reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nie podoba mi sie:zawstydzona/y: ja wiem ze wybredna jestem:dry::dry:
MEDEUSKA NO TO wspolczuje ci z tym wozkiem bo co sie na jakis zdecydujesz to niestety dziewczyny odradzaja bo sie znaja na nim wlasnie i nie polecaja:baffled:.
mi sie wydaje ze do tej kwoty nie znajde idealnego:sorry2::sorry2:

Medeuska powodzenia w poszukiwaniach wozka, ale serio az tak zle z ta spacerowka bylo?moze uzbieraj wiecej kasy przeciez na teraz nie potrzebujesz, no chyba za gondola za mala:baffled:
naprawde bardzo źle- cały wypłowiały i zniszczony-naprawde porażka :baffled:
no a w gondoli to tak na styk sie maks miesci.....
Nie wiem czy ktoras z Was pamieta posta dziewczyny ktora jest w 35tc ktora prosila o pomoca.Postanowilam jej pomoc i mam zamiar wyslac jej posciel.Biedna ma wozek po bracie i lozeczko rowniez po bracie.Nie ma ciuszkow, w sumie nie ma nic:-(
Pisze bo moze ktoras z Was moglaby jej cos przeslac na malenstwo.
Pisala ze za symboliczna kwote ale ja tam kasy nie chce wiec moze ktoras z Was?
do mnie pisala na PW- posta jakos nie zauważyłam....:no:i sie zastanawialam czemu do mnie napisała:-D
odpisałam jej,
ale ja to raczej teraz mało ubranek mam, bo wiekszosc oddałam jakis tydzien-dwa temu jakiejs znajomej od teściówki, ktora bez kasy jest i urodziła chłopczyka:baffled:

mamita ale autem jak bede jeźdic z Maksem, to tylko do sklepu typu auchan- a tam z parasolkąi tak sie nie wybiore bo nie mialabym jak kosza wziac:-D wec jesli sama maksem to bez wózka- albo maks w domu:p

a tak to dużo aiutem nie jeźdimy....

reklama
DZIEWCZYNY dzisiejsza noc to byla najlepsza nocka odkad Oliwka zyje.

Jak pila mleko ciut po 22 to spala do 5 rano.
Ja sie obudzilam 5 minut wczesniej Bo juz za duzo spania jak dla mnie bylo.Kto to widzial ponad 6 godzin snu :-) .JAK MOZNA TAK DLUGO SPAC HIHIHI.
Ale serio nocka najlepsza na swiecie jak dla Oliwki :-) .Pozniej spala jeszcze do po 7 :-) .

Teraz juz jest po kanapeczce i bawi sie skarpetkami :-) .

Dzis w planach wyjscie na balkon hihihiih na snieg hihihi.

PATI mnie sie Twoje zdjecie sewka tutaj nie pokazuje :-( .
A jak Sewi zareagowal na siostrzyczke?

ANABUBKA kurcze niech twoj pogada bo serio 200 zl PIECHOTA nie chodzi :-(
ANKA ja tez bym cos wyslala ale ciuszki dopiero co odzyskuje no trzeba trzymac dla przyjaciolki lub dla siebie :-) :-)
MEDEUSKA u nas sa sklepy z wozkami na duzym targu Tam sa wozki,Na ksiecia tez jest duzo wozkow,i na sikorskim jest sklep dzieciecy i tam jest tez bardzo duzo wozkow :-) .Moze przejedzcie sie z M i tam zobaczcie te wozki :-) .

U nas zimno dzis choc za wielkiego minusa nie ma ale wieje :-( .Chyba dzis nie wychodze dalej niz na balkon hihihi.
Ide sie ogarnac i mieszkanie i pobawic z Oliwka .Pozniej do was zajze

Aha AGUNIA powinnas w D... dostac hihihi Zart .Ale kobieto MALINKA ci dobrze napisala Bierz sie za swoje zdowie bo to nie przelewki .Czas musisz znalesc I kase pozyc

Witam w pośmierdziałek

wariat uklęknoł na środku chodnika i mi pokłony zaczął składać za to że daję radę z wózkiem pokonywać drogę i to taką długą:-D:-D:-Dsmiechem zartem żeby te jego pokłony odśniezyły wszystkie chodniki to bym była bardzo szczęśliwa:-p
:-D:-D:-D:-Dmusiało wyglądać:-D:-D:-D

Agunia
gratuluje nowych słówek. Ty jesteś na etapie wyczekiwania kazdego nowego a ja na błaganiu o ciszę:-D:-D:-D
Dziewczyno, jak Malina pisze leć na NFZ i się nie oglądaj i to biegie, dziadki z berbeciem zostaną przeciez chwilkę dłużej, na leki pożyczysz, a nawet jesli bys niemiala ska,to masz juz recepte, a nie dopiero zaczynasz badania ( jak kasa jzu bedzie )!!!!!

