reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabubka jak mi tylko chłop ozdrowieje to foty pstryknie bo musi na strych wejść a póki co to ciekawi mnie czy jutro do pracy pójdzie bo dziś miał wieczorkiem 37.8 wyił teraflu wziął rutinacee jeszcze jakieś cuda ja mu dałam zajzajeru z miodu czosnku i cytryny i póki co grzecznie śpi antoszka zresztą też:tak:

Malinka widac na tych naszych piotrkow to jakis wirus padl
moj tez jeszcze smarcze.zeby od razu sie leczyl jak mu kazlam to by mu przeszlo,ale jak chcial bym madrzejszy ode mnie to teaz ma za swoje:tak:
ja sie wkurzylam,pamietacie jak moj w poniedzilek wzial urlop na zadnei bo zle sie czul i my tez?no to wpisali mu urlop.jeden z szefow podpisal i ok.szefow jest pare i jeszcze kierownik co robi co chce.i wiecie co ,ten debil kierownik za****l mu 10% premii za ten urlop!jakim parwem??????????????????
dupek,200zl nas to kosztowalo:szok::szok::szok::szok::szok:
ma jutro gadac z tym szefem co mu urlop podpisal.jakim prawem za urlop mu premie zabiera??????????
slow nie mam
wyplata tez cienka w tym mieisacu.nawet na pol rachunkow nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do tego w banku mi debet zablokowlai mimo ze nie mialam duzego i musze czekac na kolejny wplyw do 15tego luetgo zeby mi odblokowalo. a za co zyc do tego czasu???????????????????????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Anabubka nosz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:droga ta dniówka po cholerze:wściekła/y::wściekła/y:niech P gada z kierownikiem bo to już przesada:baffled::baffled::baffled:
my też narazie z kasą cieniutko stoimy bo jednak te połowe pensji mniej jakoś odczówamy:wściekła/y::wściekła/y: ale się pocieszam że teraz dzieciaków nie ma to troche przyoszczędze zawsze to 2 mniej do karmienia:-D:-Djakiejś zupy na 2 dni na gotuję i obleci:-D:-D:-D
Ania a ja nie wiem o co chodzi:no::no::no:

Anabubka nosz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:droga ta dniówka po cholerze:wściekła/y::wściekła/y:niech P gada z kierownikiem bo to już przesada:baffled::baffled::baffled:
my też narazie z kasą cieniutko stoimy bo jednak te połowe pensji mniej jakoś odczówamy:wściekła/y::wściekła/y: ale się pocieszam że teraz dzieciaków nie ma to troche przyoszczędze zawsze to 2 mniej do karmienia:-D:-Djakiejś zupy na 2 dni na gotuję i obleci:-D:-D:-D
Ania a ja nie wiem o co chodzi:no::no::no:

ja tez ciagle kombinuje z jedzeniem zeby jakos zapchac zoladki,ale malej sie jzu melko konczy:-:)-:)-:)-:)-(
i nowe kapcie sa jej potrzebne bo akurat takich po Paulinie nie mam,a jej noga szybko rosnie
z Paulina powinnam byc u okulisty,ale jak przyjdzie zmieniac szkla to ze 200 musze miec:baffled:
jak nie urok to.....

trzeba na bank isc
chtena ktoras?????????:-)

Anabuba gadaj z tym szefem bo 200zl droga nie chodzi:baffled:
Malinka pewnie nie zapamietalas ale chyba 2 dni temu zostawila dziewczyna posta tutaj u nas z prosba o pomoc.dzis napisala do mnie na priv - musi byc bardzo zdesperowana skoro pisze juz na priv, dlatego postanowilam jej pomoc

Zdrowka dla Piotrow!!

Anabuba gadaj z tym szefem bo 200zl droga nie chodzi:baffled:
Malinka pewnie nie zapamietalas ale chyba 2 dni temu zostawila dziewczyna posta tutaj u nas z prosba o pomoc.dzis napisala do mnie na priv - musi byc bardzo zdesperowana skoro pisze juz na priv, dlatego postanowilam jej pomoc

Zdrowka dla Piotrow!!

