reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

auto juz "naprawione"
znaczy jezdzi ,ale stacyjke nowa trzeba kupic o teraz odpala tylko na kostce a nie na wejsciu na kluczyk:baffled: no blokada zdjęta załkiem, bo pękniete było:baffled:

ale co z tego że jezdzi jak sniegu po pachy a zimówek w nim nie ma:sorry2::-D:-D:-D:-D

reklama
Meduska jakie to szczęście że Maks ma swoje 4 koła:-D:-D
Anabubka zdrówka my też rano wstaliśmy z Pietruszką z bólem gardła mi jakoś tak przeszło Pietruszka się smarczy i mówi ze w gardle go drapie:baffled:no i mi tu mówi że przez neta od was wirusa choroby ściągnełam:-D:-D:-D:-D

Meduska jakie to szczęście że Maks ma swoje 4 koła:-D:-D
Anabubka zdrówka my też rano wstaliśmy z Pietruszką z bólem gardła mi jakoś tak przeszło Pietruszka się smarczy i mówi ze w gardle go drapie:baffled:no i mi tu mówi że przez neta od was wirusa choroby ściągnełam:-D:-D:-D:-D

no mroz sie skonczyl i wirusy zaatakowaly
mi to moj sprzedal bankowo

kochane a teraz zobaczcie jaki piekny nowy basen otworzyli jakies 2tyg temu w Minsku maz kolo mnie.tzn 20km ode mnie ale po trasie do stolicy
brat mnie chcial dzis zabrac ale musialabym z dzieciakami i poza tym bym sie dorobila gorzej

Miasto Mińsk Mazowiecki
Miasto Mińsk Mazowiecki

Anabubka świetny ten aqapark:tak::tak:fajnie ze blisko was może w ferie się wybierzecie z dziewczynami:tak::tak:
Pietruszka w pracy dostaje karnety do aqaparku w gryfinie ale się zamienia na bilety do multikina bo my bez auta to ciężko dojechać a tak zawsze mamy co 3 m-ce 12 biletów do kina:tak::tak:

Wy tu gadu gadu a ja zrobilam prasowanie:-)

Laura wcina rogala i nadal oglada bajke z tym ze jak jak prasowalam to ona bardziej patrzyla na to co robie niz na baje:-D

malinka cos w tym wirusie musi byc:-D fajnie z tymi biletami do kina tez bym tak chciala.W sumie to ostatni raz bylam w kinie na Kod Davinci:baffled:

Medeuska to teraz nic tylko odsniezac:-D:-D

Anabuba milego, milego:tak:fajny ten aquapark

Ania ja dzisiaj 2 godziny przy żelasku tańczyłam a w poniedziałek powtórka bo dziecakom pościel zdjełam jak wyjechali i wszystkie ich brudy z kątów i kącików wywlokłam :dry:no i przez weekend się do zbiera więc w sobotę jedna pralka prania w niedzielę druga w poniedziałek trzecia to i pasować będzie co:baffled:a pościeli to ja prasowac nie lubię a dzieciaki niestety mają taka co ją trzeba prasować i to cięzko:sorry2:

Witajcie.
Ja tylko przelotem.:-D:-D:-D
Prawie wszystko spakowane.
Tzn najważniejsze to dla małego jedzenie:
serki,deserki,parówki,pieczywo tostowe toster,puszka mleka ,kaszki ryżowe itp
Jeszcze nabój z gazem i palnik ale to na koniec.
Dziś odebrałam małego "dowód osobisty " ha jak to dumnie brzmi.:-D:-D:-D
Zakupki udane w sumie ponad 2000 mniej w portfelu :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:,ale wyprawka gotowa.
Najbardziej jestem z butów zadowolona.
Przedwczoraj oglądałam za 225 zł i 289 no załamka...:baffled:
Dziś pojechaliśmy i szok prawie takie same tylko kolor inny cena 69 zł.:szok::szok::szok::-):-):-)
no takie zakupy to ja lubię :-D:-D:-D

Kochane życzę Wam cobyście się fajnie na forum bawiły a sobie życzę co byście mało pisały.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oczywiście żart.
Trzymajcie za nas kciuki ,bo długa i trudna droga przed nami.
Jak dojadę prześlę ,którejś z dziewczyn smska.
Trzymajcie się kochane.
Buziaczki.:happy2::happy2::-)

no mroz sie skonczyl i wirusy zaatakowaly
mi to moj sprzedal bankowo

kochane a teraz zobaczcie jaki piekny nowy basen otworzyli jakies 2tyg temu w Minsku maz kolo mnie.tzn 20km ode mnie ale po trasie do stolicy
brat mnie chcial dzis zabrac ale musialabym z dzieciakami i poza tym bym sie dorobila gorzej

Miasto Mińsk Mazowiecki
Miasto Mińsk Mazowiecki
no to rewelka!!
oglądała ziemi tam u Was-niedrogie:tak::-)
jak sie kiedys dorobimy...:sorry2: i bdziemys ie budowac to chcemy kupic gdes w centrum ziemie:tak::tak::tak:
Anabubka świetny ten aqapark:tak::tak:fajnie ze blisko was może w ferie się wybierzecie z dziewczynami:tak::tak:
Pietruszka w pracy dostaje karnety do aqaparku w gryfinie ale się zamienia na bilety do multikina bo my bez auta to ciężko dojechać a tak zawsze mamy co 3 m-ce 12 biletów do kina:tak::tak:
ojj kiedy ja osttani raz w kinie byłam:baffled: rok temu na walentynki z M zby uczcic to ze jestem w ciazy:-D

reklama
jestem Wikuś co chciałaś???
Witam laski ja dopiero teraz:baffled:
od rana miałam urwanie tyłka:dry:
wpadłam rano poczytałam i tyle musiałam odwalić tone prasowania chałpkę ogarnąć ,dzieciaki spakować ,potem przyjechali rodzice wypili kawkę i zabrali dzieci a poza tym chłop mi się tu pod nogami plącze więc same wiecie jak to jest:-D
Iwcik jak to co będziesz mieć no kobitkę we wrześniu na rozpoczęcie roku szkolnego się urodzi:-D:-D:-D:-D
jutro mamy domową imprezkę a niedzielę mam wolną od pracy jak to pietruszka powiedział na trzeźwienie:-D:-D
Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówi:baffled:bo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie:no::no::no:

Do góry