nadrobilam w tempie ekspresowym
na tampecie widzialam bylo duzo o wozkach
ja sie nie wypowiadam bo mja mala jezdzi takim 10 letmim
co idze jak ruska maszyna
a propso-Malina wez pogon Pietruche bo jak nie to ja go pogonie!!!!!!!!!
a to niby jakis wampier?????????
eh te moje lieterowki
poki co przezeibienie opanowalamw piatek i wczoraj na noc zapodalam teraflu,biore rutinacee i wapno i na dworzu bywam i poki co po katarze na szczescie
a te zabobony-slyszalam i ja zeby obgryzac panokcie,i zeby wody po zachodzie slonca nie wylewac z kapieli.
a jak dziecko w zime urodzone?
oj Wikuś Wikuś nie ma to jak babcie
wiem coś o tym bo moja babcia kazała mi jak Julia miała kolki to gałązkami brzozowymi ją lekko oklepać
a
hehehe o takich cudach nie slyszalalm
a Wiki poiwedz madrej babci ze katolicy w takie zabobony nie moga wierzyc bo to jest poganskie i ona w ten sposob grzeszy
H
Mi z zatok wszystko schodzi ,dolegliwości zoładkowe ustąpiły,będę zyła-myśle
Choć jak poszłam dziś do szopy po drzewo i wyrżnęłam sie o stare drzwi i poleciałam na rower to pozdrawiałam mojego m tak ,ze jeszcze pewnie czkawkę ma
na szczęście jeszcze miałam ręce puste i oprócz 2 siniaków to nic mi nie jest.
a jak go podzrawaials????????
D
Za oknem bialo
Obudzilo mnie czyjejs odsniezanie
bialo???????????
niemozliwe????????????????????
u mnie tak od mieisaca!!!!!!!!!!!!
Kochana...Ja mam @ od 31 grudnia i już powoli świra dostaję...Kiepsko się czuje na dodatek...
Nie mam nawet czasu i kasy żeby do gina po tabletki na zatrzymanie iść
kochana biegiem do lekarza!
zdrowka dla niej!
moze do lekarza lepiej idzcie
Witajcie moje kochane
ja tylko na chwile...
za niedlugo mamy gosci bo odprawiamy dzis urodzinki Sewkowi i witamy w domku Nikusie
.
witaj kochana spowrotem!
jestes nie do zdarcia!
ja po porodzie przez tydzien nie chcailam o gosciach slyszec!
co najwyzje tylko rodzice
tylko ja się dziś paskudnie czuję bo @ do mnie dziś zawitała i mnie brzuch mega boli :-
-
-
-
-
-(
:
a nie mowilam ze wurus znow panuje
gratki a gdzie jestes moderem?
Witam Was Moje Kochane. Przepraszam że dopiero teraz zaglądam, ale dopiero wczoraj siostra pojechała i odpoczywam
M bardzo dobrze po zabiegu, już na drugi dzień widział 80% a przed zabiegiem tylko 60%
więc jest dobrze
teraz tylko za tydzień następna wizyta i to najgorsze bo troche kasy trzeba dać na dojazdy i rodzicom Radka oddać za zabieg
a z mieszkaniem kaszanka bo baba je sprzedała
no trudno, szukamy dalej. Koleżanka ma domek do sprzedania i jak się da to może go kupimy
tylko najpierw trzeba z nią pogadać
pogoda ładna, słoneczko świeci i chyba wezmę małego na mały spacer do sklepu bo mu też w domu odbija bez powietrza
trzymajcie się cieplutko
dobrze ze operacja zsie udala
moglabys czesciej zagladac!
MH torcik slicznya z melonem ja poproszę o przepis i o to jak tą myszkę zrobiłaśa bezprzewodowy jakoś tak poręczniejszysłuchajci chodniki do przejechania wózkiem sa niemożliwe spociliśmy się jak diabi do tego miejscami musieliśmy wózek nieść pietruszka stwierdził że nigdy wcześniej nie zwracał uwagi na cos takiego jak nie przejezdne chodniki a to jest porażka to mówię mu a co jak ja tak chodze z wózkiem po julinę normalnie wariat uklęknoł na środku chodnika i mi pokłony zaczął składać za to że daję radę z wózkiem pokonywać drogę i to taką długąsmiechem zartem żeby te jego pokłony odśniezyły wszystkie chodniki to bym była bardzo szczęśliwa
hehhehe zobaczyl w koncu jak to jest
Malina lacze sie z Toba w bolu bo wiem jak to jest!
MH sliczny torcik
Moi juz okapani ale nie spia
Nikusia tez lezy spokojnie, a Sewi to chodzi sobie w pokoju i sie kladzie
a to co narobil Sewek
ale sie urzadzil
ok dziewczyny ja juz bede zmykac...
ide sie kapac i spac....
anabuba ale atrakcji mialas...
wspolczuje @
Pati u Ciebie tez teraz prawie jak @ :-)
Kurde,kochane załamałam się trochę...
Nie wiem czy wam mówiłam,ale narzeczona właściciela mieszkania jest położną,właśnie ode mnie wyszła i trochę pogadałyśmy o tej mojej @...Powiedziała mi,że natychmiast powinnam z tym iść do lekarza...
A,no i przypomniało mi się,że jak leżałam w 34tc w szpitalu to kazali mi koniecznie jakieś tam badania porobić...No i gadając z tą dziewczyną znalazłam wypis...
Pokazałam jej go...
I zobaczyłam przerażenie w oczach....Zapytała mnie tylko znowu od kiedy mam @-ja jej że od miesiąca...No i ona aż zbladła...Powiedziała mi,że w tym wypisie jest napisane że konieczna kontrola w poradni hematologicznej,obejrzała wyniki i stwierdziła że wychodzi na to że mam małopłytkowość krwi...A z tym moim krwawieniem co mam to może być cholernie niebezpieczne bo może do krwotoku dojść :-
-( Muszę zrobić badania,iść do gina...A nie mam na to ani czasu ani pieniędzy :-(Załamałam się...
Powiedzcie że będzie dobrze...plisss...:-(
ehhhh a pislasymy Ci ostatnio zebys z tym do lekarza szybko poszla!