reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oby Pati szybko wyszla Nie ma to jak w domu :-)

ANKA no to czekam az przyjedziesz do ZOR :-)

M jak milosc sie zaczyna Ide po chlebek z powidlami :-) i mleczko :-)
napewno dam znac:tak:
wogóle to zrobiłyście mi smaka na ciasto:sorry2:
a ja nie upieke:dry: bo piekarnik zjeb.....
tylko do pieczenia miesa sie nadaje:-D bo krzywo grzeje i w jednym rogu i z tyłu ciasto spalone a z drugiej strony surowe:baffled:

mm a dorta mi zrobila smaka na mleko cieple i do tego chlebek z dżemem, ale nie mam dżemu, a nie chce mi się isć juz teraz na ten mróz:dry:
a ja kupilam dzisiaj i ponoc pycha jutro dam zanc:-)
Witam wszystkie panie :-)
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Ja również jestem z Żor ale od ślubu mieszkam kolo Rzeszowa.
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam
czesc siostra:-)
Fajnie ze wlecialas Uwazaj bo tu mozna za duzo czasu stracic:-D:-DTaka mala uwaga ale Ty w domu Maks w zerowce wiec masz czas zeby siedziec:-D:-D
Witam!!
szkoda że nie mieszkasz w Żorach:-p wrzuć jakies fotki swoje i dzieciaczków:-p:-p:-p

Mnie nie znasz:no::-p:-p:-p a moze sie namy, ale jescze o tym nie wiemy?:-p
no i gratulacje kolejnego dzieciaczka:tak: planowane, czy niespodzianka?:-)
Znacie sie z Iwka bo to moja siostra razem na panienskim sie bawilysmy:-D:-D:-D
Dobra ja uciekam zgwałcic m:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-DDobranoc
:szok: bedzie sie dzialo:szok:
Witam! A. ciągle w domu. Niech skończą sie te mrozy i wraca do pracy bo ani na bb ani kasy nie będzie jak pensję przyniesie:no::baffled:
My byliśmy w centrum pomocy złożyc wniosek na dofinansowanie do turnusu. No i małą aferke skręciłam w MOPS-ie:zawstydzona/y: Potrzebuję od nich zaświadczenie o warunkach materialno bytowych i opinię o rodzicach:)szok:) bo chcę się starać o dofinansowanie jeszcze w fundacji tvn (kumpela dostała 2000zł) -turnus kosztuje 4 tys. I ciągle powtarzali mi że mogą wydać opinię tylko na wniosek fundacji. A z kolei fundacja bez tego w ogóle nie rozpatrzy mojego wniosku:baffled: Dzisiaj poszłam juz z myślą że pójdę do kierownika a jak nie to do burmistrza. Pani, która zajmuje się naszym rejonem grzecznie odmówiła zrobienia wywiadu:wściekła/y:Ale przyszła druga i powiedziała że można takie coś zrobić -w piatek mam wywiad:-)
Zuza śpi. Coś mi zimno mam nadzieję, że nie będę chora-trochę zmarzłam w Kościele. Jak jechałam z powrotem to autko zaczęło mi nawalać i 3 razy mi zgasł:baffled::baffled:Coś czuję że paliwo zamarza chociaż mróz zelżał bo jest tylko -12.

Zawzięty Tatuś;-)
Mój naprawia awarie łazienkowe od tygodnia prawie i narazie tylko części, rury, klucze leżą w łazience:wściekła/y:A broń Boże wynieść:wściekła/y:

No ja włąśnie miałam robić MUrzynka ale powidła zostały w aucie w garażu. Nie chce mi się iść:no:

Witam:-):-)
fajnie ze udalo Ci sie wywalczyc ten wywiad:tak:
Trzymam kciuki bo kasa z fundacji odciazyla by i to ladnie:tak:
Tadammmmm, od 8-go lutego idę pilnować Szymonka:tak::cool::cool:,na razie po kilka godzin przy rodzicach,żeby mały się oswoił :tak:a od marca 6:30-12:30 weekendy wolne i trochę formy nabiorę ;-) bo na 4 piętrze :tak:a mały klusio:tak:.Ogromne dzięki za kciukasy,postawię jak pierwszą wypłatę dostanę;-):tak:.

Do poprzedniej pracy z Julem jeździłam :tak: a teraz od 1-go obaj idą do nowego przedszkola:tak:.

To widocznie masz gazowy to radzę podłożyć z tyłu dachówkę ceramiczną lub cegłę:tak:,wtedy równomiernie będzie się piekło.Speszyl for ju wrzucam przepis na wafle do książki;-):tak:.

Witamy,witamy:tak::-).

O ty zbereźnico jedna:szok::szok::-p - ja po ostatnim gwałcie na M z Julem zafasolkowałam:-p:tak::-D:-D.
no super z ta praca A wczoraj mialas dolka a dzis prosze jak fajnie:tak:
Agnes, po 5zł/godzinę samo pilnowanie,to tygodniowo 150zł:tak:.

150zl droga nie chodzi:-) Fajniutko

A ja wrocilam z prasowania, dwa prania zrobione trzecie w automacie ale to z rana wyciagne.
Moj jeszcze film oglada to skorzystalam zaraz wskakuje pod prysznic i do wyrka.Pojutrze do gina wiec dzis wykorzystam mojego bo jutro nie da rady:-D

no to spora kaska:szok::szok: niezle sie cenia ale coz sie dziwic jak oddajemy im nasz najwiekszy skarb:sorry2:
no tak ale skoro bys zarabiała powiedzmy 1500zł to dałabys opiekunce 1200zŁ??????bo dla mnie to byłby bezsens iść do pracy harować ,nie widziec się z dzieckiem tyle czasu i miec z tego tylko 300zł bo resztę zabierze opiekunka.no niestety mało kogo stać teraz na opiekunkę

no tak ale skoro bys zarabiała powiedzmy 1500zł to dałabys opiekunce 1200zŁ??????bo dla mnie to byłby bezsens iść do pracy harować ,nie widziec się z dzieckiem tyle czasu i miec z tego tylko 300zł bo resztę zabierze opiekunka.no niestety mało kogo stać teraz na opiekunkę

No pewnie ze nie!!!
Ja igdy nie bylam za tym zeby miec opiekunke ale ja to ja.Roznie bywa i czasami te 300zl dziewczyny maja na oplaty:baffled:
Ja decydujac sie na dziecko zdecydowalam sie na siedzenie w domku:tak:

reklama
Witam was kochane wieczornie ja jakos nie moge spac wiec siedze przy kompie

Widze ze Ani siostra do nas dolaczyla Iwcik witamy i zapraszamy do czestego pisania tylko uwazaj bo wciaga:-D:-D
My sie tez juz znamy z wesela Ani no i bylas juz u mnie na kawce:-):-):-)

Co do opiekunek to jestem zdania Ani ja rowniez decydujac sie na dziecko decydowalam sie na siedzenie w domu :tak::tak::tak: i mi to wcale a wcale nie przeszkadza :-):-):-):-) mi jest tak dobrze a nawet bardzo dobrze:-D:-D:-D:-D

Do góry