reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Słuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu:szok:
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły:no:
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo:szok:

No i co? usiadłam na chwilkę ze znajmym sie na jutro umwić bo ma przyjechać ze stolllicy hihi, i siedze chyba z godzine, jedno co to klopsiki uformowane juz, a gdzie reszta? Jeszcze P zadzwonił, że robi do 18 to juz w ogolę mi sie z niczym nie spieszy...ech, lenistwo to czy nałóg???
Nałóg na 100%;-):tak::-D:-D i obie na odwyk musimy się zapisać;-):-p:-D:-D.
Dziewczyny, u mnie +3*!!!!!!!!!!!
no szok, zaraz wezme sie ostro za obiad- poszykuje zeby tylko wstawić i gnam z mała do znajomej i na spacer z mała. Szok, tego sie nie spodziewałam!
Aniu, ja też czekam na brak miesiączki-Twojej...
Aj tez i na brak Twojej i mojej - nie dość że już jedne z Lipca mamy,co:confused:;-):-D:-D?
u mnie cytologia ok no zrobisz na nfz musisz czekać ale zrobisz prywatnie cyto +wizyta to 120 zł bynjmniej u mojego doktora u mnie gdybym miała płacić pewnie nie była by robiona reguralnie:no:a badanie piersi mój doktor robi ręcznie na każdej wizycie ja mam piersi tak zbudowane że przed miesiączka mam guzki ale ja już to wiem ale mimo wszystko zaraz po @ sprawdzam cz wsio ok bo u mnie nowotwory są rodzinne:-( a badanie komputerowe piersi kosztuje u nas 200 zł prywatnie a na nfz jak skończysz 45 lat:dry::dry::dry:
Lunka nałóg nałóg:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas +2 ale śnieg co chwilkę sypie:sorry2:
U nas ostatnio była akcja bezpłatne USG piersi i wyszło,że nic mi nie jest - wsio OK:tak:.A gin jak chodzę do niego od 7 lat nigdy mi piersi nie badał :no::baffled:.
I wszystkie uciekły:dry::dry::dry::dry:
Z kuchni specjalnie dla Ciebie przyleciałam.:tak:
Babeczki upieczone:tak:,zapiekanki na szybko zjedliśmy a mi kasy zbrakło na mąkę i pierogi nalepię jak M wróci do domu.Julu zasnął:tak::cool2::cool2::cool::cool:.i Olek też:szok::szok::cool::cool::cool::cool2: :cool2::cool2::cool:.

no i Laura mi wszystkie cytaty z odpowiedzami wykasowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz ma kare bo prosilam ja zeby poszla kolorowac a ja zaraz przyjde ja dokoncze a ta mi cyk na guzik:wściekła/y:
wiec wale z pamieci

Luna Ty spania Kochana nie masz czy co?W sumie od 5 do 9 moglas posiedziec na BB:tak:
Dorota dobrze ze swojemu podyktowalas warunki, widze ze sie chyba wstraszyl i zaczol dzialac.Czekam na wiesci z 1 spotkania w grupie bo chyba dzis na 17 je ma:sorry2:
Joanna milo ze zagladnelas i pamietam ze Twoje pociechy maja dosc fajniutkie ocenki, super!
Malinka ale TYS tych wrozb dzis napisala ho ho:-DA co do twojego Pietruszki to tez bym chciala zeby mi moj gotowal takie rozne cudasy:tak:Co do badania to nie musze robic tego komputerowego ale badanie palcami wykrywa juz wieksze guzki a wiadomo ze jakby cos sie dzialo to im wczesniej tym lepiej. U mnie w rodzinie nie ma rakow ale roznie bywa i lepiej sie zbadac a skoro mi nie szkoda tych 120e na 1,5 roku to nie chce ryzykowac a potem plakac.
Medeuska Kochana wiedze ze Maksiu dal Ci sie wyspac fajnie ze sie nie budzi co 2h w nocy:tak:
Marta ale pysznosci wklejasz az slinka cieknie:-p

kurcze duzo bylo tych postow i ciezko mi spamietac hmmmm co by tu jeszcze

Agnieszka to bedziesz musiala sporo tabletek do kibla wyrzucic heheh i ladnie oszukiwac Davida:-DCo do kay to ja juz wiem dlaczego wczoraj David nie chcial wiecej kawki:-Dbo mu glupio bylo:-D

Ja zapasow nie bede robila bo kawe pije raz dziennie a herbaty tez malo nam schodzi wiec luz nie zbiednieje hihihi
A no i lekarz mi powiedzial ze mam malutka nadzerke ale zobaczy co wyjdzie z wymazu i ze jakbym miala wielkie uplawy to wtedy to wypalimy.Zamrazac nie bedzie bo powiedzial ze zostaja dziury:szok: a on nie chce tak gleboko tego robic i ze wypalanka wystarczjaco wystarczy.No ale zobaczymy co w wyniku z wymazu wyjdzie:happy2:

Ania ale zapamiętałaś:szok::szok::szok:
Marta jak ja tego nie lubie jak robie zakupy i mi na cos zbraknie :no:a ostatnio w biedronce robię zakupy buch wszystko skasowane ja wyciągam kartę a babka ze tu karta nie można płacić:szok:no a ze blisko banomat to myk babka odłozyła mi zakupy i gotówką zapłaciłam:tak:

ja moim też nie podbieram ze skarbonki:no:czasami proszę o pożyczkę jak np muszę kupić chlep w osiedlowym warzywniaku a tam tylko gotówka a ja np nie mam ale szybko się upominaja o oddanie długu:baffled:a julina to nawet sobie odsetki dolicza:dry:jak pietruszka pożyczyl od niej kiedyś dychę to po tygodniu musiał jej 12 oddac:-p

reklama
Ania ale zapamiętałaś:szok::szok::szok:
Marta jak ja tego nie lubie jak robie zakupy i mi na cos zbraknie :no:a ostatnio w biedronce robię zakupy buch wszystko skasowane ja wyciągam kartę a babka ze tu karta nie można płacić:szok:no a ze blisko banomat to myk babka odłozyła mi zakupy i gotówką zapłaciłam:tak:
wiem wiem malo zapamietala ale sporo tego bylo hehehe
Ja czasami mam malo w portfelu to musze karta placic ale kiedys Laura mi wyciagnela karte :baffled:stoje z zakupami a tu dupa nie mam czym zaplacic:szok:na szczescie moj bym ze mna i zaplacil swoja karta:-D
To tak jak w sobotę kupiłam jogurty,ręka do kieszeni żeby zapłacić a 20zł nie ma bo łajza zgubiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.A Olkowi ze skarbonki podbierać nie będę:no::sorry2:.

no dziecku nie ladnie podbierac:sorry2:

My zjadlysmy zupke Laura koloruje
Ja wode na kawke wstawilam i zjem do tego ciacho :)

Do góry