luna665
Mama grudniowa 2007
Hejka, my już spowrotem. Spacer zaliczony, ploty tez, jutro powtórka.
PO sacerku cieple kakao i balkon-reanimacja Gustawa-no wyszedł bosko
Mała ciągle serwowała mi mrożona herbatkę, wieć z pragnienia nie padłam:-)
Jak Ci wykasowała, to trzeba bylo wejśc w EDYCJA i PRZYWRÓĆ albo COFNIj i po krzyku nerwusku, hihi.
No mam gdzie spać kochana

Alescie mi sen z powiek zegnały

PO sacerku cieple kakao i balkon-reanimacja Gustawa-no wyszedł bosko

Mała ciągle serwowała mi mrożona herbatkę, wieć z pragnienia nie padłam:-)
No całe szczeście, bo już sie bałam, że leniem zalatuję, hihiLunka nałóg nałóg![]()
No to podpatrz te jego przepisy i nam tu wrzuć na kulinarny!!!Słuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo![]()
Malutkich nadżerek nie ruszają jeśli cyto jest oki.no i Laura mi wszystkie cytaty z odpowiedzami wykasowala
Luna Ty spania Kochana nie masz czy co?W sumie od 5 do 9 moglas posiedziec na BB![]()
Jak Ci wykasowała, to trzeba bylo wejśc w EDYCJA i PRZYWRÓĆ albo COFNIj i po krzyku nerwusku, hihi.
No mam gdzie spać kochana

Julina przedsiębiorcza kobitaja moim też nie podbieram ze skarbonkiczasami proszę o pożyczkę jak np muszę kupić chlep w osiedlowym warzywniaku a tam tylko gotówka a ja np nie mam ale szybko się upominaja o oddanie długu
a julina to nawet sobie odsetki dolicza
jak pietruszka pożyczyl od niej kiedyś dychę to po tygodniu musiał jej 12 oddac
![]()

Dzień ŚwiraJa zeszłam do skrzynki i tyle do mnie korespondencji,napisali do mnie z Astro i Euro rtv adg,Bon prix i Yves Rocher
.

Teraz jeszcze wstrzemięźliwośc seksualna przez 6 dni i do robotyPo wizycie u gin
nadżerka ładnie wygojona
tylko upławy mam-więc dostałam globulke JEDNĄ ZA 22 złale ponoć jedna ma wystarczyc bo to duuużo większa dawka
![]()
o boziu, ile bym dala za kawaleczek takiego łakocia terazWiecie jakie mam super ciastoNormalnie sernik z czerwona porzeczka a na gorze jablka z cynamonem
najesc sie go nie moge
![]()
dawaj koniecznie!!!No i sie nie pochwalilam 1 rysunkiem buzi Laury uszy jak antenki, fryzura ja z druta
Zaraz wkleje zdjecie