reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lunka E :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A&E ty się kochana zapatrzysz na ciąże anki i zakiełkujesz tak więc w przyszłym roku wiosna kochana urodzisz:-D:-D
Joasiu tobie dzieci nie wróżę ale......zmiana pracy będziesz pracowała w bibliotece i równocześnie zaczniesz studia:tak:
Dowikluś kochana ty moja droga chciałam ci w mowić parę meską bliźniaków ale nie będe taka:-pwięc mąż wróci z angli po wakacjach otworzy swój interes kupicie pół bliźniaka z ogródkiem i już będziesz miała zamiar iść do pracy bo dziewczynki 5 latki w zerówce a tu trach i ciąża donoszona kochana płeć męska:-D:-D
Madziula mnie tu do was zwołała:-)
Kochana,ja bym Tobie dala pare meskich blizniakow:szok::-D:-D:-D:-D
Dobrze ze zrezygnowalas z tej wrozby;-):-)Ale chlopczyk moze byc ale nie tak wczesnie-najwczesniej za 7 lat:tak::tak::tak:
witam:-)

Rano pobudka o 9 ale polezalam do 9:30 bo Laura jeszcze spala wiec jak tylko wstalam zrobilam Laurze snaidanko, polecialam pod prysznic i umylam wlosy.Ubralam sie i pomalowalam wtedy przyjechal moj byla 10:20 wiec zalozylam butki i wyszlam

U gin nie czekalam tylko weszlam odrazu.Zrobil mi badanie piersi i wymazy.Poinformowal ze wchodzac w wiek 30 lat powinnam co 1,5 roku robic komputerowe badanie peirsi.A poniewaz ja nie oszczedzm na zdrowiu zapytalam ile to kosztuje tak wiec za takie badanie trzeba zaplacic 120e trwa ono do 20 minut.
Wychodzac pozdrowil mojego meza i pytal o Laure :) To bylo mile.A no i powiedzial ze czeka kiedy przyjde na wizyte z powodu braku miesiaczki:tak:

Wracam do domu a tu posprzatane:szok::szok:
Wiec nastawilam zupke kalafiorowa i szybko na neta:-D

widzialam ze musze 3 strony nadrobic oszalaly czy co:szok::confused::-D
No to Kochana nie kaz dlugo czekac lekarzowi jak tak bardzo chce Cie zobaczyc:tak::tak::tak::-);-)
Ja tez mam mala nadzerke ale w niczym mi to nie przeszkadza i dlatego lekarka nie kaze nic z nia robic:tak:
Fajnei ze lekarz sie pytal o Laure i meza bo to jest mile i widac ze sie interesuje:tak:Moja lekarka tez sie zawsze pyta o dziewczynki i Dominika:tak::tak::tak:
Słuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu:szok:
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły:no:
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo:szok:
Brzmi niezle taki obiadek:tak::tak::tak:Ale masz dobrez z tym swoim Pietruszka:tak::tak::tak:
Moj tez czasami gotuje ale nie wymysla takich rzeczy i juz napewno nie szukalby przepisow w necie
Ania ale zapamiętałaś:szok::szok::szok:
Marta jak ja tego nie lubie jak robie zakupy i mi na cos zbraknie :no:a ostatnio w biedronce robię zakupy buch wszystko skasowane ja wyciągam kartę a babka ze tu karta nie można płacić:szok:no a ze blisko banomat to myk babka odłozyła mi zakupy i gotówką zapłaciłam:tak:
No to jest glupkowate ze w Biedronce nie mozna placic karta:no:To jest duzy sklep a u mnei w malych osiedlowych sklepikach mozna placic karta:tak::tak::tak:

Byla u mnie znajoma na kawce i tak nam zeszlo tyle czasu:tak:Pogadalysmy sobie,dzieciaki sie pobawily:-):tak:Teraz dziewczynki juz spia a Dominik u siebie:-)Posprztalam sobie kanciape i teraz mam luzik:-):tak:
Cos mnie glowa boli:baffled:

reklama
Medeuska a niech sie chlop jeszcze tydzien meczy:confused::-D:-D
Fajnie ze wszystko dobrze sie goi .Ja jak dzis zapytala z czego sie nadzerka robi to mi powiedzial ze jak by bylo wiadomo to by dawali cos przeciw:-D:-DUsmialam sie:tak:

Wiecie jakie mam super ciasto:-pNormalnie sernik z czerwona porzeczka a na gorze jablka z cynamonem:-pnajesc sie go nie moge:sorry2:
Podziel sie babo zamiast nas tutaj tak szczuc:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie kupilam wczoraj alpejskie mleczko i zostalo mi juz tylko kilka sztuk:baffled:Ale je uwielbiam:tak::tak::tak:

