anka26_x_07
Mama Laury :)
Masz jakies fotki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnes, jak tak puszczasz chomika na klawiature, to uważaj żeby ci przecinków nie nawsadzał między klawisze
A zdjęcia ze spotkania bombowe, kurcze, jak tak na to patrze to coraz bardziej żal mi mojej małej...
Cześć dzieczyny,
czasu brak
aLE MAM DLA WAS COŚ DO ŚMIECHUsorki za caps
Poczucie obowiązku !
Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa się :
- O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!
Pewnie później zajrzę![]()
no i przyjaźń w końcu;-) uż awansował z sierściucha![]()
Witam
My chore obydwie, Maja mnie zaraziła i w domku się kurujemy. Już zapodałam pierwszą dawkę lekarstw
Potem was poczytam jak Maja zaśnie![]()
Teraz będzie kinder-niespodzianka
Malinka wróży dziewczynkę, a ponieważ ona prawie jak prorok to chyba trzeba jej wierzyć.![]()
nip nigdy si ę nie zmieniajestem jestem... Łaże sobie po BB i szukam czegoś ciekawego....zaraz mały się obudzi i od nowa jazda..A dziewki znacie sie na numerkach??? Chodzi mi o NIP. CZyw zwiazku z nowym nazwiskiem on zostaje ten sam??
Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówibo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla
wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co
jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie
![]()
no w BMW to normalkaMEDEUSKA ja tezmiałam problem w BMW ze stacyjką zablokowało ja cała i tez mielismy wymieniac wszystkie klucze , ale znalezlismy machera od tych spraw i nie trzeba zmieniac wszystkiego wystarczy stacyjkę wysłać do niego i on po tygodniu odsyła zrobioną pod ten kluczyk który jest mam nawet gdzies namiary na niego :-):-):-):-):-):-):-)
Masz jakies fotki?
Iwcik KAREN fajnie brzmi....no mamy niealeko do siebie, ja często jestem w rzeszowie. Tam studiowałam a M długo pracował
Ja byłam na tych zakupach i kupiłam sobie dresy i bluzkę z długim odcinaną..za wszytko 45zł:-). Potem zjadłam u cioci furę frytek i jestem głodnaniekończąca się opowieśc
![]()
błagam Cie Wiki nie przejmuj sie babsztylem- ażde diecko kw inym casie i w óżnych ilosciach zaczyna mówic- n mój M tera jest papla, a do 5 roku życia prawie nic nie chciał mówic
ajak skonczyl 5 lat zaczal opowiadac bajki na dobranoc dziadkowi same przez siebie wymyslone
wiec naprawde nie ma co sie martwic
ale teściowa mnie powaliła
no w BMW to normalkawiem, chyba 150zł gośc za to bierze czy jakos tak
moze kiedys wysle
poki M nie pracuje to nieeeee ma szans
![]()