reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Odkurzylam ,pozmywalam,pranie sie wyworowalo.
Zjadlam wlasnie kogiel mogiel:-p i zabieram sie zaraz za obiad :tak:.

Oliwka spi od 11,30 .Pewnie zaniedlugo sie obudzi.
G w pracy odsnieza i rabie drzewo .A niech robi cokolwiek byleby robic:tak:.

JOANNA nawet nie strasz bo ja duzo herbaty pije a M kawy:baffled:
LUNKA no to nasi moga sobie z tymi kawami podac reke:sorry2:.
A&E nie no Twoj to jest niezly z tymi kawami:szok:.
MYSZUNIA nie chcialas wiedziec jakiej plci masz dziecko w brzuszku?,
czy dzidzia nie chciala sie pokazac???

Lc

Aga 10 kaw:szok::szok::szok:wow jakie on m ciśnienie??
ja pije 2-3 kawki ale pól na pół z mlekiem:tak:ale herbaty to my pijemy ogrom 100 torebek liptona czyli bardzo wydajnej herbaty nam schodzi w miesiąć do tego 3-4 owocowe herbaty i 6-7 granulowanej rozpuszczalnej owocówki:baffled:z tym że mało napoi kupujemy co najwyżej wodę :tak:
Kochana nie wiem jakie on ma cisnienienie ale bez tych kaw by nawet nie funkcjonowal jak normalny czlowiek ;-);-);-):-):-):-):-) Jak jestesmy w gosciach to zawsze wypije z 3 lub 4 kawy a potem sie juz stopuje bo mu juz glupio w domu tez non stop co go widze to z kawa:-):-):-)

No i co? usiadłam na chwilkę ze znajmym sie na jutro umwić bo ma przyjechać ze stolllicy hihi, i siedze chyba z godzine, jedno co to klopsiki uformowane juz, a gdzie reszta? Jeszcze P zadzwonił, że robi do 18 to juz w ogolę mi sie z niczym nie spieszy...ech, lenistwo to czy nałóg???

witam:-)

Rano pobudka o 9 ale polezalam do 9:30 bo Laura jeszcze spala wiec jak tylko wstalam zrobilam Laurze snaidanko, polecialam pod prysznic i umylam wlosy.Ubralam sie i pomalowalam wtedy przyjechal moj byla 10:20 wiec zalozylam butki i wyszlam

U gin nie czekalam tylko weszlam odrazu.Zrobil mi badanie piersi i wymazy.Poinformowal ze wchodzac w wiek 30 lat powinnam co 1,5 roku robic komputerowe badanie peirsi.A poniewaz ja nie oszczedzm na zdrowiu zapytalam ile to kosztuje tak wiec za takie badanie trzeba zaplacic 120e trwa ono do 20 minut.
Wychodzac pozdrowil mojego meza i pytal o Laure :) To bylo mile.A no i powiedzial ze czeka kiedy przyjde na wizyte z powodu braku miesiaczki:tak:

Wracam do domu a tu posprzatane:szok::szok:
Wiec nastawilam zupke kalafiorowa i szybko na neta:-D

widzialam ze musze 3 strony nadrobic oszalaly czy co:szok::confused::-D

Dziewczyny, u mnie +3*!!!!!!!!!!!
no szok, zaraz wezme sie ostro za obiad- poszykuje zeby tylko wstawić i gnam z mała do znajomej i na spacer z mała. Szok, tego sie nie spodziewałam!
Aniu, ja też czekam na brak miesiączki-Twojej...

witam:-)

Rano pobudka o 9 ale polezalam do 9:30 bo Laura jeszcze spala wiec jak tylko wstalam zrobilam Laurze snaidanko, polecialam pod prysznic i umylam wlosy.Ubralam sie i pomalowalam wtedy przyjechal moj byla 10:20 wiec zalozylam butki i wyszlam

U gin nie czekalam tylko weszlam odrazu.Zrobil mi badanie piersi i wymazy.Poinformowal ze wchodzac w wiek 30 lat powinnam co 1,5 roku robic komputerowe badanie peirsi.A poniewaz ja nie oszczedzm na zdrowiu zapytalam ile to kosztuje tak wiec za takie badanie trzeba zaplacic 120e trwa ono do 20 minut.
Wychodzac pozdrowil mojego meza i pytal o Laure :) To bylo mile.A no i powiedzial ze czeka kiedy przyjde na wizyte z powodu braku miesiaczki:tak:

Wracam do domu a tu posprzatane:szok::szok:
Wiec nastawilam zupke kalafiorowa i szybko na neta:-D

widzialam ze musze 3 strony nadrobic oszalaly czy co:szok::confused::-D
No to ladnie cie lakarz podliczyl z tym badanie :szok::szok::szok:
Ja rowniez czekam na brak Twojej miesiaczki bo Malinka mi fajnie wywrozyla ze sie zapatrze w twoja ciaze i tez zajde:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)

reklama
Ania ja tez czekam kiedy napiszesz @ brak test 2 kreski:tak:
wiesz fajnie że to badanie jest ale swoja droga co maja zrobić te kobiety które na to nie stać:baffled:
u mnie cytologia ok no zrobisz na nfz musisz czekać ale zrobisz prywatnie cyto +wizyta to 120 zł bynjmniej u mojego doktora u mnie gdybym miała płacić pewnie nie była by robiona reguralnie:no:a badanie piersi mój doktor robi ręcznie na każdej wizycie ja mam piersi tak zbudowane że przed miesiączka mam guzki ale ja już to wiem ale mimo wszystko zaraz po @ sprawdzam cz wsio ok bo u mnie nowotwory są rodzinne:-( a badanie komputerowe piersi kosztuje u nas 200 zł prywatnie a na nfz jak skończysz 45 lat:dry::dry::dry:
Lunka nałóg nałóg:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas +2 ale śnieg co chwilkę sypie:sorry2:

Do góry