reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MARTA naprawde nie wiem na co mój chłopaczek wyrosnie , ale chyba Tiry kroluja u niego , zawsze powtarza ze zostanie kierowcą tira , a tatuś mu mówi ze bedzie siedział za biurkiem i kasa sama bedzie leciała :-):-):-):-)

Ja właśnie obrzeram sie kanapkami z nutella , a to wszystko przez Maksa bo on zawołał kolacje i herbatke gotuje bo w termosiku sie skończyla :-):-):-)

reklama
DOROTKO niejadłam jescze takiej kompozycji naleśników bedzie trzeba spróbowc :tak::tak::tak:
\
ANKA do układanek jak dziecko woła ile ma sie sam bawic :-):-):-):-)
Laura umie sie ladnie sama bawic ale czasami ma odchyly i mnie wola:-D
Kur.. moja mama jest popierd..... :-(
Teraz sie chwile z Oliwka bawia .Ona podeszla do mnie i pyta sie mnie jak dlugo tam G jeszcze bedzie .Mowie ze nie wiem ,ze tam jest do 20
A ona Tak on sobie tam teraz bedzie chodzil codziennie po pracy I bedzie zadowolony.Pojdzie do pracy ,po pracy tam i Pierdo.. co sie w domu dzieje .
Chodzilo jej o to ze on sie Oliwka nie zajmnie .Powiedzialam jej kilka niemilych slow i mam juz dosc :-(
Bark mi slow
nie przejmuj sie mama
najwazniejsze zeby Wam to odpowiadalo a jak mamie sie to nie podoba to tylko moze sobie pogadac to Wasze zycie i nie daj sie nikomu!!!!
Ja ja juz nie przesadzaj z tymi korepetycjami:-D:-D:-D
No wiesz meczyc mnie nie mecza ale kazda wizyta nie jest przyjemna dzis zrobila mi kolejna 2 zeby :tak::tak::tak:

No ciekawa jestem ile tam bedziesz siedziec wiesz jak by sie Lali tam nudzilo to podrzuc ja domnie albo daj znac to ja po nia podejde bo tu zut beretem odemnie:-D:-D:-D

wiesz kochana mesko zawsze najlepiej smakuje w piatki:-D:-D:-D:-D

M poszedl sie kompac z Emily wiec jak myk szybko do kompa
Dzis mamy w planie wieczorem obejzec jakis filmik i zamowic pizze:tak::tak:
A potem sie okaze co dalej.........:-D:-D:-D:-D:-D
No dlugo balowac nie bedziemy bo m jutro na 4 rano do roboty:-:)-:)-:)-(
ja nie przesadzam z korkami:tak:zapitalasz po niemiecu ze hej:szok:ja to moze za 10 lat tak se pogadam:-D:-D
Co do fryzjera to dziekuje ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zle bo ta laska ma 2 dzieci
A wieczorek widze milusi.My wlasnie grzanca robimy
M szuka pracy w necie i na chwilku udało mi się dopchać:tak::huh::huh::huh:.

Póóóóóźniej będę;-):tak:.
trzymam kciukasy
Witam
Mąż teściową odwozi to ja szybciutko na bb:-p:-p:-p
Maja niestety rozkłada się na dobre, jak wróciłyśmy z przedszkola to poszła spać i wstała już z gorączką tak więc choroba raczej nas nie ominie:-:)-:)-(
mnostwa zdrowka dla Majeczki.A jak wrazenia z balu?
MARTA naprawde nie wiem na co mój chłopaczek wyrosnie , ale chyba Tiry kroluja u niego , zawsze powtarza ze zostanie kierowcą tira , a tatuś mu mówi ze bedzie siedział za biurkiem i kasa sama bedzie leciała :-):-):-):-)

Ja właśnie obrzeram sie kanapkami z nutella , a to wszystko przez Maksa bo on zawołał kolacje i herbatke gotuje bo w termosiku sie skończyla :-):-):-)

oj tak!!maksio bedzie jezdzil na tirach:-D:-D:-Dfirme zalozy i tate zatrudni!!
Chleb z nutella:baffled: beeeeeee fujjj

Dobra spadan na film hihihihi

LWCIK I ANKA dzieki za slowa pocieszenia :-)
ANACONDA zdrowka dla Maji .

G wrocil o 20 .Wlasnie usypia Oliwke ale ona jakos usnac nie chce :-( .
Chwile gadalam z G jak bylo i dowiedzialam sie ze jutro chce tam isc ze mna i Oliwka,wiec jak nie bedzie tak mocno wialo to pojdziemy :-).

Mowil ze za tydzien w niedziele gdzies tam z nimi jedzie na miting.A w wakacje wszyscy mamy jechac kajs :-) .Widze ze jak narazie G sie podoba tam .

Macie racje jak G bedzie chcial chodzic tam dziennie to niech chodzi i moja mama ma guwno do gadania .

