reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Joanna ,a co tak lakonicznie???
Jak dzieci na pólrocze w szkole wyszły??
a bo pewnie mąz zaraz bedzie kwekał ;-) ze z Wami plotkuije mam dzis wolne wczoraj czytalam wieczorem jak dzieciaki poszly spac Gabi przyszła do mnie o 4.30 i wolala mleko :tak: Zuzia na pólrocze bardzo dobrze a Wojtek jak to Wojtek ze scisłych czyli poslki matma przyroda 3 a reszte 4,5 z plastyki muzyki techniki z religi tylko 6

Malinka a moze mnie bys powrozyła co ?;-)

reklama
...
Kurcze sie sie teraz przestraszylam Przebieralam sie w lazience Oliwka byla za cicho ja jej szuka a tak wklada palca do kontaktu plus jeszcze spinacz ten co spina ciuchy mokre na sznurku ma wrece i tez je wklada Kurcze szybko podbieglam przestraszylam Oliwke i ta zaczela plakac przez ta moja panike Ale wiecie jak sie przestraszylam :-(
Tak to jest, jak dziecko jest za cicho to na bank coś broi! :sorry2: Dobrze, że nic się nie stało! :tak:
...
Kerna ja tam skarg na wróżby nie przyjmuję ale jak narazie wsio się spełniają:tak:nawet Meduska która po usg sukieneczkę kupiła dla Zuzi zgodnie z moimi przeowiedniami synka urodziła:tak:patrysia córeczkę tk jak jej wróżyłam.........
Ty się kochana zastanów, czy ty profesjonalną wróżką nie powinnaś zostać! :tak: Nieźle byś zarabiała! :tak:
Myszunia ,zaraz sie okaze ,co za wrózka z Malinki,tylko powiedz nam prawdę:-D
Ja tak jestem z doskoku
Postaram się nie kłamać! :-D:-D:-D:-D:-D
Cześć Joasiu, co u ciebie?

Mam wyrzuty sumienia - Piotruś jęczy i marudzi, a ja przy kompie siedzę, a przed chwilą jak wywalił pudło zabawek na podłogę to się na niego wydarłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kurczę, nie mam siły ani cierpliwości, żeby się nim zająć jak trzeba. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kurcze sie sie teraz przestraszylam Przebieralam sie w lazience Oliwka byla za cicho ja jej szuka a tak wklada palca do kontaktu plus jeszcze spinacz ten co spina ciuchy mokre na sznurku ma wrece i tez je wklada Kurcze szybko podbieglam przestraszylam Oliwke i ta zaczela plakac przez ta moja panike Ale wiecie jak sie przestraszylam :-(
Dorcia kup zaślepki do kontaktów, koniecznie, moja już tez próbowała w energetyka się bawić, ale na szczęsice zaslepki juz byly. KOmplet kosztuje z 5zł, a jest tego tam sporo.

Malinka powiedz jak robisz kopsiki, nie zebym nie umiala, no ba:), ale moze cos inszego lepszego wyjdzie???

Myszunia, no to usiadz z nim na chwilkę, zabaw samochodzikiem czy cuś i daj mu pobroic.

Tak to jest, jak dziecko jest za cicho to na bank coś broi! :sorry2: Dobrze, że nic się nie stało! :tak:

Ty się kochana zastanów, czy ty profesjonalną wróżką nie powinnaś zostać! :tak: Nieźle byś zarabiała! :tak:

Postaram się nie kłamać! :-D:-D:-D:-D:-D

Cześć Joasiu, co u ciebie?

Mam wyrzuty sumienia - Piotruś jęczy i marudzi, a ja przy kompie siedzę, a przed chwilą jak wywalił pudło zabawek na podłogę to się na niego wydarłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kurczę, nie mam siły ani cierpliwości, żeby się nim zająć jak trzeba. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MYSZUNIA umnie wszystko dobrze dzieci zdrowe mąz grzeczny ;-) w pracy tez dobrze mam w tym miesiacu wiecej godzin ale wiecej kasy dostane i od lutego mam dostac aneks do umowy przechodze na 3/4 etatu bedzie ok 800 zł pensji :tak:

...
Myszunia, no to usiadz z nim na chwilkę, zabaw samochodzikiem czy cuś i daj mu pobroic.
No właśnie broi i broi, a ja już widzę, ile sprzątania za chwilę będzie. :baffled::baffled::baffled:
MYSZUNIA umnie wszystko dobrze dzieci zdrowe mąz grzeczny ;-) w pracy tez dobrze mam w tym miesiacu wiecej godzin ale wiecej kasy dostane i od lutego mam dostac aneks do umowy przechodze na 3/4 etatu bedzie ok 800 zł pensji :tak:
Super!
Najważniejsze, że mąż grzeczny :-D:-D:-D:-D
No i zwiększenie pensji zawsze się przydaje, oj przydaje! :tak::tak::tak:
Tylko pewnie mało czasu masz na wszystko jak pracujesz! :confused:

