wiktoria12
Mama i żona :)
No i wpadłam tak na chwile i juz uciekam ide dzieci myc i mleczko im zrobic jak zasna to wpadne do was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale masz fajniePiotruś zasnął już ze dwie godziny temu!No nieprawdopodobne po prostu
A ja ogarnęłam trochę mieszkanie i chyba zaraz będę podgrzewać wczorajszy obiad, bo coś mi się zdaje, że mój małżonek niedługo do domku zawita, bo dziś wcześniej do pracy pojechał.![]()
Ta literowki to ANABUBKI znak rozpoznawczy;-)Anabubka ale literówki są tak twoje jak twoje córy![]()
Fajny ten aquaparkno mroz sie skonczyl i wirusy zaatakowaly
mi to moj sprzedal bankowo
kochane a teraz zobaczcie jaki piekny nowy basen otworzyli jakies 2tyg temu w Minsku maz kolo mnie.tzn 20km ode mnie ale po trasie do stolicy
brat mnie chcial dzis zabrac ale musialabym z dzieciakami i poza tym bym sie dorobila gorzej
Miasto Mińsk Mazowiecki
Miasto Mińsk Mazowiecki
Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówibo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla
wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co
jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie
![]()
ja nie prasuje poscieli bo nie lubie takiejAnia ja dzisiaj 2 godziny przy żelasku tańczyłam a w poniedziałek powtórka bo dziecakom pościel zdjełam jak wyjechali i wszystkie ich brudy z kątów i kącików wywlokłamno i przez weekend się do zbiera więc w sobotę jedna pralka prania w niedzielę druga w poniedziałek trzecia to i pasować będzie co
a pościeli to ja prasowac nie lubię a dzieciaki niestety mają taka co ją trzeba prasować i to cięzko
![]()
udanej wyprawy!!!Witajcie.
Ja tylko przelotem.
Prawie wszystko spakowane.
Tzn najważniejsze to dla małego jedzenie:
serki,deserki,parówki,pieczywo tostowe toster,puszka mleka ,kaszki ryżowe itp
Jeszcze nabój z gazem i palnik ale to na koniec.
Dziś odebrałam małego "dowód osobisty " ha jak to dumnie brzmi.
Zakupki udane w sumie ponad 2000 mniej w portfelu,ale wyprawka gotowa.
Najbardziej jestem z butów zadowolona.
Przedwczoraj oglądałam za 225 zł i 289 no załamka...
Dziś pojechaliśmy i szok prawie takie same tylko kolor inny cena 69 zł.:-):-):-)
no takie zakupy to ja lubię
Kochane życzę Wam cobyście się fajnie na forum bawiły a sobie życzę co byście mało pisały.
Oczywiście żart.
Trzymajcie za nas kciuki ,bo długa i trudna droga przed nami.
Jak dojadę prześlę ,którejś z dziewczyn smska.
Trzymajcie się kochane.
Buziaczki.:-)
Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówibo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla
wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co
jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie
![]()
no to kochana jak grzance bedziesz pila to napewno sie wyleczyszAle masz fajnieJa nie pamietam kiedy moje mi ostatnio tak dlugo spaly
Teraz to mi spia po 15-20 minut i marudza do wieczora
Ta literowki to ANABUBKI znak rozpoznawczy;-)
Fajny ten aquaparkSama bym chetnie w takim zaszalala
Co za glupkowaty pomysl
Ja bym dala jakies prababci dmuchac mojemu dziecku do buzi
ma jeszcze czas i jak zechce to sam bedzie mowil
A ja dzisiaj na wieczor umowilam sie z kolezankami na piffko u mnieMoze mi przeziebienie minie;-):-)
Mam nadzieje ze dzieciaki mi zasna zaraz po kapieli i bedziemy mialy spokoj
Wzielam sie dzisiaj za prasowanie i wyprasowalam wszystko co mialam
Cos duzo z nas dzisiaj tancowalo z zelazkiem
Wpadam tylko powiedzieć że mam szwagierke moją ukochaną na weekend z synemBędę w niedzielę wieczorem jak dożyję
![]()
dobranocZmykam robic kolacyjke i pozniej zabieram sie za kapiel dzieciakow
Pewnie juz nie zajrze dzisiaj wiec Dobranoc:-)
Hej,my po zabawie choinkowej - jeszcze na tak dennej nie byłam- za głośno, dzieciaki jak zobaczyły paczki to od razu nawet na obiad nie czekały tylko do domu i paczka pod pachę.Julu (gorączka przeszła)nie chciał w ogóle tańczyć
i płakał.Tak się źle czułam, głowa mnie bolała:-(,że o 16:20 poszłam spać i spałam 2,5 godziny
.Co u mnie jest zjawiskiem dziwnym
bo w dzień nie śpię
.Chłopaki też padli.m pojechał do Zamościa robotę nagrywać.
Wybaczcie że tylko o sobie ale przeczytałam i co 20-te słowo zapamiętałam.
Może jutro w lepszym stanie będę
Zmykam z chłopakami na sanki.
Cieplutko jest:-) a M właśnie wraca to na górkę pójdziemy
.
Kerna, nip się nie zmienia
Kurcze mam chłopa w domu i nic poczytać nie mogę![]()