reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój Antocha dał taki koncert dziś że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w końcu wymęczony płaczem zasnał i spał 40 minut obudził się we wściekłym humorze ale już jest ok:tak::tak::tak:
a ja jakiegoś nerwa mam i bij zabij nie wiem czemu i po co:baffled:
Dorota napisz nam po terapi co i jak:tak::tak:

reklama
Madziulka dobra decyzja mysle ze przy przeziebieniu i z @ powinnas sie pokurowac w domciu a aerobic rabniesz nastepym razem:tak:Co sie odwlecze to nie uciecze;-)
Serniczek rewelka ale jak Ci zurek sie nie przyjal to nie ryzykuj z deserem:-D

Dorota a Ty zawsze mialas takie dlugie odstepy miesiaczkowe?Chodzi mi o to czy przed ciaza tez tak mialas?

Dowikla no to sobie za dlugo nie posiedzialas;-)

Ja usmazylam nalesniczki, poszlam z Laura do pinicy po piankowe puzzle na ktorych uczyla sie raczkowac.Dorwala jednego w kuchni i mowi ze chce no to szybko do piwnicy i teraz ma zajecie;-)

Mój Antocha dał taki koncert dziś że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w końcu wymęczony płaczem zasnał i spał 40 minut obudził się we wściekłym humorze ale już jest ok:tak::tak::tak:
a ja jakiegoś nerwa mam i bij zabij nie wiem czemu i po co:baffled:
Dorota napisz nam po terapi co i jak:tak::tak:

kochana witaj w klubie:sorry2:ja dzis mialam takiego nerwa ze chcialam laure polozyc spac:wściekła/y::wściekła/y:Na szczescie uratowalo ja to ze sie sama zajela zabawa:dry:a malo brakowalo.

Musze przyznac Wam ze moja corka woli liczyc po niemiecku niz po Polsku:-( bardzo czesto liczy po niemiecku w czasie zabawy, tzn jak sie sama bawi bo tak to ja karze jej po Polsku liczyc:sorry2:
No i sie nie pochwalilam 1 rysunkiem buzi Laury uszy jak antenki, fryzura ja z druta:-D:-D
Zaraz wkleje zdjecie

Dawaj Fotkę czekamyAnia.
A mój m juz wrócił z pracy i sie tłucze po dachu śnieg zrzuca.
Cholera wie o co chodzi z tym zoładkiem zawsze zoładek jak koń miałam ,a zatrucia to na palcach reki mogę zliczyć ,nie boli jakoś strasznie ,ale dokuczliwie no i mam dolegliwości zwiazane z tego typu przypadłościa ,a dzis aerobic na lądzie:zawstydzona/y: w ogóle ja pierdziu mo co chodzi,że tak mnie z każdej strony pomału coś bierze:szok:
Anka jak doczytałam o niemieckim to mnie olśniło Zostaniesz korepetytorką z niemieckiego ,jak nasze dzieci będą miały problem to tadam.....jesteś:-D

Muszę powiedzieć ,ze twoja uroda na rysunki,robi piorunujace wrazenie:-DA Lali słodka
Doczytałam ,ze to chyba Lali autoportret ,a ja myślałam ,ze mamusie machła:)

Lali buzia i karnawalowo :)
Anka super i gratki bo to dużo zeby taki szkrab twarz nrysował zobacz ile tam szczegółów:szok:
Madziula moja sąsiadka z naprzeciwka starsza pani dzis z takiego big tarasu który jest jednocZeśnie dachem przybudówki zwalała śnieg dobrą godzinę jak poszłam śmieci wywalać to się uśmiałm słysząc jak mięsiście klnie na tą zimę a to starsza spokojna pani:-D:-D:-D
A&E ale się zabałaś za zęby może i mnie zarazieci tym wirusem leczenia zębów bo by się przydało:baffled:
ja niedługo muszę się zbierac do pracy a nie chce mi się dziś jak diabli:no:

reklama
Madziula korepetycje to Agnieszka moze dawac ja sie nie nadaje sam ich potrzebuje.Niemieckiego umie tyle na ile mi potrzebny:tak:Ale od sierpnia ide do szkoly wiec bedzie lepiej:tak:
A to Wy macie tyle sniegu na dachu ze trezba odsniezac:szok:

Agnieszka szybko dzis poszlo.Mam nadzieje ze Cie za bardzo tam nie mecza;-)

Malinka sa oczy, nos, buzia, szyja, uszy i wlosy:-DSasiadka widze ze zyciowa kobieta:happy2:

Do góry