reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Piotruś zasnął już ze dwie godziny temu! :szok: No nieprawdopodobne po prostu :szok:

A ja ogarnęłam trochę mieszkanie i chyba zaraz będę podgrzewać wczorajszy obiad, bo coś mi się zdaje, że mój małżonek niedługo do domku zawita, bo dziś wcześniej do pracy pojechał. :tak:
Ale masz fajnie:tak::tak::tak:Ja nie pamietam kiedy moje mi ostatnio tak dlugo spaly:no:
Teraz to mi spia po 15-20 minut i marudza do wieczora:no::no::no:
Anabubka ale literówki są tak twoje jak twoje córy:-D:-D:-D:-D:-D
Ta literowki to ANABUBKI znak rozpoznawczy;-):-D:-D:-D
no mroz sie skonczyl i wirusy zaatakowaly
mi to moj sprzedal bankowo

kochane a teraz zobaczcie jaki piekny nowy basen otworzyli jakies 2tyg temu w Minsku maz kolo mnie.tzn 20km ode mnie ale po trasie do stolicy
brat mnie chcial dzis zabrac ale musialabym z dzieciakami i poza tym bym sie dorobila gorzej

Miasto Mińsk Mazowiecki
Miasto Mińsk Mazowiecki
Fajny ten aquapark:tak::tak::tak:Sama bym chetnie w takim zaszalala:tak::tak::tak:
Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówi:baffled:bo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie:no::no::no:
:szok::szok::szok::szok:Co za glupkowaty pomysl:szok::szok::szok:
Ja bym dala jakies prababci dmuchac mojemu dziecku do buzi:no::no::no:
ma jeszcze czas i jak zechce to sam bedzie mowil:tak::tak::tak:

A ja dzisiaj na wieczor umowilam sie z kolezankami na piffko u mnie:tak::tak::tak:Moze mi przeziebienie minie;-):-)
Mam nadzieje ze dzieciaki mi zasna zaraz po kapieli i bedziemy mialy spokoj:tak::tak::tak:
Wzielam sie dzisiaj za prasowanie i wyprasowalam wszystko co mialam:szok::szok::szok:
Cos duzo z nas dzisiaj tancowalo z zelazkiem:szok::-D:-D:-D

Ania ja dzisiaj 2 godziny przy żelasku tańczyłam a w poniedziałek powtórka bo dziecakom pościel zdjełam jak wyjechali i wszystkie ich brudy z kątów i kącików wywlokłam :dry:no i przez weekend się do zbiera więc w sobotę jedna pralka prania w niedzielę druga w poniedziałek trzecia to i pasować będzie co:baffled:a pościeli to ja prasowac nie lubię a dzieciaki niestety mają taka co ją trzeba prasować i to cięzko:sorry2:
ja nie prasuje poscieli bo nie lubie takiej:-DPrasuje to co musze hehehe laury ciuchy i mojego wszystkie ale swoje wybieram heheh.W pralni wlasnie konczy sie pranie a kolejne juz czeka wiec tez bede miala co prasowac
Witajcie.
Ja tylko przelotem.:-D:-D:-D
Prawie wszystko spakowane.
Tzn najważniejsze to dla małego jedzenie:
serki,deserki,parówki,pieczywo tostowe toster,puszka mleka ,kaszki ryżowe itp
Jeszcze nabój z gazem i palnik ale to na koniec.
Dziś odebrałam małego "dowód osobisty " ha jak to dumnie brzmi.:-D:-D:-D
Zakupki udane w sumie ponad 2000 mniej w portfelu :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:,ale wyprawka gotowa.
Najbardziej jestem z butów zadowolona.
Przedwczoraj oglądałam za 225 zł i 289 no załamka...:baffled:
Dziś pojechaliśmy i szok prawie takie same tylko kolor inny cena 69 zł.:szok::szok::szok::-):-):-)
no takie zakupy to ja lubię :-D:-D:-D

Kochane życzę Wam cobyście się fajnie na forum bawiły a sobie życzę co byście mało pisały.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oczywiście żart.
Trzymajcie za nas kciuki ,bo długa i trudna droga przed nami.
Jak dojadę prześlę ,którejś z dziewczyn smska.
Trzymajcie się kochane.
Buziaczki.:happy2::happy2::-)
udanej wyprawy!!!
Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówi:baffled:bo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie:no::no::no:
:-D:-D:-Dwiekszej glupoty nie slyszlam.Nie martw sie zobaczysz za pol roku jak sie rozkreci z mowa:tak:
Ale masz fajnie:tak::tak::tak:Ja nie pamietam kiedy moje mi ostatnio tak dlugo spaly:no:
Teraz to mi spia po 15-20 minut i marudza do wieczora:no::no::no:

Ta literowki to ANABUBKI znak rozpoznawczy;-):-D:-D:-D

Fajny ten aquapark:tak::tak::tak:Sama bym chetnie w takim zaszalala:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok:Co za glupkowaty pomysl:szok::szok::szok:
Ja bym dala jakies prababci dmuchac mojemu dziecku do buzi:no::no::no:
ma jeszcze czas i jak zechce to sam bedzie mowil:tak::tak::tak:

