reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka, my już spowrotem. Spacer zaliczony, ploty tez, jutro powtórka.
PO sacerku cieple kakao i balkon-reanimacja Gustawa-no wyszedł bosko:-D
Mała ciągle serwowała mi mrożona herbatkę, wieć z pragnienia nie padłam:-)

Lunka nałóg nałóg:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No całe szczeście, bo już sie bałam, że leniem zalatuję, hihi

Słuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu:szok:
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły:no:
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo:szok:
No to podpatrz te jego przepisy i nam tu wrzuć na kulinarny!!!

no i Laura mi wszystkie cytaty z odpowiedzami wykasowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Luna Ty spania Kochana nie masz czy co?W sumie od 5 do 9 moglas posiedziec na BB:tak:
Malutkich nadżerek nie ruszają jeśli cyto jest oki.
Jak Ci wykasowała, to trzeba bylo wejśc w EDYCJA i PRZYWRÓĆ albo COFNIj i po krzyku nerwusku, hihi.
No mam gdzie spać kochana:-D:-D:-D:-DAlescie mi sen z powiek zegnały:-D:-D:-D

ja moim też nie podbieram ze skarbonki:no:czasami proszę o pożyczkę jak np muszę kupić chlep w osiedlowym warzywniaku a tam tylko gotówka a ja np nie mam ale szybko się upominaja o oddanie długu:baffled:a julina to nawet sobie odsetki dolicza:dry:jak pietruszka pożyczyl od niej kiedyś dychę to po tygodniu musiał jej 12 oddac:-p
Julina przedsiębiorcza kobita:-D

Ja zeszłam do skrzynki i tyle do mnie korespondencji:szok::szok:,napisali do mnie z Astro i Euro rtv adg,Bon prix i Yves Rocher:tak::-D:-D.
Dzień Świra:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Po wizycie u gin
nadżerka ładnie wygojona
tylko upławy mam-więc dostałam globulke JEDNĄ ZA 22 zł:szok: ale ponoć jedna ma wystarczyc bo to duuużo większa dawka:tak:
Teraz jeszcze wstrzemięźliwośc seksualna przez 6 dni i do roboty

Wiecie jakie mam super ciasto:-pNormalnie sernik z czerwona porzeczka a na gorze jablka z cynamonem:-pnajesc sie go nie moge:sorry2:
o boziu, ile bym dala za kawaleczek takiego łakocia teraz

No i sie nie pochwalilam 1 rysunkiem buzi Laury uszy jak antenki, fryzura ja z druta:-D:-D
Zaraz wkleje zdjecie
dawaj koniecznie!!!

reklama
A tak wogole to wisialam na telefonie:-D kolezanka dzwonila ze chce jutro wpasc ale ze ja do fryzjera ide to nie bardzo ma jak.Ma zadzwonic do drugiej kumpeli i zapytac czy jej z rana pasuje bo ja na 14 mam wizyte.A ze mam sporo wlosow czego nie widac to 3,5h nie moje:baffled: na szczescie ide z Laura wiec nie bede miala stresa ze dziecko w domu placze:-)

Dobr kobietki zwijam się postaram się wieczorkiem wpasć do was na bb:tak:
a teraz muszę się zbierac jakiś makijaż strzelić sobie chłopu kawkę zrobić i będzie git:-)
papatki:-*

Dobr kobietki zwijam się postaram się wieczorkiem wpasć do was na bb:tak:
a teraz muszę się zbierac jakiś makijaż strzelić sobie chłopu kawkę zrobić i będzie git:-)
papatki:-*

Kochana to sie szykuj. Zrob sie na bostwo;-)

Luna tylko ze laura mi wylaczyla strone:baffled: Wiec cofnac nie bylo czego:-DA z ta nadzerka to wlasnie mi powiedzial ze jak cyto bedzie ok to nic nie bedziemy robili:tak:A gdzie Gustaw po renowacji?