Pati Sewek w sudokremie, no bomba, szkoda, że dla mamuśki tyle roboty. A zdjęcia na NK rewelka, jak Ty pięnie wyglądasz, ja się długo nikomu pokazać nie chciałam:-D:-D

Anka prześlij mi namiary do tej dziewczyny.

Anabubka
z200zł-szok, nie iwem, czy mają takie prawo w ogóle. Wiadomość na gg!!!!!
A no i widziałąm zdjęcia na NK-fajne, a te aniołki w śniegu, no bomba

Ha, Malina do okulisty chodze juz dobry 4 lub 5 rok, mój to samo. Buty, też własnie ise dowiediałam, że przemakają na maksa-by je cholea jasna!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam

Dużo nie poczytałam, ani nie poczytam, bo moje dziecię od rana coś marudne jakieś. :dry: Dojrzałam tylko, że Pati znów z nami jest! :tak:

Witaj Patrysiu! Gratuluję ekspresowego porodu i prześlicznej córci! :tak::tak::tak:

W weekend mieliśmy sporo gości, więc za bardzo nie odpoczęliśmy. :eek: Wszyscy chcą mnie jeszcze przed porodem zobaczyć. :dry: Normalnie zaczynam się czuć jak jakiś okaz w zoo. :baffled: Zbliżony wyglądem do hipopotama, albo słonia :-p
Obudziłam się w nocy o 4.00 i już nie mogłam zasnąć, a jak zachciało mi się spać o 7.30 to Piotruś wstał no i po spaniu, więc jestem niewyspana, boli mnie głowa i takie ogólne rozdrażnienie mnie dopada :-(, więc nie będę długo siedzieć, coby nikomu humoru nie psuć. :zawstydzona/y:

No i wizytację teściówki mam za sobą, było znośnie. Jakoś tak light'owo ostatnio to wychodzi-dzięka Bogu.
Mała wczoraj padła przed 20, normalnie jak zabita w minute. Jak ja przebierałam to nawet nie mrugnęła. I pospała tylko do 7 rano, ale nocka spokojna.
Dziwne, że z głodu się nie budziła, bo przegapiła 2 butle kaszki przed spaniem bo zasnęła ) a obiad jadła o 14. No fakt 3 miseczki zupki dość gestej i marchewka z pary. Ale teraz i śniadania nie chce, ja nie wiem, o linie dba czy co:-D:-D:-D.
A na 13 ma przyjśc małej chrzestna, no jetem ciekawa. Ostatnio na 2 urodzinkach zarzekała się ze przyjdzie jeszcze przed swietami i dogadamy swiąteczne imieninki jej męża, i cisza do przedwczoraj była...
Tak wiec skocze po chlebek, jakies ciasto pychotkę, kase za karme ryb musze przesłać , no, tylko najpierw od kompa sie odkleić, hihi

hej laseczki:happy2:
witam porannie poniedziałowo z jednym dzieckiem na stanie domowym reszta się feriuje jupi:happy2::happy2::happy2:
ja nockę miałam do dupy jakąś :confused:budziłam się spać nie mogłam głupoty mi się jakieś śniły:baffled:
Pietruszka poszedł do pracy ale czuje się tak sobie poszedł właściwie tylko po to co by kumplowi twlefon oddać no i z racji że miał dziś pierwszą zmiaę tzn na 7 więc musiał być alnbo zastępstwo załatwić bo u nich na 7 musi być jeden pracownik:baffled:ale mówi że już się jakoś rozkręcił i czuje się tak w miarę ok:tak:
Dorotka gratuluję wyspanej nocki oby na stałe u was takie zagościły:tak:
Meduska a do jakiej kwoty ty chcesz kupić ten wózek???
Lunka to witaj w klubie mamusiek którym przeciekają buty i nie maja wiecznie kasy na okulistę:-p
Anabubka dziękuje za miłe checi ale mama dzis dzwoniła i m,ówiła ze julinie kupi kapcie do szkoły:tak:
od dziś się diecić zaczynam więc proszę o kciukaski laseczki:tak:

Myszunia znam ten ból mnie tez chcieli rzed porodem pooglądać:cool2:a ja miałam dość gości:cool:a pytania ty jeszcze nie urodziłaś to kiedy?????????doprowadzały mnie do furii:dry::dry::dry:
trzymaj się kochana co by nie mówić już bliżej jak dalej:-)
Lunka chyba teściowa się do twojego mieszkania przyzwyczaiła wie ze ty masz zawsze czysto to juz nawet zbytnio po kątch nie sprawdza:-p
a laseczki widać że ferie dzieci maja bo nawet na bb rano nie zaglądną jak to mówi julina:-D

reklama
Lunka a dziękować;-)
muszę dziś chyba mase prasowania odwalić i nowe pranie nastawić ale mi sie tk nie chce że chyb sobie daruję ale mam w planach dzieciaków pokój wypucować pod ich nieobecność moze cosik przestawie przesunę itp:-p

Do góry