Oliwka wlasnie zasnela.Poloze sie z M zaraz wiec wejde do was jutro.
DOBRANOC

WITAM POPOŁUDNIOWO
Ale natchnełyście mnie na coś dobrego do jedzenia,mniam ,zjadłabym jakiś pyszny obiadek a na deser pasowałby sernik który Anka reklamuje :-D

Pewnie ,że chorobom trzxeba zapobiegać i nie mozna oszczędzać na zdrowiu ,ale wszystko rozbija sie o grubiość portfela niestety i jak ktoś ma w portfelu 200 zł.na tydzień na jedzenie,to nie zaszaleje,nawet na witaminy z apteki nie ma:tak:
Ja na przykład teraz nie mam kasy i choć miałam jechać z Ksawkiem na badania to muszę jeszcze czekać ,bo to droższa impreza,no tak sie złożyło po prostu i juz.

Ni pojadę na ten basen raczej @ sie rozkręca ,boli mnie głowa od zatok,gardło sie dokłada i raczej taki baesn na zdrowie mi nie wyjdzie:-(

Coś mnie żoładek po zurku pobolewa ,co za ?????a przecież mniam był ,a nic innego nie jadłam:szok:

Wiktoria no nie posiedziałaś z nami:-D

Dowikla Kacperek jeszcze u ciebie??
Oj tak szybko uciekłam :-D:-D
Lali buzia i karnawalowo :)
Śliczna
no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:
Śliczne foteczki:tak:
Hej Laseczki, po dłuższej przerwie znów wracam ...
Jestem ostatnio tak zabiegana, że na komputer to nie mam praktycznie czasu...:sorry2:

Ale Ci dobrze, ja nie pamiętam kiedy byłam ostatnio u fryzjera :szok: A co będziesz robić z fryzurką ??

Ja też uwielbiam, ale na razie jestem jeszcze na diecie :tak:

Ja tak mam od prawie miesiąca heheh:-D:-D:-D
Chociaż w ciąży też tak chodziłam heheheeh...:-D
Gratuluje dzidziusia
Śliczne te śniegusie :tak::tak::tak::-)

A moje dwa Skarby właśnie ścierają ser do spagetti , dziś prawdziwie włoskie, ze składników, które przywiozła moja mama :tak: PYYYCHAAA !!!
Która chętna na późny obiadek ? hehe:-D:-D:-D

O.k. Już szukam fotki syneczka :) Ale mam pyt. Jeżeli dodam do sojego albumu to tylko użytkownicy mogą je oglądac, czy wszyscy w sieci ?
Tylko użytkownicy bedą widziec fotki
O.k. medeuska zapraszam na spagetti :-D

A to nasz JAŚ :tak::-) Jak miał 5 dni :tak:
Jaki sliczny.Gratuluje jeszcze raz
Kur.. moja mama jest popierd..... :-(
Teraz sie chwile z Oliwka bawia .Ona podeszla do mnie i pyta sie mnie jak dlugo tam G jeszcze bedzie .Mowie ze nie wiem ,ze tam jest do 20
A ona Tak on sobie tam teraz bedzie chodzil codziennie po pracy I bedzie zadowolony.Pojdzie do pracy ,po pracy tam i Pierdo.. co sie w domu dzieje .
Chodzilo jej o to ze on sie Oliwka nie zajmnie .Powiedzialam jej kilka niemilych slow i mam juz dosc :-(
Bark mi slow
Przykro mi bardzo ze takie słowa usłyszałas.
Witam
Mąż teściową odwozi to ja szybciutko na bb:-p:-p:-p
Maja niestety rozkłada się na dobre, jak wróciłyśmy z przedszkola to poszła spać i wstała już z gorączką tak więc choroba raczej nas nie ominie:-:)-:)-(
Zdrówka dla Maji.:tak:Oby szybko jej przeszło

reklama
Lali buzia i karnawalowo :)
Super:-)Sliczny rysuneczek:tak:
My tez dzisiaj rysowalysmy,kolorowalysmy i naklejalysmy:tak::tak::tak:
no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:
Gustaw no rewelka:tak::tak::tak:A herbatka mrozona wyglada na smakowita hehe;-):-)
Chyab tez sobie walne balwana na balkonie jak mi sie jutro bedzie chcialo:-):tak:
mniaaaaam alpejskie mleczko:-p tylko ty chudzina jestes i mozesz to jesc bez konca a i tak nie przytyjesz:-p
Odezwala sie ta najgrubsza;-):-p:-p:-p:-)
O.k. medeuska zapraszam na spagetti :-D

A to nasz JAŚ :tak::-) Jak miał 5 dni :tak:
Sliczny:tak::tak::tak:
A jaki duzy jak na 5 dni:tak::-)
A tu obiecana fotka króla Melchiora , który składa dary:-):-):-)
A jakie świetne owieczki:-D:-D:-D
Super

Ja zaraz myje dzieciaki i klade Ich spac:tak::tak::tak:Byl u mnie brat na kawce a zostal jeszcze do wieczora i zamowilam pizze:tak::tak::tak:Niedawno pojechal:-)

MADZIULKA
Kacper juz wczoraj popoludniu pojechal do siebie:tak::tak::tak:

Do góry