reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lunka E :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A&E ty się kochana zapatrzysz na ciąże anki i zakiełkujesz tak więc w przyszłym roku wiosna kochana urodzisz:-D:-D
Joasiu tobie dzieci nie wróżę ale......zmiana pracy będziesz pracowała w bibliotece i równocześnie zaczniesz studia:tak:
Dowikluś kochana ty moja droga chciałam ci w mowić parę meską bliźniaków ale nie będe taka:-pwięc mąż wróci z angli po wakacjach otworzy swój interes kupicie pół bliźniaka z ogródkiem i już będziesz miała zamiar iść do pracy bo dziewczynki 5 latki w zerówce a tu trach i ciąża donoszona kochana płeć męska:-D:-D
Madziula mnie tu do was zwołała:-)

No to Malinka kochana trzymam cie za slowo :-D:-D:-D:-D

A co do kawy to M pije ich dziennie ok 10 jak nie wiecej :-D:-D ja na szczescie pije tylko jak mam gosci :-D:-D ale taka kawa do naszej maszyny kosztuje ok 10 zl jest ich tam 18 torebek wiec starcza opakowanie kawy przy moim m tylko na 2 dni:-D:-D:-D no ale co zrobic kawy mu nie zabronie pic;-);-);-):-D:-D:-D Ale mam nadzieje ze u nas kawa nie zdrozeje:))))))

Aga 10 kaw:szok::szok::szok:wow jakie on m ciśnienie??
ja pije 2-3 kawki ale pól na pół z mlekiem:tak:ale herbaty to my pijemy ogrom 100 torebek liptona czyli bardzo wydajnej herbaty nam schodzi w miesiąć do tego 3-4 owocowe herbaty i 6-7 granulowanej rozpuszczalnej owocówki:baffled:z tym że mało napoi kupujemy co najwyżej wodę :tak:

Kerna, a wróżbom Malinki trzeba wierzyć! :tak: Ona już prawie zawodowcem jest! :-D Ja podobno dziewusię w brzuszku noszę! To już nie za długo się okaże! :tak:
ooo ciekawe, ciekawe:tak: Wollisz niespodziewnke?:-):cool2:

MYSZUNIA umnie wszystko dobrze dzieci zdrowe mąz grzeczny ;-) w pracy tez dobrze mam w tym miesiacu wiecej godzin ale wiecej kasy dostane i od lutego mam dostac aneks do umowy przechodze na 3/4 etatu bedzie ok 800 zł pensji :tak:
oono to gratuluję! super:tak:

Joasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-):tak::tak:.
Napije się któraś ze mną kakao:confused::happy2:?
kawapiernikowa.jpg

ciasteczka.jpg
ja Cie chyba $^#^#$ niedobra babo:cool2: mnie tu mdli i skręcam się bo nie mam nic fajnego w kuchni a ta mi tu takie frykaski:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Słyszałam przedwczoraj w radio:tak:.Kuzynkę z Anglii poproszę to dobrej i wydajnej przywiezie - z 1 torebki 6 herbat wychodzi:tak::cool::cool:.
:szok::szok::szok::szok: z zasuszonym koncentratem :confused:

u mnie nic sie nie moze zmarnowac :-D:-D dla kazdego cos dobrego my z mezem pewnie zjemy zupę Wojtek kotleta a dziewczynki pierogi a jak beda jeszcze głodni to porawimy pizzą :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)
ooo i wzorowa gospodyni:tak: mi do Ciebie dalekooooooooooooooo:dry:

super, kawy to P spija na potęgę potrafi 6- 7 dziennie wypic
)
:szok::szok::szok:

No to Malinka kochana trzymam cie za slowo :-D:-D:-D:-D

A co do kawy to M pije ich dziennie ok 10 jak nie wiecej :-D:-D
no masakra, jeszcze lepiej:szok:
Bejbes śpi a ja gotuję krupniczek bo uwielbiam i dawno nie jadłam:tak: a na wybrane produkty mam chęć i oby zupka się przyjęła. mdłości mi chyba w końcu odpuszczają..hurrrraaaaa:-D

Marta ,nie znalazłam tego przepisu na ten farsz do pierogów ,teraz ktoś połaczył 2 wątki o tematyce kucharskiej i ostatnie 3 duze strony sa"nasze"ale to nic znajdę sobie gdzie indziej wprawdzie w tym tygodniu planuje kopytka,
bo w zeszłą sobote robiłam ruskie i na razie weny nie mam:tak:
wiecie co ja 2 bite godziny siedzę na kompie:szok:
matko 10 kaw ,ale jak jakieś pyszne latte czy cappucinko to sie nie dziwie:tak:

reklama
Do góry