reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

IWCIK ja uwielbiam nalesniki z czekolada tzn z sosem czekoladowym i bita smietana .Mniam uwielbiam .
ANKA aha zapomnialam napisac ,ze ja chcialabym z nim czasem tam pojsc.Jak mi mama czasem z Oliwka zostanie to sie z G tam przejde :-)

reklama
ANKA codziennie G tam napewno chodzic nie bedzie .Poniewaz jeszcze bedzie chodzil do swojej grupy ktora sie tworzy Na terapie podstawowa .Tam gdzie jest dzisiaj to jest grupa wsparcia .Tam jest czynne codziennie .Codziennie cos tam sie dzieje .A ile razy tam bedzie chodzic to zalezy od pracy ,od tych terapi podstawowych .No wiesz czasem w domu tez musi byc :-)

No widzialam juz ten watek o zabawach.Jak bede miala wolniejsza chwile to tam zajze :-)

Fajnie jakby mial czas zeby tam chodzic taka grupa wsparcia napewno duzo mu da.A ze go do wieczora nie bedzie przezyjesz wazne zeby na noc wracal:-D

DOROTKO niejadłam jescze takiej kompozycji naleśników bedzie trzeba spróbowc :tak::tak::tak:
\
ANKA do układanek jak dziecko woła ile ma sie sam bawic :-):-):-):-)

Kur.. moja mama jest popierd..... :-(
Teraz sie chwile z Oliwka bawia .Ona podeszla do mnie i pyta sie mnie jak dlugo tam G jeszcze bedzie .Mowie ze nie wiem ,ze tam jest do 20
A ona Tak on sobie tam teraz bedzie chodzil codziennie po pracy I bedzie zadowolony.Pojdzie do pracy ,po pracy tam i Pierdo.. co sie w domu dzieje .
Chodzilo jej o to ze on sie Oliwka nie zajmnie .Powiedzialam jej kilka niemilych slow i mam juz dosc :-(
Bark mi slow

Nie denerwuj sie tak , dobrze ze to twoja mama a nie teściowa bo bys miała zachamowania co do ostrych słów a tak mogłaś jej wykrzyczec to co myślisz.........

Czyżby ją męczyła zabawa z Oliwką ??????

A&E ale się zabałaś za zęby może i mnie zarazieci tym wirusem leczenia zębów bo by się przydało:baffled:
ja niedługo muszę się zbierac do pracy a nie chce mi się dziś jak diabli:no:
No kochana trzeba w koncu bylo sie zabrac za te zembole :-D:-D:-D

Madziula korepetycje to Agnieszka moze dawac ja sie nie nadaje sam ich potrzebuje.Niemieckiego umie tyle na ile mi potrzebny:tak:Ale od sierpnia ide do szkoly wiec bedzie lepiej:tak:
A to Wy macie tyle sniegu na dachu ze trezba odsniezac:szok:

Agnieszka szybko dzis poszlo.Mam nadzieje ze Cie za bardzo tam nie mecza;-)

Malinka sa oczy, nos, buzia, szyja, uszy i wlosy:-DSasiadka widze ze zyciowa kobieta:happy2:
Ja ja juz nie przesadzaj z tymi korepetycjami:-D:-D:-D
No wiesz meczyc mnie nie mecza ale kazda wizyta nie jest przyjemna dzis zrobila mi kolejna 2 zeby :tak::tak::tak:
A tak wogole to wisialam na telefonie:-D kolezanka dzwonila ze chce jutro wpasc ale ze ja do fryzjera ide to nie bardzo ma jak.Ma zadzwonic do drugiej kumpeli i zapytac czy jej z rana pasuje bo ja na 14 mam wizyte.A ze mam sporo wlosow czego nie widac to 3,5h nie moje:baffled: na szczescie ide z Laura wiec nie bede miala stresa ze dziecko w domu placze:-)
No ciekawa jestem ile tam bedziesz siedziec wiesz jak by sie Lali tam nudzilo to podrzuc ja domnie albo daj znac to ja po nia podejde bo tu zut beretem odemnie:-D:-D:-D
no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:
Lunka super fotki:tak::tak::tak:

dobrze ze bez rwania:tak: o ale wiyta u dentysty nie jest nigdy mila:-D
i tu sie z Toba zgadzam w 100%:tak::tak::tak:

A to nasz JAŚ :tak::-) Jak miał 5 dni :tak:
slodki :tak::tak:

A tu obiecana fotka króla Melchiora , który składa dary:-):-):-)
A jakie świetne owieczki:-D:-D:-D
super fotki:tak::tak:
literowka:-D:-D:-Dkiedys mialysmy tu niezly ubaw z literowek:tak::tak::tak:
Ja myslalam ze dzis jest piatek i zostawilam piersi na jutro:baffled:no coz nie ma jak miesko w piatek.Jutro robie piersi z pieczarkami:-p
fasolinka teraz je wszystko co mamusia wrzuci na ruszt
wiesz kochana mesko zawsze najlepiej smakuje w piatki:-D:-D:-D:-D

M poszedl sie kompac z Emily wiec jak myk szybko do kompa
Dzis mamy w planie wieczorem obejzec jakis filmik i zamowic pizze:tak::tak:
A potem sie okaze co dalej.........:-D:-D:-D:-D:-D
No dlugo balowac nie bedziemy bo m jutro na 4 rano do roboty:-:)-:)-:)-(

M szuka pracy w necie i na chwilku udało mi się dopchać:tak::huh::huh::huh:.
Ania takie zabawki z piwnicy to skarb stare a po czasie jak nówki sa:tak::tak::tak:
Żebyś wiedziała :tak::tak:u nas w domu m-c były a teraz schowane bo nie było komu sprzątać:no::wściekła/y::wściekła/y:.
Lali buzia i karnawalowo :)
Jaka Lali utalentowana:szok::tak::cool2::cool: a słonik jaki cudny:cool::cool::tak::-).
Luna tylko ze laura mi wylaczyla strone:baffled: Wiec cofnac nie bylo czego:-DA z ta nadzerka to wlasnie mi powiedzial ze jak cyto bedzie ok to nic nie bedziemy robili:tak:
Wchodzisz w zakładkę Historia i Ostatnio zamknięte karty lub okna i masz z powrotem to co pisałaś;-):tak:.
Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:
No ten o wiele przystojniejszy od swojego poprzednika;-):tak::cool::cool:. A herbatka to chyba White Ice Tea;-):tak::-):-).
Hej Laseczki, po dłuższej przerwie znów wracam ...
Jestem ostatnio tak zabiegana, że na komputer to nie mam praktycznie czasu...:sorry2:
A to nasz JAŚ :tak::-) Jak miał 5 dni :tak:
Witam,witam,Jasiu taki słodziaczek,a ten paluszek - aż mnie ściska;-):tak:.
A tu obiecana fotka króla Melchiora , który składa dary:-):-):-)
A jakie świetne owieczki:-D:-D:-D
Może Maks aktorem zostanie,co:confused:?;-)
No i napisałam się.Zmykam M włosy maszynką ściąć i po rajstopki dla Jula,bo miałą kumpela ta od mojego suwaczka od siebie ze sklepu wziąść.
Póóóóóźniej będę;-):tak:.

reklama
Witam
Mąż teściową odwozi to ja szybciutko na bb:-p:-p:-p
Maja niestety rozkłada się na dobre, jak wróciłyśmy z przedszkola to poszła spać i wstała już z gorączką tak więc choroba raczej nas nie ominie:-:)-:)-(

Do góry