reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:
rewelka:tak: pierwszy jakos mi umknal:-:)-p

Śliczne te śniegusie :tak::tak::tak::-)

A moje dwa Skarby właśnie ścierają ser do spagetti , dziś prawdziwie włoskie, ze składników, które przywiozła moja mama :tak: PYYYCHAAA !!!
Która chętna na późny obiadek ? hehe:-D:-D:-D

O.k. Już szukam fotki syneczka :) Ale mam pyt. Jeżeli dodam do sojego albumu to tylko użytkownicy mogą je oglądac, czy wszyscy w sieci ?
jaaaaaa chceee:-p

ale dzisiaj to ja wszystko chce:-D:rofl2::rofl2:

reklama
O.k. medeuska zapraszam na spagetti :-D

A to nasz JAŚ :tak::-) Jak miał 5 dni :tak:

Załączniki

• DSC04337.jpg
    DSC04337.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Ja wlasnie wciagnelam nalesniki:sorry2:
Laura w wannie.Przyszla do mnie i powiedziala ze chce do wanny wiec teraz ma wczesniejsza kapiel:tak:

Medeuska a Ty cos taka zarta sie zrobila?
no wlasnie nie wiem:sorry2:

prepiekny:tak:
jakby miala blisko to cemu nie wpadlabym na prawdziwe spaghetti:tak:

Cześć laski
Ja dopiero teraz mam czas zeby poklikać a wy to naprawde dajecie czadu tyle naklikac przez jeden dzień chyba z 10 stron czytalam jak nie wiecej:tak::tak::tak:

Ja od rana na 8 zawiozłam Maksa do przedszkola pózniej szybciutko włosy umyłam i musiałam juz o 9.00 pojechać po rodziców bo od autobusu do mnie jeszcze 6km :-( niestety do mnie autobusy nie dojeżdzaja:-(a i dzisiaj to auem ciężko jest sie poruszać bo wieje jak cholera i droge mi zasypuje trzeba jezdzic przez zaspy:-)ale jakos dałam rady.

Na 11 znów musiałam zawiezć rodziców do przedszkola na przedstawienie i tak do 13,00;-)

Szybki obiadek no i znów trzeba było pojechac odwieżć rodziców na autobus zeby zdążyli wrócic do siebie bo tam gospodarka czeka:-):-):-)

Do domu juz ledwo wrócił zaspy na całego mróz -13 a odczuwalny pewnie wiekszy bo wiatr szaleje:-:)-:)-(

A co bedzie jutro to pewnie nie wyjade nawet spod domu a jutro Maskymilian ma bal przebierancow wiec pasowało by dojechac do tego przedszkola niby tylko 4 km ale droga masakra, naprawde czasem mam wrazenie ze mieszkam na koncu swiata:confused::confused::confused:

o prosze jak milo
to pewnie Ty wiesz wiecej o nas niz my o Tobie:-)
Kilka mam zdążyłam poznać dzięki siostrze no i dużo o was mówił kilkakrotnie mi mówiła zebym dołączyła do was ale jakoś tak schodziło :-):tak:

Siostra skąd ty dla Lali wzięłaś tego słonia na głowie:-):-):-)

medeuska masz do mnie 500 km., ale i tak zapraszam :tak::-D

Iwcik28, my się jeszcze nie znamy, WITAM SERDECZNIE:tak::-)
Patrzę na Twój suwaczek i mi się cieplutko pod sercem zrobiło, bo niedawno sama miałam suwaczek ciążowy, a teraz nasz synuś ma niecały miesiąc :tak::-) Urodził się 01.01.2010 r. Szybciutko mi ten czas leci, czasem aż za szybko. :tak:

Aha no i jeszcze mamy synków w tym samym wieku.:tak::-)

Ostatnia edycja:
A tu obiecana fotka króla Melchiora , który składa dary:-):-):-)
A jakie świetne owieczki:-D:-D:-D

Załączniki

• melchior.jpg
    melchior.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 31
Pobawilam sie z Oliwka ,ale juz nie mam pomyslu co z nia robic :-(.
Poradzcie mi w co mozna sie bawic z takim dzieckiem??? .

G jest w tym klubie wsparcia .Jakis czas temu pil kawe i gadal z kims tam .Opowie mi jak bedzie w domu.Dowiedzialam sie tyle ze tam mozna chodzic codziennie i ze ja moge tam chodzic z nim :-) .Czekali wszyscy tam na jakiegos faceta ktory sie spoznial :-( .

