kerna
http://www.lauraziobro.pl
oj kurcze no złoto, nie facetSłuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo![]()

no byznesmeny u Ciebie!!!!ja moim też nie podbieram ze skarbonkiczasami proszę o pożyczkę jak np muszę kupić chlep w osiedlowym warzywniaku a tam tylko gotówka a ja np nie mam ale szybko się upominaja o oddanie długu
a julina to nawet sobie odsetki dolicza
jak pietruszka pożyczyl od niej kiedyś dychę to po tygodniu musiał jej 12 oddac
![]()

osz Ty!!! Ale trochę przyjemności Ci się należy przecieżA ja wczoraj zgrzeszylamo 23:45 zjadlam chamburgera
Wlasnie glodna jestem
Trzeba cos przetracic
![]()

Szczerze przyznam, że przeczytałąm tak po łebkach bo wyszło mi 12 stron

byłam w skarbówce załatwiać papierki na rodzinne bo coś nie możemy się zebrać i nie wiemy czy nam przyznają czy nie. A taka wygwizdówa, że szok. Jutro chyba pójdę sobie zakupić luźniejsze ciuszki bo w fajnym sklepie jest likwidacja i zniżka 50%!!! Więc skorzystam

Mam nadzieje, że chociaż sobie coś fajnego am znajdę

Medea tak napisałaś mi naprawdę konkretnego PW