reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WItam!;-)Zuza zasnęła o 19.30:szok::szok::szok:Tylko ją wykąpałam poszłam do kuchni robić herbatkę dla niej o kolacji nie wspomnę a ona leżała Tatusiowi na ramieniu i zasnęli przed tv:szok:Odkąd u nas ferie to Zuza wstaje o 7 rano:baffled: Ale tak wcześnie jeszcze nigdy nie zasnęła:baffled: Przez tę pogodę co chwilę net zanika:wściekła/y::wściekła/y:U nas zawierucha nie z tej ziemi. Drogi juz nie przejezdne:baffled:Dzisiaj rano tir się władował w zaspę i zablokowali drogę na 2 godz.:szok:
Ale się objadłam:-pPstę z jaj robiłam:-p:-p

reklama
:-) super
Super:-)Sliczny rysuneczek:tak:
My tez dzisiaj rysowalysmy,kolorowalysmy i naklejalysmy:tak::tak::tak:

Gustaw no rewelka:tak::tak::tak:A herbatka mrozona wyglada na smakowita hehe;-):-)
Chyab tez sobie walne balwana na balkonie jak mi sie jutro bedzie chcialo:-):tak:

Odezwala sie ta najgrubsza;-):-p:-p:-p:-)

Sliczny:tak::tak::tak:
A jaki duzy jak na 5 dni:tak::-)

Super

Ja zaraz myje dzieciaki i klade Ich spac:tak::tak::tak:Byl u mnie brat na kawce a zostal jeszcze do wieczora i zamowilam pizze:tak::tak::tak:Niedawno pojechal:-)

MADZIULKA
Kacper juz wczoraj popoludniu pojechal do siebie:tak::tak::tak:
naklejki to u nas tez sa garne:tak:
A ta pizza to ta o ktorej mysle:confused::sorry2:
WItam!;-)Zuza zasnęła o 19.30:szok::szok::szok:Tylko ją wykąpałam poszłam do kuchni robić herbatkę dla niej o kolacji nie wspomnę a ona leżała Tatusiowi na ramieniu i zasnęli przed tv:szok:Odkąd u nas ferie to Zuza wstaje o 7 rano:baffled: Ale tak wcześnie jeszcze nigdy nie zasnęła:baffled: Przez tę pogodę co chwilę net zanika:wściekła/y::wściekła/y:U nas zawierucha nie z tej ziemi. Drogi juz nie przejezdne:baffled:Dzisiaj rano tir się władował w zaspę i zablokowali drogę na 2 godz.:szok:
Ale się objadłam:-pPstę z jaj robiłam:-p:-p

Zuzia chyba wymeczona calym dniem :-)a u taty na ramieniu cieplutko i odrazu sie miekko zrobilo:tak: to i sen zmozyl:happy2:

Ja tez teraz wpadam na BB niestety przerwe zrobilam na kolacje i rozmowe godzinna z mężem przez telefon:-):-):-)

Maksiu juz spi wiec moge spokojnie poczytac i poklikać , a z tego co widzę to wy laski lubicie klikać po nocach:-):-):-)

DOROTA masz racje mama niech mówi swoje a ty rób swoje , JEDNYM UCHEM WPADNIE DRUGIM WYPADNIE i zawsze możesz pokrzyczec ,wiem ze to pomaga:-):-):-) a mama i tak wybaczy jak pokrzyczysz na nią :-):-):-)

MAMITA pocieszę cię bo u mnie też wieje i drogi juz sa nieprzejezdne , ciekawa jestem jak ja jutro zawioze dziecko na bal do przedszkola:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Jestem:-).
Do kumpeli nie dotarłam:no:,dobrze że zadzwoniłam czy z grubych będzie miała wydać a ona,że na śmierć zapomniała:tak::-D, położyła przy kasie od ladą i nie wzięła:-D:-D.Ale w ciąży to się wybaczy;-),jutro rano na rynek skoczę:dry::tak:.
Iwcik,takie dziecięce marzenia są najfajniejsze:tak::tak::cool::cool2:.Pamiętam,że jak przejeżdżałam autobusem koło Studium Nauczycielskiego(tzw.Przedszkolanki) to chciałam tam się uczyć i potem dzieci w przedszkolu bawić:tak:,później zrobili tam liceum i chodziłam tam a i w przedszkolu pracowałam,więc coś w tym jest;-):tak:.

Julu ma 37,7C :-(- M zrobił mu mleko z masłem i miodem.Jutrzejsze jego wyjście na zabawę choinkowa stoi od znakiem zapytania:dry::tak:,najwyżej M nie pojedzie poddasza ocieplać u znajomego:no::-p.

Marta 37,7 jeszce w miare moze za pol godzinki sprawdz ponownie.Rano zawsze temp. jest mniejsza.Moze zabawa sie uda:sorry2:

A ja wcinam kanapke z twarozkiem i rzodkiweka:-)
Ale bym sobie zjadla taka kanapeczke:tak::tak::tak::tak:Ale zostal mi jeszcze kawalek pizzy to zaraz sobei zjem:-);-)

A takiej temp sie nawet nie zbija:tak::tak::tak:Tym bardziej wieczorem bo wtedy zawsze jest wyzsza:tak::tak::tak:
Napewno rano bedzie dobrze:tak::tak::tak:

MARTA też chcialam nawet w tamtym roku od wrzesnia zacząć studia w kierunku nauczania wczesnoszkolnego ale jakoś nie wyszło a teraz od wrzesnia to nie pójde bo jak??? Bedę miała lepsze zajęcie .......przy mojej juz dorodnj fasolce:-):-):-)

No i u mojeg syna bal jet pod znakiem zpytania , bo faktycznie jak jakis plug nie przeleci to nie mam szan przejechać:-:)-:)-(

Anka przesadziłaś z tym chamburgeremo północy i kto tu jest w ciąży???????:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Ania dobrze ze wcinam te kanapke bo inaczej slina splywala by mi po klawiaturze:-D:-D

A do mnie dzwonila kumpela ze przyjedzie z kolezanka o 11:szok::szok:To dla mnie poranek jem o tej porze sniadanie:szok:a one na kawke wpadna:szok:

Do góry