reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pobawilam sie z Oliwka ,ale juz nie mam pomyslu co z nia robic :-(.
Poradzcie mi w co mozna sie bawic z takim dzieckiem??? .

G jest w tym klubie wsparcia .Jakis czas temu pil kawe i gadal z kims tam .Opowie mi jak bedzie w domu.Dowiedzialam sie tyle ze tam mozna chodzic codziennie i ze ja moge tam chodzic z nim :-) .Czekali wszyscy tam na jakiegos faceta ktory sie spoznial :-( .

Ogladam Majke I zastanawiam sie czy G zdazy wrocic na usypianie malej bo to glownie Jego dzialka :-) .

ANKA sliczny rysunek Lali :-) .

I co bedziecie chodzili tam razem, fajnie jak Ty bys tez uczestniczyla w takich spotkaniach, moze nie codziennie ale jak bys miala z kim Oliwke zostawic:sorry2:
Czekamy na jakies szczegoly z relacji G, czy podoba mu sie tam, jakie ma zdanie odnosnie tych spotkan, jak atmosfera i czy bedzie tam codziennie?
Jezeli chodzi o zabawe to nawet jest gdzies na BB watek w co sie bawic z dziecmi.Musisz troche poszukac po BB:tak:

reklama
Iwcik w poniedzialek mi wyslij fotke to sie wklei na watek :) bo Ty chyba nie masz jak:confused:A z tym pisaniem to serio tempo zabojcze potem sie nadrabia 2h:-D
no to elegancko u nas w Rewe sa takie stroje po 7e widzialam tez w Tomm ale nie wiem po ile bo nie patrzalam A z rewe wiem ze po tyle bo reklame dostalam laura odrazu mi pokazala ze maks ma w domu :))

No a ja mam jak wkleic bo robie fotke tel kom i wrzucam se na kompa tak zrobiła z fotką z USG z 6 tygodnia:-):-):-) i teraz mam na kompie:-):-):-)

ANKA zrobilas mi smaka na nalesniki.
MAKUNKA slicznego masz synka.
IWCIK no sliczny krol :-) .

Ja tez sie dolanczam do nalogowcow bb :-).

Jak mi sie uda to zajze jeszcze wieczorem a jak nie to rano .

:-D:-D:-DANKA nie nabijaj sie miało byc zrobiły nie wiem ja to mi wyszło:-):-):-)

A ja miałam Dorotko wczoraj nalesśniki z serem :-):-):-)

Dzisiaj zrobiłam ziemniaczki i miesko smazone z piersi indyka z sosikiem....yyyy pycha było :-):-):-) fasolce smakowało:-D:-D:-D

ANKA codziennie G tam napewno chodzic nie bedzie .Poniewaz jeszcze bedzie chodzil do swojej grupy ktora sie tworzy Na terapie podstawowa .Tam gdzie jest dzisiaj to jest grupa wsparcia .Tam jest czynne codziennie .Codziennie cos tam sie dzieje .A ile razy tam bedzie chodzic to zalezy od pracy ,od tych terapi podstawowych .No wiesz czasem w domu tez musi byc :-)

No widzialam juz ten watek o zabawach.Jak bede miala wolniejsza chwile to tam zajze :-)

reklama
:-D:-D:-DANKA nie nabijaj sie miało byc zrobiły nie wiem ja to mi wyszło:-):-):-)

Dzisiaj zrobiłam ziemniaczki i miesko smazone z piersi indyka z sosikiem....yyyy pycha było :-):-):-) fasolce smakowało:-D:-D:-D

literowka:-D:-D:-Dkiedys mialysmy tu niezly ubaw z literowek:tak::tak::tak:
Ja myslalam ze dzis jest piatek i zostawilam piersi na jutro:baffled:no coz nie ma jak miesko w piatek.Jutro robie piersi z pieczarkami:-p
fasolinka teraz je wszystko co mamusia wrzuci na ruszt

Do góry