Po wizycie u gin
nadżerka ładnie wygojona
tylko upławy mam-więc dostałam globulke JEDNĄ ZA 22 zł

ale ponoć jedna ma wystarczyc bo to duuużo większa dawka
dobre ze disiaj sie nie umylam zanim do niej poszlam bo pewnie znów by nie wiedziala ze cos tam mam, a tak przynajmniej wiem dlaczego mnie bolaloo przy przytulankach

Dziś wieczorem jak sie glade to m wstaje w nocy i rano do ałego bo ja musze lezec z ta globulka, a nie mam zamiaru kupowac nowej jak ta nie pomoze znów za 22 zl jednej
....
TY non stop gdzies lazisz Jak nie po dentystach to po ginekologacj POWODZENIA
Oli wstala juz kilka minut temu Ale G z nia siedzi ja musialam was doczytac
Powiedzialam G ze teraz to juz wsio mnie kicha Ja kasy nie pozycze od mamy Ani grosza Ja juz tylko bede od niego wymagala i nie obchodzi mnie skad on wezmie.I jWygarnelam mu wszystko co trzea zaplacic i dla Oliwki co trzeba kupic
Powiedzialam mu ze ja go teraz bede obserwowala i mam kilka warunkow
Bede widziala czy pije czy nie pije Jak chodzi na terapie i jak szuka sobie pracy oraz jak my sie dogadujemy Wszystko to bede obserwowala a jak nie to POJDZIE MIESZKAC DO OJCA i srio tak zrobie
Ja patrze na Oliwke Teraz nich G stanie na glowie i utrzyma rodzine ja juz palcem nie kiwne NIe odezwe sie Tylko bede obserowac I jak cos to poleci do ojca A G wie ze ja jestem do tego zdolna
Juz dzis rano jak sie klocilismy to chcialam mu wyrzucic ciuchy przez balkon ale Oliwka tam spala
dobrze, pokaż mu enie może sobie tak pogrywać...
a ja... no latam

dopiero teraz zaczynam o siebie dbać jak diecko mam i zaczynam byc bardziej odpowiedzialna

ja Ci odpisałam na PW dłuższą wypowiedź i nie do konca aż tak pocieszająca jak laski

ale ja wiem że bedzie dobrze
Dzień dobry! :-)
Długo nie zaglądałam, ale coś mi weny brakło. Źle się czuję, jestem spuchnięta i wyglądam mniej więcej (właściwie to więcej

) jak hipopotam. Wczoraj był sądny dzień. Piotruś wstał lewą nogą i od rana był tak rozmarudzony, że myślałam, że nie wytrzymam już. Nic mu nie pasowało

Później przez własną sklerozę zapomniałam włożyć wąż od pralki do sedesu i ze dwa płukania poszły na podłogę - to się aż popłakałam z bezsilności jak zobaczyłam cały korytarz zalany :-

-

-( No i jeszcze przysłali mi tą pościel dla maluszka, co zamawiałam ponad tydzień temu. Myślałam, że wcześniej będzie, no ale ważne, że przysłali, tyle że w paczce było wszystko co zamawiałam oprócz prześcieradełka.

No i się wkurzyłam.

Na szczęście zadzwoniłam do nich i babka mnie przeprosiła, powiedziała, że mi doślą na własny koszt. No ale...
A dziś nic mi się nie chce. Znów wstałam zmęczona i spuchnięta!

Mam dość! A jak w poniedziałek byłam u mojej gin to powiedziała, że to jeszcze potrwa, bo szyjka się nie skraca, a dziecinka wysoko siedzi!

Idę trochę poczytać! Pewnie jest tego tyle, że i tak nie dam rady przebrnąć, więc powiedzcie mi kochane, czy nasza Pati urodziła? Bo to mnie bardzo interesuje!
kochana juz niedlugo

dasz rade

teraz niczym sie nie denerwuj, nic nie rób tylko leż i odpoczywaj
a ztym wężem to przesrane
A ja dostałam@@ ,co mnie średnio cieszy ,bo jutro planuję na basen z grupa z aerobicu jechać i cieżko ,bo to najobfitszy dzień u mnie

Rany jeszcze dwa dni i zwariuję z dziećmi 2 tygodnie w domu,ale z drugiej strony nie będzie trzeba sie zrywać codziennie skoro świt