Ania zeby to bylo w atsrej pracy to bym sama do szefa zadzwonila.
a tam jets kilku szefow i jeden kierownikktory na prwde robi co chce:baffled::baffled::baffled::baffled:
a za 200zl to ja mam jedzenie na 2tyg

a posat tej dziewczyny nie widzialam
tyle ze ja wszytskie ciuszki bratwoej juz oddalam,wiec nei bardzo mam jak pomoc

Ania jak bóg mi miły posta nie widziałam:no:
Anabubka ja tez jak moge tak kombinuje z jedzeniem co by i smacznie i syte i tanio było:blink:a do okulisty to i ja muszę tylko kasy brak:-(nie wspominając już że juinie buty w szkole sie rozpadły ,mi zimówki wodę z kałuż zbierają ale reklamówki założe na nogi i do wiosny dochodzę:baffled:
dobra laski ja spadam bo mie czerep zczyna boleć :sorry2:
buziolki do jutra:happy2:

Anabuba tak to jest jak jest za duzo osob ktore rzadza :/
Ja mam ciuszki ale dla siostry potem mi sie przydadza dlatego ciuszkow nie posle, ale jedna posciel moge oddac :)

Dziewczyna ta ma nick ona87 jak by ktoras chciala pomoc:sorry2:

Malinka kolorowych snow, tak co jutro sprawna bedziesz:-D

Laura jeszcze nie spi wiec ja musze sie stlenic bo ktos musi sie dzieckiem zajac a moj idzie pod prysznic wiec ja tez sie zegnam

Dobranoc

reklama
Witam! Troszke Was poczytałam. Szwagierka wczoraj wyjechała:tak:
Ja mam dzisiaj wizyte u gina. Potem hipotreapia.Musiałam wstać tak wcześnie :szok:bo pięlęgniarka u teściowej była. Pogoda taka sobie -8.
oj Wikuś Wikuś nie ma to jak babcie:-D:-D:-D
wiem coś o tym bo moja babcia kazała mi jak Julia miała kolki to gałązkami brzozowymi ją lekko oklepać:szok:a i jak kapałam dzieci po zachodzie słońca to nie wolno mi było jej zdanie wody wylewac bo się dziecko z kąpiela wyleje cokolwiek to znaczy:dry::-D:-D:-D
mój Antoszka trochę mówi to znaczy gada cały czas po swojemu ale w tak rozgadanej rodzinie dziwne by było gdyby nie mówił:-D:-D:-D
a tak ze zrozumieniem to
baba-babcia
tata-no wiadomo tata:-D
mama-znaczy się niby ja malina:-D
adam-wiadomo adam:-D
jul-julia
dzie-gdzie
papa-znaczy papa
brum-auto
mniam-żarełko
jubil-piciu:szok::-D
aaa-spać
nie-znaczy nie
lala-lala:-D
to chyba tyle co pamiętam ale on cały czas coś nawija:-D:-D
zdjęcia Maxia Iwci widziałam no tygrysio super:tak:
a teraz mykam bo mi mój kochany musi akumulatorek naładować;-)przed jutrzejszym dniem pracy a tak kusząco mi tu leży i po pleckach smyra:-)
papatki kochane:happy2:
Dużo mówi:tak::tak:

dzewczyny mam dylemat- powoli musze myślec o spacerówce, bo jeszcze miesiac i maks mi sie do gondoli nie zmiesci:eek:

jesli wogóle juz sie miesci , bo dawno nie wychodziłam z nim:baffled:

w kadym badz razie nie wiem czy kupic parasolke czy np taki, bo niedrogi akurat i mis sie podoba:
Ultralekki wózek VIVI 2010+Świąteczna Promocja (892105272) - Aukcje internetowe Allegro

mam teraz 3 kolowy i chwale sobie i kurcze jak w ciazy i od poczatku chcialam spacerówke parasolke tak teraz nie wiem:eek::eek:
Jak masz zamiar dużo jeździć autem to weź parasilke -mało ijesca po złóżeniu zajmuje. Mnie nigdy nie podobały sie parasolki, ale kupiliśmy jednak bo my dużo jeździmy autem i jak bylam z małą w szpitalu to przemycałam ją pod łóżeczko.:-)

Ptrysia Sewek nieźle się załatwił:szok:

Na wizyty Szwagierki średnio się cieszę. My w sumie na jedny pokoju mieszkamy bo teściowa ma swój i my swój. Więc ciężko kogoś na weekend czy ferie przenocować. A przecieź jest dziecko małe więc wieczorem cisza potrzebna a nie wariacje do północy. A jej syn właśnie jest hałaśliwy. O tym żę cały weekend tylko w garach siedziała nie wspomnę
:no:

Do góry