reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mamita dzis to byla mega produkcja wiec jest co nadrabiac ja do poludnia siedzialam chyba z godzinke to Tobie powienno tez tak pojsc;-)

Iwcik juz sie nie miescisz to ile juz przybralas? Wiem ze przy kolejnej ciazy szybko brzuch rosnie ale az tak:szok::szok:
Co bedzie do 40tc:-D

reklama
KERNA no mam ale jak narazie to tylko raz udalo sie ze wymiotowałam , ale miałm tez taki czas ze strasznie męczyla mnie zgaga na szczeście to juz przeszło:-):-):-) no i dzisiaj wyjątkowo kręgoslup daje mi popalic cholernie mnie łupi w odcinku lędzwiowym:-:)-:)-(
Ja też musze sie wybrac na zakupy bo juz w żadnych spodniach sie nie dopinam trzeba kupic coś większego:-):-):-)

Kazda coś je a ja zjadlam kanapke z nutella :-):-):-)
To Tobie juz brzuch rosnie:confused::szok::szok::szok::szok:

Ja dziewczynki urodzilam w moju(powinnam w czerwcu) a pod koniec stycznia chodzilam jeszcze w jeansach sprzed ciazy:tak::tak::tak:W sumie to do konca ciazy chodzilam w tych ciuchach co przed ciaza:tak::tak::tak:
Z Dominikeim tez tak mialam

To Tobie juz brzuch rosnie:confused::szok::szok::szok::szok:

Ja dziewczynki urodzilam w moju(powinnam w czerwcu) a pod koniec stycznia chodzilam jeszcze w jeansach sprzed ciazy:tak::tak::tak:W sumie to do konca ciazy chodzilam w tych ciuchach co przed ciaza:tak::tak::tak:
Z Dominikeim tez tak mialam

powaga:szok::szok:
O ludu ja to amfibia bylam szybko mialam brzuszek w 4mc bylo widac:-) chwalilsm sie nim :tak:a jak :)w jensach do guzika gumke dawalam i na gumke sie dopinalam:szok::szok:Potem juz tylko ciazowe spodnie wchodzily w gre. Mialam 2 pary jedne krotkie takie 3/4 a drugie dlugie:-)

Niestety ja sie juz nie mieszcze tak jak na wakacje schudłam i pozwężałam wszystkie podnie tak teraz do nich sie nie mieszcze teraz jest mi potrzebny rozm 40 ....masakra:szok::szok::szok: znów wielke rozmiary mnie przerażają...:szok::szok::szok:
A CO BEDZIE w 40 tyg .............mam nadzieje ze juz urodze i nie bede chodzila w ciąży tak jak z Maksiem do 43 tygodnia jak słonica jakaś:no::no::no:

powaga:szok::szok:
O ludu ja to amfibia bylam szybko mialam brzuszek w 4mc bylo widac:-) chwalilsm sie nim :tak:a jak :)w jensach do guzika gumke dawalam i na gumke sie dopinalam:szok::szok:Potem juz tylko ciazowe spodnie wchodzily w gre. Mialam 2 pary jedne krotkie takie 3/4 a drugie dlugie:-)
No ja mialam male brzuchy bo siedzialy w nim male dzieci;-):-)
Z dziewczynkami przybylo mi 7,5 kg a z Dominikiem 9 kg
Jak szlam rodzic Dominika to lekarze sie smiali ze sie pomylilam i przyszlam do porodu w szostym miesiacu:szok::szok::szok::-D:-D:-D

boshe 11 pora śniadaniowa:szok: powariowały:szok: ja już śniadanie z musu muszę jeść o 7...bo inaczej to koszmar brzuszny.....rano na szybko ratuję się parówami:sorry2:
A no wiem, że okazja kurcze ale weny na zakupy nie mam..oj to niepodobne do mnie :no::no::no::no: uwielbiałam łazić po sklepach a teraz cosik chyba zdziadziałam:confused: no ale jak szwagierka da radę to ze mną pójdzie i bejbesa przypilnuje:tak: no i się Wam pochwalę:tak:

No to super miałaś ja to bylam wielką amfibią w ciąży przytyłam 30kg , mialam zatrucie ciążowe i srasznie puchłam , nogi to miałm jak balony a w brzuchu równy metr:-):-):-) lekarz jak mnie zobaczył to sie modlił zebym jak najszybciej urodziła bomi nogi pekną .....zresztąi tak mi pekały bo miałam same rany miedzy palcami u nóg:-:)-:)-( które cholernie bolały , rozmiar butów nosiłam 37 a pózniej to do 39 miałam problem nogi włożyć:-:)-:)-(

M właśnie mu mierzy ma 37,9.

Ja babeczkę i mlekiem popijam:-p:tak:.
hmmm wiec rosnie, zobaczysz rano moze nie bedzie mial goraczki.Teraz nie dawaj nic niech organizm walczy
Niestety ja sie juz nie mieszcze tak jak na wakacje schudłam i pozwężałam wszystkie podnie tak teraz do nich sie nie mieszcze teraz jest mi potrzebny rozm 40 ....masakra:szok::szok::szok: znów wielke rozmiary mnie przerażają...:szok::szok::szok:
A CO BEDZIE w 40 tyg .............mam nadzieje ze juz urodze i nie bede chodzila w ciąży tak jak z Maksiem do 43 tygodnia jak słonica jakaś:no::no::no:
dasz rade:tak:Po ciazy znow wrocisz do 38 i bedziesz zwezac:-)
No ja mialam male brzuchy bo siedzialy w nim male dzieci;-):-)
Z dziewczynkami przybylo mi 7,5 kg a z Dominikiem 9 kg
Jak szlam rodzic Dominika to lekarze sie smiali ze sie pomylilam i przyszlam do porodu w szostym miesiacu:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Twoje 9kg przy moim 26kg ciezarem wszystko tlumaczy.ja 9kg to do 25tc przybralam:baffled:

reklama
Iwcik masakra:no: Ja też już się niedopinam w spodnie:no: to nie jest jeszcze taki typwy brzuszek ale jakoś tak w ogóle jestem większa w pasie i wzdęta jakaś , no nie wiem w każdym razie spodnie idą w odstawkę:baffled:
anka Ty 25!!! nie wierze no...ja całą ciążę 11 czyli 7 m-cy

Do góry