reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kobitki zaopatrzcie sie w herbate i kawe bo ma potwornie zdrozec bo na tych terenach co rosni byla susza i zbiory kiepskie :tak:
:szok::szok::szok:To ja pierwsze slysze:szok:
Kawy na szczescie nie pije ale herbata to mi mega szybko schodiz jak jest tak zimno i siedze w domu
Dowikla ,ty genialny umyśle:-Do skromności ,nasza cnoto:-D

Marta kawka 1 klasa:tak:
a ja sobie z malinka pisze na gg i tak tu zagladam,dobrze z,e wczesmniej posprzątałam i zurek mam z wczoraj ,bo inaczej:szok:
Sie wie;-):-D:-D:-D
A MALINKA to na BB nie raczy wejsc:confused:Ja caly czas czekam na moja wrozbe:tak::tak::tak:

reklama
ja mam barszczyk ukraiński jednego kotleta surówkę i kilka pierogow :tak::baffled: a i kupilam w Lidlu pizze 30% taniej także coś wymodze zreszta mąż jedzie do reala po olej i herbatę bo jest promocja Saga 330 torebek 12 zl dokupimy jeszcze w Biedronce Asamkę i jakies owocowe dla mnie i wystrczy na jakis czas :tak:

Witam Was kochane nadrobilam wszystko ale cytatow nie pozaznaczalam wiec odpisze co pamietam:tak::tak:

Agnes no to z Ciebie wojowa kobietka ale dobrze glupiej babie nagadalas:tak::tak:
Lunka wspolczuje przezyc i stresu z kluczami.
Kerna to moze i ze mna podzielisz sie ta historia???
Dorota bardzo dobrze musisz chlopu stawiac warunki jasno i wyraznie
Malinka te Twoje wrozby sa super pamietam ze mi wywrozylas syneczka tylko nie pamietam kiedy to ten syneczek ma byc????
Madziula zakladaj tamponika i myk na basenik
Myszunia wspolczuje koncowka jest zawsze najgorsze i najbardziej sie ciagnie zycze szybkiego i bezbolesnego rozwiazania
MH wspolczuje nocki Tobie zycze by Twoje malentwo jak najszybciej przysypialo cale nocki a Ty zebyc kochana w koncu pozadnie sie wyspala

No to chyba to wszystko jak o kim zapomnialam to przepraszam ale tak z pamieci bez cytatow to ciezko sie odpisuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak:

Marta ,ale ten pierożek zachęcajaco wygląda-a jaki pyszny
Joanna ciekawy zestaw obiadowy,a o kawie i herbacie nie słysząłam:no:
\my to duzo kawy pijemuy,a właściwie ja ,bo 3 dziennie ,a m 1,a herbatę wieczorami spijamy:tak:

Marta ,ale ten pierożek zachęcajaco wygląda-a jaki pyszny
Joanna ciekawy zestaw obiadowy,a o kawie i herbacie nie słysząłam:no:
\my to duzo kawy pijemuy,a właściwie ja ,bo 3 dziennie ,a m 1,a herbatę wieczorami spijamy:tak:
u mnie nic sie nie moze zmarnowac :-D:-D dla kazdego cos dobrego my z mezem pewnie zjemy zupę Wojtek kotleta a dziewczynki pierogi a jak beda jeszcze głodni to porawimy pizzą :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

reklama
Do góry