Hej Laseczki, po dłuższej przerwie znów wracam ...
Jestem ostatnio tak zabiegana, że na komputer to nie mam praktycznie czasu...:sorry2:

A tak wogole to wisialam na telefonie:-D kolezanka dzwonila ze chce jutro wpasc ale ze ja do fryzjera ide to nie bardzo ma jak.Ma zadzwonic do drugiej kumpeli i zapytac czy jej z rana pasuje bo ja na 14 mam wizyte.A ze mam sporo wlosow czego nie widac to 3,5h nie moje:baffled: na szczescie ide z Laura wiec nie bede miala stresa ze dziecko w domu placze:-)

Ale Ci dobrze, ja nie pamiętam kiedy byłam ostatnio u fryzjera :szok: A co będziesz robić z fryzurką ??

Podziel sie babo zamiast nas tutaj tak szczuc:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie kupilam wczoraj alpejskie mleczko i zostalo mi juz tylko kilka sztuk:baffled:Ale je uwielbiam:tak::tak::tak:

Ja też uwielbiam, ale na razie jestem jeszcze na diecie :tak:

A mi sie nic nie chce:baffled:Najchetniej to bym wskoczyla do wyrka i byl spala-ale to jest raczej nierealne:no:
Oby do wieczora:-);-)

Ja tak mam od prawie miesiąca heheh:-D:-D:-D
Chociaż w ciąży też tak chodziłam heheheeh...:-D

Podziel sie babo zamiast nas tutaj tak szczuc:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie kupilam wczoraj alpejskie mleczko i zostalo mi juz tylko kilka sztuk:baffled:Ale je uwielbiam:tak::tak::tak:
mniaaaaam alpejskie mleczko:-p tylko ty chudzina jestes i mozesz to jesc bez konca a i tak nie przytyjesz:-p

Można i tak:tak:,robiłam i super;-):tak:.

Podawałam ze 4 strony temu dla Madziuli:tak:.
Zmykam,bo Julu coś mi temperatury na śnie łapie i nosek zatkany ma i się wybudza.:-(
poszukam:-p

Ehhhh a ja lece do kuchni naslesniki robic
Wczoraj ich nie zrobilam bo moj na kolacje jadl obiad:baffled: wiec dzis do zupki beda jak znalazl.Zreszta Laura juz mnie ciagnie i wola... Mama nalesniki, chodz! bedziemy razem robic:-D:-D
mniam naleśniki:-D
Lali buzia i karnawalowo :)
rewelka:-)
No to ja wrocilam od dentysty na szczescie obylo sie tym razem bez wyrywania:tak::tak::tak: W poniedzalek nastepna wizyta:baffled::baffled::baffled:
dobrze ze bez rwania:tak: o ale wiyta u dentysty nie jest nigdy mila:-D

no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:
boskie sniegusie a Gustawo jakis przystojniejszy czy cos:-D
Hej Laseczki, po dłuższej przerwie znów wracam ...
Jestem ostatnio tak zabiegana, że na komputer to nie mam praktycznie czasu...:sorry2:

Ale Ci dobrze, ja nie pamiętam kiedy byłam ostatnio u fryzjera :szok: A co będziesz robić z fryzurką ??

kochana z fryzurka nic tylko podetne wloski ale ide pasemka sobie zrobic

Pochwal sie malenstwem:-)

reklama
no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:

Śliczne te śniegusie :tak::tak::tak::-)

A moje dwa Skarby właśnie ścierają ser do spagetti , dziś prawdziwie włoskie, ze składników, które przywiozła moja mama :tak: PYYYCHAAA !!!
Która chętna na późny obiadek ? hehe:-D:-D:-D

O.k. Już szukam fotki syneczka :) Ale mam pyt. Jeżeli dodam do sojego albumu to tylko użytkownicy mogą je oglądac, czy wszyscy w sieci ?

Ostatnia edycja:
Do góry