij mi namiary do tej dziewczyny.

Anabubka
z200zł-szok, nie iwem, czy mają takie prawo w ogóle. Wiadomość na gg!!!!!
A no i widziałąm zdjęcia na NK-fajne, a te aniołki w śniegu, no bomba

Ha, Malina do okulisty chodze juz dobry 4 lub 5 rok, mój to samo. Buty, też własnie ise dowiediałam, że przemakają na maksa-by je cholea jasna!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam

Dużo nie poczytałam, ani nie poczytam, bo moje dziecię od rana coś marudne jakieś. :dry: Dojrzałam tylko, że Pati znów z nami jest! :tak:

Witaj Patrysiu! Gratuluję ekspresowego porodu i prześlicznej córci! :tak::tak::tak:

W weekend mieliśmy sporo gości, więc za bardzo nie odpoczęliśmy. :eek: Wszyscy chcą mnie jeszcze przed porodem zobaczyć. :dry: Normalnie zaczynam się czuć jak jakiś okaz w zoo. :baffled: Zbliżony wyglądem do hipopotama, albo słonia :-p
Obudziłam się w nocy o 4.00 i już nie mogłam zasnąć, a jak zachciało mi się spać o 7.30 to Piotruś wstał no i po spaniu, więc jestem niewyspana, boli mnie głowa i takie ogólne rozdrażnienie mnie dopada :-(, więc nie będę długo siedzieć, coby nikomu humoru nie psuć. :zawstydzona/y:

No i wizytację teściówki mam za sobą, było znośnie. Jakoś tak light'owo ostatnio to wychodzi-dzięka Bogu.
Mała wczoraj padła przed 20, normalnie jak zabita w minute. Jak ja przebierałam to nawet nie mrugnęła. I pospała tylko do 7 rano, ale nocka spokojna.
Dziwne, że z głodu się nie budziła, bo przegapiła 2 butle kaszki przed spaniem bo zasnęła ) a obiad jadła o 14. No fakt 3 miseczki zupki dość gestej i marchewka z pary. Ale teraz i śniadania nie chce, ja nie wiem, o linie dba czy co:-D:-D:-D.
A na 13 ma przyjśc małej chrzestna, no jetem ciekawa. Ostatnio na 2 urodzinkach zarzekała się ze przyjdzie jeszcze przed swietami i dogadamy swiąteczne imieninki jej męża, i cisza do przedwczoraj była...
Tak wiec skocze po chlebek, jakies ciasto pychotkę, kase za karme ryb musze przesłać , no, tylko najpierw od kompa sie odkleić, hihi

hej laseczki:happy2:
witam porannie poniedziałowo z jednym dzieckiem na stanie domowym reszta się feriuje jupi:happy2::happy2::happy2:
ja nockę miałam do dupy jakąś :confused:budziłam się spać nie mogłam głupoty mi się jakieś śniły:baffled:
Pietruszka poszedł do pracy ale czuje się tak sobie poszedł właściwie tylko po to co by kumplowi twlefon oddać no i z racji że miał dziś pierwszą zmiaę tzn na 7 więc musiał być alnbo zastępstwo załatwić bo u nich na 7 musi być jeden pracownik:baffled:ale mówi że już się jakoś rozkręcił i czuje się tak w miarę ok:tak:
Dorotka gratuluję wyspanej nocki oby na stałe u was takie zagościły:tak:
Meduska a do jakiej kwoty ty chcesz kupić ten wózek???
Lunka to witaj w klubie mamusiek którym przeciekają buty i nie maja wiecznie kasy na okulistę:-p
Anabubka dziękuje za miłe checi ale mama dzis dzwoniła i m,ówiła ze julinie kupi kapcie do szkoły:tak:
od dziś się diecić zaczynam więc proszę o kciukaski laseczki:tak:

Myszunia znam ten ból mnie tez chcieli rzed porodem pooglądać:cool2:a ja miałam dość gości:cool:a pytania ty jeszcze nie urodziłaś to kiedy?????????doprowadzały mnie do furii:dry::dry::dry:
trzymaj się kochana co by nie mówić już bliżej jak dalej:-)
Lunka chyba teściowa się do twojego mieszkania przyzwyczaiła wie ze ty masz zawsze czysto to juz nawet zbytnio po kątch nie sprawdza:-p
a laseczki widać że ferie dzieci maja bo nawet na bb rano nie zaglądną jak to mówi julina:-D

reklama
Lunka a dziękować;-)
muszę dziś chyba mase prasowania odwalić i nowe pranie nastawić ale mi sie tk nie chce że chyb sobie daruję ale mam w planach dzieciaków pokój wypucować pod ich nieobecność moze cosik przestawie przesunę itp:-p

Do góry