A ja dzisiaj na wieczor umowilam sie z kolezankami na piffko u mnie:tak::tak::tak:Moze mi przeziebienie minie;-):-)
Mam nadzieje ze dzieciaki mi zasna zaraz po kapieli i bedziemy mialy spokoj:tak::tak::tak:
Wzielam sie dzisiaj za prasowanie i wyprasowalam wszystko co mialam:szok::szok::szok:
Cos duzo z nas dzisiaj tancowalo z zelazkiem:szok::-D:-D:-D
no to kochana jak grzance bedziesz pila to napewno sie wyleczysz:tak:
Udanej zabawy
Wpadam tylko powiedzieć że mam szwagierke moją ukochaną na weekend z synem:baffled:Będę w niedzielę wieczorem jak dożyję:cool::sorry2:

oooo jakie zadowolenie:szok::sorry2: widac ze nie berdzo jestes zadowolona

Laura po kolacji i zaraz klade ja spac
Zrobilam paste jajeczna:-) moj juz ja musial sprobowac:-D

Hej,my po zabawie choinkowej - jeszcze na tak dennej nie byłam:no::sorry2: - za głośno, dzieciaki jak zobaczyły paczki to od razu nawet na obiad nie czekały tylko do domu i paczka pod pachę.Julu (gorączka przeszła)nie chciał w ogóle tańczyć:no: i płakał.Tak się źle czułam, głowa mnie bolała:-(,że o 16:20 poszłam spać i spałam 2,5 godziny:szok::szok:.Co u mnie jest zjawiskiem dziwnym:dry: bo w dzień nie śpię:no:.Chłopaki też padli.m pojechał do Zamościa robotę nagrywać.:tak:
Wybaczcie że tylko o sobie ale przeczytałam i co 20-te słowo zapamiętałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Może jutro w lepszym stanie będę:tak:
Zmykam z chłopakami na sanki.

Zmykam robic kolacyjke i pozniej zabieram sie za kapiel dzieciakow:tak::tak::tak:
Pewnie juz nie zajrze dzisiaj wiec Dobranoc:-)
dobranoc
Hej,my po zabawie choinkowej - jeszcze na tak dennej nie byłam:no::sorry2: - za głośno, dzieciaki jak zobaczyły paczki to od razu nawet na obiad nie czekały tylko do domu i paczka pod pachę.Julu (gorączka przeszła)nie chciał w ogóle tańczyć:no: i płakał.Tak się źle czułam, głowa mnie bolała:-(,że o 16:20 poszłam spać i spałam 2,5 godziny:szok::szok:.Co u mnie jest zjawiskiem dziwnym:dry: bo w dzień nie śpię:no:.Chłopaki też padli.m pojechał do Zamościa robotę nagrywać.:tak:
Wybaczcie że tylko o sobie ale przeczytałam i co 20-te słowo zapamiętałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Może jutro w lepszym stanie będę:tak:
Zmykam z chłopakami na sanki.

no to widocznie organizacja calkowicie upadla.Maskara paczki to powinne byc schowane i w jakims momencie wyciagniete a nie czekaly na dzieci.Wiadomo ze odrazu je chciala takie sa dzieci.A Ty o tej porze na sanki:szok::szok:

Laura juz w lozku, moj pojechal po swoje autko wiec mam chwile:sorry2:

reklama
hej laski
ja właśnie po kolacji Maks jeszcze mi sie bawi bo jutro nie musi wstawac rano to niech sobie posiedzi bo tak to zazwyczaj juz spi :-):-):-)

MARTA szkoda ze impreza sie nie udała , bo ja byłam tez dzisiaj na imprezie w przedszkolu i bylo super dzieci sie wybawiły zadowolone i usmiechniete wóciły , Maks jak zwykle przebrany za tygrysa , nie chciał nic inego mówił ze wczoraj byłrólem to dzisiaj za tygrysa bedzie robił:-):-):-)

KAREN to ja do krosna mam normalnie niecałą godzinke latem byłam tam dwa razy tydzien po tygodniu bo kupiłam w krosnie dwie kosiarki do trawników , spoko bo myslałam ze tu nikogo z moich stron nie ma:-):-):-)

DOROTKO fajnie by było jakby była córka , ale dla mnie ważne zeby zdrowe sie urodziło bo to juz moja czwarta ciąża i niestety dwie zakończone na 3 miesącu , mam nadzieje ze Malinka jak mi wróży na rozpoczęcie roku córke to jestem dobrej myśli ze tym razem bedzie wszystko oki:-):-):-)

MALINKA a naprawde na rozpoczęcie nic wcześniej?????????????

MEDEUSKA ja tezmiałam problem w BMW ze stacyjką zablokowało ja cała i tez mielismy wymieniac wszystkie klucze , ale znalezlismy machera od tych spraw i nie trzeba zmieniac wszystkiego wystarczy stacyjkę wysłać do niego i on po tygodniu odsyła zrobioną pod ten kluczyk który jest mam nawet gdzies namiary na niego :-):-):-):-):-):-):-)

Kerna, nip się nie zmienia :tak:

Kurcze mam chłopa w domu i nic poczytać nie mogę :baffled:

Nie martw sie ja tez jk mm mężą w domu to komputera nie mam bo on wiecznie siedzi na swoim forum BMW a musze mu dać o jego wiecznie w tygodniu w domu nie ma wiec ma tylko wekend na czytanie tego swojego forum :tak::tak:

Do góry