Do moich obolałych zatok dołaczył jeszcze ból gardła,tak mnie atakuje z każdej strony,ale na baesen chcę jechać cholernie
oooj ja tez bym na basen poszła

tyle że ja i moja zadyszka

jedną albo dwie dlugosci przeplyne i sie dusze- tak saqmo mam z bieganiem- tylko na bieżni na siłowni nie mam zadyszki
co do okresu to tampon i wio
a i coraz lepiej mi sie jezdzi kiedys scielam sie z mężemo o samochód bo mu za duzo pali bo cos tam bo jezdze po dziurach to za szybko to za wolno

no to ja sdie zawzielam i zostawilam samochod i do pracypojechalam autobusem i byłam 1,5 godziny pózniej

i jak wrociłam przed 16 a on mial na 18 do pracy i tez pojechal autobusem ale zadzewonił z pracy i nie wiedzial jak mi to powiedziec wiec mnie przeprosiła i pyta sie czy przyjade po niego rano bo bedzie szybciej no inie bedzie marzl na przystankach a ja a tu cie mam jak tak to to duzo pali

a teraz juz nic nie gada

kiedys ja tez mialm jechac autobusem a mąz nioe jedz samochodem bedziesz szybciej nie zmarznieszi
super ze coraz lepiej sie jezdzi

hahahah
to tera juz chyba nic nie wspomni ze duzo pali
Joasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-)

.
Napije się któraś ze mną kakao

?
ale kusisz
Marta podrzuć kilka pierogów ,bo z serem i kaszą nie jadłam nigdy
ja tez nie jadłam

ale u mnie to raczeh ni eorzejdzie

bo moi to miesozercy, a kaszy nie tkną
mmm apetycznie wygląda

ale pewnie lepiej wygląda niz smakuje

jakos nie przemawia do mnie kasza z serem
Spadam do garów. Na razie dzieweczki ( dobrze, że "e" mi nie zjadło

)

10 zł na2 dni
nie dosc ze Twój tak dużo kawy pij- niedrowo tojeszcze drogo
Aga 10 kaw

wow jakie on m ciśnienie??
ja pije 2-3 kawki ale pól na pół z mlekiem
ale herbaty to my pijemy ogrom 100 torebek liptona czyli bardzo wydajnej herbaty nam schodzi w miesiąć do tego 3-4 owocowe herbaty i 6-7 granulowanej rozpuszczalnej owocówki
z tym że mało napoi kupujemy co najwyżej wodę
my maluuutko herbaty i kawy
kawe raz dziennie- maksymalnie dwa, herbata do śniadania i do kolacji hcoc tez nei zawsze
u nas pelno herbat ciągle leży-ja tylko nowe smaki jakies kupuje i mamy różne rodzaje bo rzadko u nas sie pije

pati napoje, bo on za herbatą nie bardzo a my z M wode zazwyczaj

witam:-)
Rano pobudka o 9 ale polezalam do 9:30 bo Laura jeszcze spala wiec jak tylko wstalam zrobilam Laurze snaidanko, polecialam pod prysznic i umylam wlosy.Ubralam sie i pomalowalam wtedy przyjechal moj byla 10:20 wiec zalozylam butki i wyszlam
U gin nie czekalam tylko weszlam odrazu.Zrobil mi badanie piersi i wymazy.Poinformowal ze wchodzac w wiek 30 lat powinnam co 1,5 roku robic komputerowe badanie peirsi.A poniewaz ja nie oszczedzm na zdrowiu zapytalam ile to kosztuje tak wiec za takie badanie trzeba zaplacic 120e trwa ono do 20 minut.
Wychodzac pozdrowil mojego meza i pytal o Laure

To bylo mile.A no i powiedzial ze czeka kiedy przyjde na wizyte z powodu braku miesiaczki
Wracam do domu a tu posprzatane

Wiec nastawilam zupke kalafiorowa i szybko na neta
widzialam ze musze 3 strony nadrobic oszalaly czy co

to neizle sobie liczy- ale jak masz pieniadze to na zdrowiu lepiej nie oszczedzac

tylko najgorse co maja zrobic kobiety jak ich nie stac

u nas w przychodni nie ma na nfz usg piersi
Słuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo

ja jakos nie wyobraam sobie z miodem i rodzynkami

nie lubie rodzynek
i tak pisałam posta godzine temu i znow musze nadrabiac co napisalyscie zanim odpisałam