no i Laura mi wszystkie cytaty z odpowiedzami wykasowala

Teraz ma kare bo prosilam ja zeby poszla kolorowac a ja zaraz przyjde ja dokoncze a ta mi cyk na guzik

wiec wale z pamieci
Luna Ty spania Kochana nie masz czy co?W sumie od 5 do 9 moglas posiedziec na BB
Dorota dobrze ze swojemu podyktowalas warunki, widze ze sie chyba wstraszyl i zaczol dzialac.Czekam na wiesci z 1 spotkania w grupie bo chyba dzis na 17 je ma
Joanna milo ze zagladnelas i pamietam ze Twoje pociechy maja dosc fajniutkie ocenki, super!
Malinka ale TYS tych wrozb dzis napisala ho ho

A co do twojego Pietruszki to tez bym chciala zeby mi moj gotowal takie rozne cudasy

Co do badania to nie musze robic tego komputerowego ale badanie palcami wykrywa juz wieksze guzki a wiadomo ze jakby cos sie dzialo to im wczesniej tym lepiej. U mnie w rodzinie nie ma rakow ale roznie bywa i lepiej sie zbadac a skoro mi nie szkoda tych 120e na 1,5 roku to nie chce ryzykowac a potem plakac.
Medeuska Kochana wiedze ze Maksiu dal Ci sie wyspac fajnie ze sie nie budzi co 2h w nocy
Marta ale pysznosci wklejasz az slinka cieknie
kurcze duzo bylo tych postow i ciezko mi spamietac hmmmm co by tu jeszcze
Agnieszka to bedziesz musiala sporo tabletek do kibla wyrzucic heheh i ladnie oszukiwac Davida

Co do kay to ja juz wiem dlaczego wczoraj David nie chcial wiecej kawki

bo mu glupio bylo
Ja zapasow nie bede robila bo kawe pije raz dziennie a herbaty tez malo nam schodzi wiec luz nie zbiednieje hihihi
A no i lekarz mi powiedzial ze mam malutka nadzerke ale zobaczy co wyjdzie z wymazu i ze jakbym miala wielkie uplawy to wtedy to wypalimy.Zamrazac nie bedzie bo powiedzial ze zostaja dziury

a on nie chce tak gleboko tego robic i ze wypalanka wystarczjaco wystarczy.No ale zobaczymy co w wyniku z wymazu wyjdzie