reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja dostałam@@ ,co mnie średnio cieszy ,bo jutro planuję na basen z grupa z aerobicu jechać i cieżko ,bo to najobfitszy dzień u mnie:baffled:
Rany jeszcze dwa dni i zwariuję z dziećmi 2 tygodnie w domu,ale z drugiej strony nie będzie trzeba sie zrywać codziennie skoro świt:tak:
Do moich obolałych zatok dołaczył jeszcze ból gardła,tak mnie atakuje z każdej strony,ale na baesen chcę jechać cholernie:-p

Eeeeej! Nie uciekajcie! :-(
Cieszę się, że Patrysia już urodziła! :-)

Kerna, a wróżbom Malinki trzeba wierzyć! :tak: Ona już prawie zawodowcem jest! :-D Ja podobno dziewusię w brzuszku noszę! To już nie za długo się okaże! :tak:

MADZIULA zdrowka
U mnie moja mam do mielonych daje bolke mokra A G bulke tarta Ja robie tak jak G bo tak mi lepiej smakuje

Kurcze nie bylo mnie sekunde a tu juz tyle napisane

ANABUBKA jat to porzadna mama Dziecko sie obudzilo i ona spada od kompa Moja juz dawno nie spi a ja caly cza na bb

KERNA ja sama nie wiem kiedy mija mi termin @ bo ja mam ja wcaly swiat

Kurcze sie sie teraz przestraszylam Przebieralam sie w lazience Oliwka byla za cicho ja jej szuka a tak wklada palca do kontaktu plus jeszcze spinacz ten co spina ciuchy mokre na sznurku ma wrece i tez je wklada Kurcze szybko podbieglam przestraszylam Oliwke i ta zaczela plakac przez ta moja panike Ale wiecie jak sie przestraszylam :-(

Madziula tampona zapodasz sobie i jedziesz taki basen marzenie a jak 3 razy zanurkujesz to ci się zatoki elegancko odblokują:tak::tak::tak::tak:
Myszunia nie uciekamy kochana tylko musiałam fetor z antoszki pupy wyciągnąć:baffled:
Kerna ja tam skarg na wróżby nie przyjmuję ale jak narazie wsio się spełniają:tak:nawet Meduska która po usg sukieneczkę kupiła dla Zuzi zgodnie z moimi przeowiedniami synka urodziła:tak:patrysia córeczkę tk jak jej wróżyłam.........

reklama
Do góry