uff, nadrobiłam, ale na oczy nie widzę.

Dzis rano zadzwoniła terapetka i przełożyła na jutro ale nie sądzę żeby jutro było lepiej

Raz na 1,5 roku to nie tak źle z ceną;-) No właśnie a kiedy planujesz brak miesiączki?witam:-)
Rano pobudka o 9 ale polezalam do 9:30 bo Laura jeszcze spala wiec jak tylko wstalam zrobilam Laurze snaidanko, polecialam pod prysznic i umylam wlosy.Ubralam sie i pomalowalam wtedy przyjechal moj byla 10:20 wiec zalozylam butki i wyszlam
U gin nie czekalam tylko weszlam odrazu.Zrobil mi badanie piersi i wymazy.Poinformowal ze wchodzac w wiek 30 lat powinnam co 1,5 roku robic komputerowe badanie peirsi.A poniewaz ja nie oszczedzm na zdrowiu zapytalam ile to kosztuje tak wiec za takie badanie trzeba zaplacic 120e trwa ono do 20 minut.
Wychodzac pozdrowil mojego meza i pytal o LaureTo bylo mile.A no i powiedzial ze czeka kiedy przyjde na wizyte z powodu braku miesiaczki
Wracam do domu a tu posprzatane
Wiec nastawilam zupke kalafiorowa i szybko na neta
widzialam ze musze 3 strony nadrobic oszalaly czy co![]()

Śliczniusio;-);-)Lali buzia i karnawalowo![]()
Jakby przystojniejszy:-)
Ale słodyczO.k. medeuska zapraszam na spagetti
A to nasz JAŚ:-) Jak miał 5 dni
![]()

Przykre, że nie wspiera Was:-(Kur.. moja mama jest popierd..... :-(
Teraz sie chwile z Oliwka bawia .Ona podeszla do mnie i pyta sie mnie jak dlugo tam G jeszcze bedzie .Mowie ze nie wiem ,ze tam jest do 20
A ona Tak on sobie tam teraz bedzie chodzil codziennie po pracy I bedzie zadowolony.Pojdzie do pracy ,po pracy tam i Pierdo.. co sie w domu dzieje .
Chodzilo jej o to ze on sie Oliwka nie zajmnie .Powiedzialam jej kilka niemilych slow i mam juz dosc :-(
Bark mi slow
My jutro na hipoterapięJa tez teraz wpadam na BB niestety przerwe zrobilam na kolacje i rozmowe godzinna z mężem przez telefon:-):-):-)
Maksiu juz spi wiec moge spokojnie poczytac i poklikać , a z tego co widzę to wy laski lubicie klikać po nocach:-):-):-)
DOROTA masz racje mama niech mówi swoje a ty rób swoje , JEDNYM UCHEM WPADNIE DRUGIM WYPADNIE i zawsze możesz pokrzyczec ,wiem ze to pomaga:-):-):-) a mama i tak wybaczy jak pokrzyczysz na nią :-):-):-)
MAMITA pocieszę cię bo u mnie też wieje i drogi juz sa nieprzejezdne , ciekawa jestem jak ja jutro zawioze dziecko na bal do przedszkola:--
-(

11 godz. poranek-ostatni raz w ciążyAnia dobrze ze wcinam te kanapke bo inaczej slina splywala by mi po klawiaturze
A do mnie dzwonila kumpela ze przyjedzie z kolezanka o 11To dla mnie poranek jem o tej porze sniadanie
a one na kawke wpadna
![]()

Mnie tez zajęlo godzinęMamita dzis to byla mega produkcja wiec jest co nadrabiac ja do poludnia siedzialam chyba z godzinke to Tobie powienno tez tak pojsc;-)
Co bedzie do 40tc![]()