Ogladam Majke I zastanawiam sie czy G zdazy wrocic na usypianie malej bo to glownie Jego dzialka :-) .

ANKA sliczny rysunek Lali :-) .

miodzio :)
Cześć laski
Ja dopiero teraz mam czas zeby poklikać a wy to naprawde dajecie czadu tyle naklikac przez jeden dzień chyba z 10 stron czytalam jak nie wiecej:tak::tak::tak:

Ja od rana na 8 zawiozłam Maksa do przedszkola pózniej szybciutko włosy umyłam i musiałam juz o 9.00 pojechać po rodziców bo od autobusu do mnie jeszcze 6km :-( niestety do mnie autobusy nie dojeżdzaja:-(a i dzisiaj to auem ciężko jest sie poruszać bo wieje jak cholera i droge mi zasypuje trzeba jezdzic przez zaspy:-)ale jakos dałam rady.

Na 11 znów musiałam zawiezć rodziców do przedszkola na przedstawienie i tak do 13,00;-)

Szybki obiadek no i znów trzeba było pojechac odwieżć rodziców na autobus zeby zdążyli wrócic do siebie bo tam gospodarka czeka:-):-):-)

Do domu juz ledwo wrócił zaspy na całego mróz -13 a odczuwalny pewnie wiekszy bo wiatr szaleje:-:)-:)-(

A co bedzie jutro to pewnie nie wyjade nawet spod domu a jutro Maskymilian ma bal przebierancow wiec pasowało by dojechac do tego przedszkola niby tylko 4 km ale droga masakra, naprawde czasem mam wrazenie ze mieszkam na koncu swiata:confused::confused::confused:

Kilka mam zdążyłam poznać dzięki siostrze no i dużo o was mówił kilkakrotnie mi mówiła zebym dołączyła do was ale jakoś tak schodziło :-):tak:

Siostra skąd ty dla Lali wzięłaś tego słonia na głowie:-):-):-)
oj siostra widze ze drogi masz super odsniezone a ze tam same pola wkolo to i zaspy sie robia:baffled:
A co mialas na obiadek?
W co maksiu sie przebiera?
Zeszlo Ci sporo bo chyba rok:-D
A sloniki kupilam za 2e w Tedim
A tu obiecana fotka króla Melchiora , który składa dary:-):-):-)
A jakie świetne owieczki:-D:-D:-D

eeeee no elegancki, fajnie Ci to wyszlo.
A owce kto zrobil?

Laura umyta, nabalsamowana w pizamce i szlafroczku oglada Zakatek sezamkowy:happy:ulubiona bajka Laury

reklama
medeuska masz do mnie 500 km., ale i tak zapraszam :tak::-D

Iwcik28, my się jeszcze nie znamy, WITAM SERDECZNIE:tak::-)
Patrzę na Twój suwaczek i mi się cieplutko pod sercem zrobiło, bo niedawno sama miałam suwaczek ciążowy, a teraz nasz synuś ma niecały miesiąc :tak::-) Urodził się 01.01.2010 r. Szybciutko mi ten czas leci, czasem aż za szybko. :tak:

Aha no i jeszcze mamy synków w tym samym wieku.:tak::-)
Witam :-):-):-)
no faktycznie nawet nie zwróciłam uwagi ze mamy dzieci w wieku 6 lat:-):-):-)
A tak na marginesie to chyba nie wiesz ze jestem siostra anki mamy Lali, wczesniej było pisane ale wy tak tu szybko piszecie ze pewnie by trzeba było sie wrócić ze 20 stron do tyłu:-):-):-)

Gratuluje synusia fajnie mieć takiego małeo szkraba sama juz nie mogę sie doczekać , co prawda miałam juz USG i mam fotke z 6 tygodnia ciąży jest juz takie zaokrągone fajnie wygląda , a w poniedziałek ide na nastepne USG wiec pewnie juz bedzie widac wyrazie dzidziusie :-):-):-):-) nie mogę sie juz doczekać poniedziałku:tak::tak::tak:

Siostra owieczkbiły panie z przedszkola :-):-):-)
A MAKSIU BEDZIE TYGRYSEM NA KTÓREGO I lALI SIE ZAŁAPAŁA:-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry