Kochana,ja bym Tobie dala pare meskich blizniakowLunka E
A&E ty się kochana zapatrzysz na ciąże anki i zakiełkujesz tak więc w przyszłym roku wiosna kochana urodzisz
Joasiu tobie dzieci nie wróżę ale......zmiana pracy będziesz pracowała w bibliotece i równocześnie zaczniesz studia
Dowikluś kochana ty moja droga chciałam ci w mowić parę meską bliźniaków ale nie będe takawięc mąż wróci z angli po wakacjach otworzy swój interes kupicie pół bliźniaka z ogródkiem i już będziesz miała zamiar iść do pracy bo dziewczynki 5 latki w zerówce a tu trach i ciąża donoszona kochana płeć męska
Madziula mnie tu do was zwołała:-)

Dobrze ze zrezygnowalas z tej wrozby;-):-)Ale chlopczyk moze byc ale nie tak wczesnie-najwczesniej za 7 lat

No to Kochana nie kaz dlugo czekac lekarzowi jak tak bardzo chce Cie zobaczycwitam:-)
Rano pobudka o 9 ale polezalam do 9:30 bo Laura jeszcze spala wiec jak tylko wstalam zrobilam Laurze snaidanko, polecialam pod prysznic i umylam wlosy.Ubralam sie i pomalowalam wtedy przyjechal moj byla 10:20 wiec zalozylam butki i wyszlam
U gin nie czekalam tylko weszlam odrazu.Zrobil mi badanie piersi i wymazy.Poinformowal ze wchodzac w wiek 30 lat powinnam co 1,5 roku robic komputerowe badanie peirsi.A poniewaz ja nie oszczedzm na zdrowiu zapytalam ile to kosztuje tak wiec za takie badanie trzeba zaplacic 120e trwa ono do 20 minut.
Wychodzac pozdrowil mojego meza i pytal o LaureTo bylo mile.A no i powiedzial ze czeka kiedy przyjde na wizyte z powodu braku miesiaczki
Wracam do domu a tu posprzatane
Wiec nastawilam zupke kalafiorowa i szybko na neta
widzialam ze musze 3 strony nadrobic oszalaly czy co![]()

Ja tez mam mala nadzerke ale w niczym mi to nie przeszkadza i dlatego lekarka nie kaze nic z nia robic

Fajnei ze lekarz sie pytal o Laure i meza bo to jest mile i widac ze sie interesuje

Brzmi niezle taki obiadekSłuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo![]()

Moj tez czasami gotuje ale nie wymysla takich rzeczy i juz napewno nie szukalby przepisow w necie
No to jest glupkowate ze w Biedronce nie mozna placic kartaAnia ale zapamiętałaś
Marta jak ja tego nie lubie jak robie zakupy i mi na cos zbrakniea ostatnio w biedronce robię zakupy buch wszystko skasowane ja wyciągam kartę a babka ze tu karta nie można płacić
no a ze blisko banomat to myk babka odłozyła mi zakupy i gotówką zapłaciłam
![]()

Byla u mnie znajoma na kawce i tak nam zeszlo tyle czasu

Cos mnie glowa boli