Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabubka jak mi tylko chłop ozdrowieje to foty pstryknie bo musi na strych wejść a póki co to ciekawi mnie czy jutro do pracy pójdzie bo dziś miał wieczorkiem 37.8 wyił teraflu wziął rutinacee jeszcze jakieś cuda ja mu dałam zajzajeru z miodu czosnku i cytryny i póki co grzecznie śpi antoszka zresztą też![]()
Malinka widac na tych naszych piotrkow to jakis wirus padl
moj tez jeszcze smarcze.zeby od razu sie leczyl jak mu kazlam to by mu przeszlo,ale jak chcial bym madrzejszy ode mnie to teaz ma za swoje

ja sie wkurzylam,pamietacie jak moj w poniedzilek wzial urlop na zadnei bo zle sie czul i my tez?no to wpisali mu urlop.jeden z szefow podpisal i ok.szefow jest pare i jeszcze kierownik co robi co chce.i wiecie co ,ten debil kierownik za****l mu 10% premii za ten urlop!jakim parwem??????????????????
dupek,200zl nas to kosztowalo

ma jutro gadac z tym szefem co mu urlop podpisal.jakim prawem za urlop mu premie zabiera??????????
slow nie mam
wyplata tez cienka w tym mieisacu.nawet na pol rachunkow nie ma

do tego w banku mi debet zablokowlai mimo ze nie mialam duzego i musze czekac na kolejny wplyw do 15tego luetgo zeby mi odblokowalo. a za co zyc do tego czasu???????????????????????????