Marta a ja się zastanawiam czy do tego farszu nie wbić jajka opanierować i kotlecików nie zrobić:tak:takie serowo gryczane były by jami:tak:
Można i tak:tak:,robiłam i super;-):tak:.
no to spróbuje kiedys jak dasz przepis dasz na wątek:-p
Podawałam ze 4 strony temu dla Madziuli:tak:.
Zmykam,bo Julu coś mi temperatury na śnie łapie i nosek zatkany ma i się wybudza.:-(

kurde nie rob smaka:-p

a goić to juz sie ładnie zagoiło:tak:

teraz tylko ta globulka na grzyba:-D błehehe znaczy sie na upławy i bedzie ok:tak:
cena z ate globulke to zlodziejstwo:sorry2: ale jak ma pomoc :sorry2: a kasa tylko z portfela ucieka:tak:
Kochana,ja bym Tobie dala pare meskich blizniakow:szok::-D:-D:-D:-D
Dobrze ze zrezygnowalas z tej wrozby;-):-)Ale chlopczyk moze byc ale nie tak wczesnie-najwczesniej za 7 lat:tak::tak::tak:

No to Kochana nie kaz dlugo czekac lekarzowi jak tak bardzo chce Cie zobaczyc:tak::tak::tak::-);-)
Ja tez mam mala nadzerke ale w niczym mi to nie przeszkadza i dlatego lekarka nie kaze nic z nia robic:tak:
Fajnei ze lekarz sie pytal o Laure i meza bo to jest mile i widac ze sie interesuje:tak:Moja lekarka tez sie zawsze pyta o dziewczynki i Dominika:tak::tak::tak:

Byla u mnie znajoma na kawce i tak nam zeszlo tyle czasu:tak:Pogadalysmy sobie,dzieciaki sie pobawily:-):tak:Teraz dziewczynki juz spia a Dominik u siebie:-)Posprztalam sobie kanciape i teraz mam luzik:-):tak:
Cos mnie glowa boli:baffled:
Musze przyznac ze podoba mi sie takie cos tzn pytania co u meza, czy w domu wszystko ok, jak sie dziecko chowa...
Nie ma jak luzik na BB
Podziel sie babo zamiast nas tutaj tak szczuc:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie kupilam wczoraj alpejskie mleczko i zostalo mi juz tylko kilka sztuk:baffled:Ale je uwielbiam:tak::tak::tak:
chetnie bym podrzucila ale takiego zasiegu nie mam w rzucie;-)
Ptasie mleczko waniliowe:-p:-pmniammmm pychaaaa
Można i tak:tak:,robiłam i super;-):tak:.

Podawałam ze 4 strony temu dla Madziuli:tak:.
Zmykam,bo Julu coś mi temperatury na śnie łapie i nosek zatkany ma i się wybudza.:-(

biedaczek, katar moze utrudnic zycie:baffled:
Niech predko wraca do zdrowia

Ehhhh a ja lece do kuchni naslesniki robic
Wczoraj ich nie zrobilam bo moj na kolacje jadl obiad:baffled: wiec dzis do zupki beda jak znalazl.Zreszta Laura juz mnie ciagnie i wola... Mama nalesniki, chodz! bedziemy razem robic:-D:-D

WITAM POPOŁUDNIOWO
Ale natchnełyście mnie na coś dobrego do jedzenia,mniam ,zjadłabym jakiś pyszny obiadek a na deser pasowałby sernik który Anka reklamuje :-D

Pewnie ,że chorobom trzxeba zapobiegać i nie mozna oszczędzać na zdrowiu ,ale wszystko rozbija sie o grubiość portfela niestety i jak ktoś ma w portfelu 200 zł.na tydzień na jedzenie,to nie zaszaleje,nawet na witaminy z apteki nie ma:tak:
Ja na przykład teraz nie mam kasy i choć miałam jechać z Ksawkiem na badania to muszę jeszcze czekać ,bo to droższa impreza,no tak sie złożyło po prostu i juz.

Ni pojadę na ten basen raczej @ sie rozkręca ,boli mnie głowa od zatok,gardło sie dokłada i raczej taki baesn na zdrowie mi nie wyjdzie:-(

Coś mnie żoładek po zurku pobolewa ,co za ?????a przecież mniam był ,a nic innego nie jadłam:szok:

Wiktoria no nie posiedziałaś z nami:-D

Dowikla Kacperek jeszcze u ciebie??

reklama
Nie poczytam narazie bo ide jesc obiad .
G wrocil z pracy,pobawil sie z Oliwka ,teraz je obiad i zaraz idzie na terapie :-)
ANKA dzieki za pamiec .Tak G idzie dzis na 17

Mnie coraz bardziej brzuch boli ,@ zbliza sie wielkimi krokami.

Do góry