medeuska
październikowa mama'09
nie podoba mi sie ja wiem ze wybredna jestemDziewczyny dzięki za komplementy
Madeuska znlazłam cos dla ciebie
OKAZJA CENOWA - NOWY, WYGODNY, Chicco CT.02 (904634385) - Aukcje internetowe Allegro
mi sie wydaje ze do tej kwoty nie znajde idealnegoMEDEUSKA NO TO wspolczuje ci z tym wozkiem bo co sie na jakis zdecydujesz to niestety dziewczyny odradzaja bo sie znaja na nim wlasnie i nie polecaja.
naprawde bardzo źle- cały wypłowiały i zniszczony-naprawde porażkaMedeuska powodzenia w poszukiwaniach wozka, ale serio az tak zle z ta spacerowka bylo?moze uzbieraj wiecej kasy przeciez na teraz nie potrzebujesz, no chyba za gondola za mala
no a w gondoli to tak na styk sie maks miesci.....
do mnie pisala na PW- posta jakos nie zauważyłam....i sie zastanawialam czemu do mnie napisałaNie wiem czy ktoras z Was pamieta posta dziewczyny ktora jest w 35tc ktora prosila o pomoca.Postanowilam jej pomoc i mam zamiar wyslac jej posciel.Biedna ma wozek po bracie i lozeczko rowniez po bracie.Nie ma ciuszkow, w sumie nie ma nic:-(
Pisze bo moze ktoras z Was moglaby jej cos przeslac na malenstwo.
Pisala ze za symboliczna kwote ale ja tam kasy nie chce wiec moze ktoras z Was?
odpisałam jej,
ale ja to raczej teraz mało ubranek mam, bo wiekszosc oddałam jakis tydzien-dwa temu jakiejs znajomej od teściówki, ktora bez kasy jest i urodziła chłopczyka
mamita ale autem jak bede jeźdic z Maksem, to tylko do sklepu typu auchan- a tam z parasolkąi tak sie nie wybiore bo nie mialabym jak kosza wziac wec jesli sama maksem to bez wózka- albo maks w domu
a tak to dużo aiutem nie jeźdimy....