Hej:-)!Ledwo co doczytałam:huh::huh::tak:.
Miałam dziś na zabiegi się zapisać :tak:ale uziemiona z chłopakami jestem:wściekła/y::-(.M stwierdził,że w taki śnieg i wiatr Olek do przedszkola nie pójdzie:no:.Tylko po zakupy wyskoczyłam, bo zachciało mi się pierogów z kaszą i serem i babeczki z Olkiem upieczemy:tak::cool:.
teraz czekam na faceta od okien, miał być o 6:30 a nie ma go do tej pory, siedzę i czekam bo muszę wyjść i bramę otworzyć a tak mi się nie chce wychodzić:no::no::no::no::no::no::no:wczoraj wpadł na moment zobaczyć co się dzieje z tymi oknami i dzisiaj maił naprawić to co spieprzył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wieje mi spod parapetów
To nie mogłaś mojemu dać znać:sorry2: on spec od okien,bo produkował i montował:tak:.Oj,niedobra Ty:-p;-):tak::-D:-D.
a M rozgrzany czeka...:cool2::cool2::cool2:
I tak nic nie było:no::no::-p.
Powiedzialam G ze teraz to juz wsio mnie kicha Ja kasy nie pozycze od mamy Ani grosza Ja juz tylko bede od niego wymagala i nie obchodzi mnie skad on wezmie.I jWygarnelam mu wszystko co trzea zaplacic i dla Oliwki co trzeba kupic

Powiedzialam mu ze ja go teraz bede obserwowala i mam kilka warunkow
Bede widziala czy pije czy nie pije Jak chodzi na terapie i jak szuka sobie pracy oraz jak my sie dogadujemy Wszystko to bede obserwowala a jak nie to POJDZIE MIESZKAC DO OJCA i srio tak zrobie
Ja patrze na Oliwke Teraz nich G stanie na glowie i utrzyma rodzine ja juz palcem nie kiwne NIe odezwe sie Tylko bede obserowac I jak cos to poleci do ojca A G wie ze ja jestem do tego zdolna

Juz dzis rano jak sie klocilismy to chcialam mu wyrzucic ciuchy przez balkon ale Oliwka tam spala:-p
Ostra babeczka z Ciebie;-):tak:,ja swojemu raz na firmę ciuchy zaniosłam i kazałam się wynosić:wściekła/y::wściekła/y: -to było w ciąży z Olkiem a ja jędza byłam- ale polewkę mieli z M na firmie:tak:.
Witam kobiety:happy2:
czy wyście poszalały tyle napisac przez jeden wieczór:szok::szok::szok:chłopów zamiast wykorzystywać to na bb siedzą:dry::-D:-D:-D
Kerna ja też poproszę o historię:tak:
Kerna a ja nadal nie wiem o co kamman:no::no:
Wielki prorok z naszej Malinki:tak: a jasnowidz to już nie:no:;-):-D:-D - żartuję.:-)
dziewczyny przypomnijcie mi co sie daje do klopsików, żeby bardziej mięciutkie bylo? Kasze manną? Ile na kg mielonego?
Ja daje rozmoczona kajzerkę :tak: Jedna kajzerka na 1/2 kg mięsa :tak:
Kasza manna skleja i twarde są :tak: a bułeczka rozmoczona w mleku miękkości nadaje:tak:.
Lunka,bojowa z Ciebie babeczka.Fajnie gratisową pizzę mieć;-):tak:.
Właśnie była u mnie babka z Mopru :szok:- przyniosła decyzję z obiadów Olka:szok::szok::baffled:.

a i coraz lepiej mi sie jezdzi kiedys scielam sie z mężemo o samochód bo mu za duzo pali bo cos tam bo jezdze po dziurach to za szybko to za wolno :szok: no to ja sdie zawzielam i zostawilam samochod i do pracypojechalam autobusem i byłam 1,5 godziny pózniej :-D i jak wrociłam przed 16 a on mial na 18 do pracy i tez pojechal autobusem ale zadzewonił z pracy i nie wiedzial jak mi to powiedziec wiec mnie przeprosiła i pyta sie czy przyjade po niego rano bo bedzie szybciej no inie bedzie marzl na przystankach a ja a tu cie mam jak tak to to duzo pali :-p a teraz juz nic nie gada :-D:-D kiedys ja tez mialm jechac autobusem a mąz nioe jedz samochodem bedziesz szybciej nie zmarznieszi

Joasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-):tak::tak:.
Napije się któraś ze mną kakao:confused::happy2:?
kawapiernikowa.jpg

ciasteczka.jpg

reklama
Do góry