reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a i coraz lepiej mi sie jezdzi kiedys scielam sie z mężemo o samochód bo mu za duzo pali bo cos tam bo jezdze po dziurach to za szybko to za wolno :szok: no to ja sdie zawzielam i zostawilam samochod i do pracypojechalam autobusem i byłam 1,5 godziny pózniej :-D i jak wrociłam przed 16 a on mial na 18 do pracy i tez pojechal autobusem ale zadzewonił z pracy i nie wiedzial jak mi to powiedziec wiec mnie przeprosiła i pyta sie czy przyjade po niego rano bo bedzie szybciej no inie bedzie marzl na przystankach a ja a tu cie mam jak tak to to duzo pali :-p a teraz juz nic nie gada :-D:-D kiedys ja tez mialm jechac autobusem a mąz nioe jedz samochodem bedziesz szybciej nie zmarznieszi
A widzisz, jak się nauczył. :-D Facetom to jednak trzeba wszystko zaprezentować, bo wyobraźnia im czasem szwankuje! :-D

Uciekam, bo zaraz "Na wspólnej" będzie, a później może bym poprasowała, czy coś... :sorry2:
Miłego dnia! :tak:

reklama
No właśnie broi i broi, a ja już widzę, ile sprzątania za chwilę będzie. :baffled::baffled::baffled:

Super!
Najważniejsze, że mąż grzeczny :-D:-D:-D:-D
No i zwiększenie pensji zawsze się przydaje, oj przydaje! :tak::tak::tak:
Tylko pewnie mało czasu masz na wszystko jak pracujesz! :confused:

tak wszystko organizuje zeby kazy mial obowiazki zrobilam dzieciom liste na caly tydzin co maja zrobic i nie ma przepros a we wresniu bedzie lzej bo Gabi zapisze do przedszkola

Joasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-):tak::tak:.
Napije się któraś ze mną kakao:confused::happy2:?
kawapiernikowa.jpg

ciasteczka.jpg

chętnie sie skusze duzo zgubilam ostatnio kilogramom to mi nie zaszkodzi :-p

Joasiu super, gratuluję!
dziekuje:zawstydzona/y: samochód to dobra rzecz nie musze dzwigac i ziemniaczki od tesciow sobie przywioze i zakupy wieksze ;-):tak:

A kto obiecywał nie wydawac morza pieniedzy i nie kupować wszystkiego na zawołanie-no kto:-D
Zaraz tam morze pieniedzy;-):-)
I to nie bylo na zawolanie bo Klaudia byla wtedy w domu a ja na zakupkach:-pAle i tak juz sie ograniczylam ,wiec sa jakies postepy:tak::tak::tak::tak:
i znow musze sie zgodzic z Twoja opina:tak: cos ostatni za czesto:-D:-D
No tez zauwazylam ze ostatnio za czesto mi przytakujesz;-):-D:-D:-D
Ale pamietaj Kochana ze genialne umysly mysla podobnie:-);-)
Trzymajta mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najpierw upiekłam Murzynka-ciasto upadło:wściekła/y:Potem chciałam go przełozyć powidłami swojskimi. Pokruszyło się:wściekła/y: A teraz byłam w skrzynce i przyszło upomnienie za prąd. Zapłaciłam rachunek co prawda z tygodniowym opóźnieniem ale to było ponad tydzień temu:baffled::szok:
Zuza śpi, mnie cos chyba jajniki bolą. W poniedziaek do gina poproszę o tabletki bo już mnie denerwuje czekanie na @@@ i m oze te bóle sie skończą i ochota na seks przyjdzie bo ostatnio masakra:baffled:

Ide poczytać teraz
No to wspolczuje Kochana:no:
Trochę ściszył zawory i juz tak nie dudni mu z gardła:-Djest szansa ,ze przestanie,on ma tak dziwnie ,ze najbardziej chrapie na początku ,jak zasypia,potem mu mija:tak:
J amojego też z łokcia częstuję ,ale to niewiele pomaga ,bo zaczyna zaraz od nowa ,a co lepsze potrafi sie obrazić ,ze go budzę ,bo przecież on
A-NIE ŚPI//
//B-NIE CHRAPIE
:)
U mnie jest identycznie hehe:tak::tak::tak:Albo mowi ze nie spi,albo ze nie chrapie:szok::-D:-D:-D
A ja to chyba mam jakies zwido-słychy:szok::szok::szok::-D
Mamita fajna byla koncowka jak ich tzn tych zmutowanych przerobiono na mielone:tak:
ANKA a fujj co Ty babulcu jeden ogladasz:szok::szok::szok:
Ja nie nawidze takich filmow i nigdy ich nie ogladam:no::no::no:
No nareszcie ktoś się pojawił :)

mała jeszcze śpi, plecy mnie bolą od kompa, ale walczyłam, żeby zainstalować gg.
Wyobrazcie sobie, P ściągnął ostatnio jakiś film, i jak tylko chce sue go odpalić, usuną, przeniesc, no cokolwiek to wieszał system. Musial przeinstalowac, zeby w ogóle komp ruszył. No i gg posżło w las, a teraz pokazywało, że zainstalowało, ale otworzyc ni cholery, ze blad systemu, no ale dałam ja rade, hihi. Dzielna dziewczynka:)))
No dzielna jestes,dzielna:tak::tak::tak:ja mojego starego gg juz chyba nie odzyskam a w jakich okolicznosciach mi wybylo to nei mam pojecia:no::no::no:
ide zrobić jakieś śniadanie i sie wykapa potem, bo do gina dziś na kontrole:sorry2:
Ciekawe kiedy bede mogła sie w koncu poprzytulać zM:-D
To daj znac jak wrocisz od gina:tak:
A Maksiu to slicznie Tobie dzisiaj pospal

A widzisz, jak się nauczył. :-D Facetom to jednak trzeba wszystko zaprezentować, bo wyobraźnia im czasem szwankuje! :-D

Uciekam, bo zaraz "Na wspólnej" będzie, a później może bym poprasowała, czy coś... :sorry2:
Miłego dnia! :tak:
Miłego dnia Myszunia i nie złosc sie na Piotrusia :-D to tylko dziecko prze ta zime to wszystko bo latem to na dworze wiecej sie z dzieckiem przebywa a w domu dzieci sie nudzą cos o tym wiem :tak:

Joanna ,załatwiłas męża podejściem ,normalnie psychologicznie go podeszłaś:-D,super
Fajnie ,ze w pracy ci sie układa:tak:

No niestety, jasnowidz z Malinki kiepski:-D:-p

Marta podrzuć kilka pierogów ,bo z serem i kaszą nie jadłam nigdy:no:

Joasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-):tak::tak:.
Napije się któraś ze mną kakao:confused::happy2:?
kawapiernikowa.jpg

ciasteczka.jpg
Ja poprosze:tak::tak::tak:

No to teraz sie witam:-)
Ale naskrobalyscie od wczoraj:szok::szok::szok:No dawno nei mialam tyle do czytania;-)
U nas nocka ok i nawet polezalam w wyrku prawie do 10:tak::tak::tak:Pozniej zjedlismy sniadanko i teraz mlodzi sie jakos tam bawia i mam nawet cisze:tak::tak::tak:Na dworze jest cieplej ale strasznie wieje:no::no::no:Chcialam wyjsc troszke z mlodymi ale umowilam sie z kolezanka ze do mnie przyjedzie ale nie wiem dokladnie o ktorej:no:Jak mi sie bedzie chcialo to zejde z Nimi chociaz troszke na podworko:tak::tak::tak:

MALINUS
Ja tez czekam na wrozbe:tak::tak::tak:

Madziula jak bym pozwolila sobie dogadywac to weszli by mi na glowe :tak: zreszta facet to facet a jeszcze mój nie to ze jest skąpy tykloprzesadnie oszczedny i nie lubi miec długow tylko czasami sie nie da Był na zwolnieniu lekarskim długo i mnie jbyło kasy dlatego ja mimo ze sie zapierałam ze nia bede pracowac na 1/2 etatu to poszlam do pracy tera od lutego bedzie 3/4 pomalu jakos wyjdziemy z dołka nie z takich opresji wychodzilismy :tak: rozwod tez kiedys mial byc ale poukladalismy i teraz jest lepiej mamy wiecej szacunku do siebie :tak:

reklama
Dowikla ,ty genialny umyśle:-Do skromności ,nasza cnoto:-D

Marta kawka 1 klasa:tak:
a ja sobie z malinka pisze na gg i tak tu zagladam,dobrze z,e wczesmniej posprzątałam i zurek mam z wczoraj ,bo inaczej:szok:

Do góry