medeuska
październikowa mama'09
stacyjka sie popsulaA co nie odpalił czy coś sie popsuło
Ja dopiero właśnie zjadłam sniadanko bo tak z rana to mi nic nie wchodzi szybciej by wyszło niz weszło:-):-):-)
Trzeba sie bedzie zbierac po malu na imprezke choinkową a tak mi sie nie chce wstawac z łóżka ciepło mi z laptopem :-):-):-) a na polu słonce swieci ale i tak pizga:--
-
-(

blokade zdjał całkiem bo nie dalo sie naprawic-mtreba by kupic wszystko nowe-i jeszcze bolec ze stacyjki poszedl ten co idie od kluczyka od środka

ja to ostatnio ciągle nic nie robieMedeuska No to mamy dzis obie taki sam dzien Ja nie zrobilam jeszcze dzis prawie nic.
G nadal w pracy wiec Pojdziemy do auchana a po nim na terapie a po autobusem do domu.
Ide cos porobic poki Oliwka spi

kerna nip sie nie zmiena nawet jak firme zakladasz

a co do M to troche sie znim pogryłam i dlatego wyszedł z domu

no i oczywiscie poszlo o patryka

ze ja go nienawidze bo twierdze ze powinien miec kare i ni ejechac do kina klasą bo wczoraj przyniósł uwage ze bije 3 lata mlodsego chłopaka ze szkoły po głowie

a M oczywisie ni mu nie powiedzial tylko zapytał dlaczeto opdowiedial aha i podpisał

do tego o 10 zadzwonila wychowawczyni zeby mu wrócic uwage bo nie dosc ze bije mlodsze dzieciaki to jesze w busiku skolnym non stop pyskuje babce i kierowcy i ro******* robi

juz jest ok- chyba zrozumial żemam racje, ale wiem ze i tak nic tm nie zrobi, ale focha juz prynajmniej na mnie nie ma, ze niby jego ukochanego najwspanialsego i najgrzeczniejszego syneczka nienawidze

kurde i znów sie wkurzam

Ostatnia edycja: