reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madziula mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle.No i chyba nie masz zelaznego lozka:confused: bo wiesz przypadkiem moglby Ci sie jezyk to niego przykleic:-D albo co innego:-D

Medeuska a wracajac do gosci to u Nas byla sama bliska rodzina:-DObcym wstep wzbroniony:-D
:-D

witam:-) melduje ze zyje ;-) witam tez nowe mamy :-) dorwalam w koncu ksiazki na które polowałam dłuzszy czas Jeździec Miedziany - Simons Paullina Tatiana i Aleksander - Simons Paullina Ogród letni - Simons Paullina
takze obawiam sie ze jakis czas bede pojawiac sie sporadycznie i od razu przepraszam :zawstydzona/y:
Milego dnia :-)
to fanie, ja juz dawno dobrej ksiązki nie cytalam, ale wogóle dawno sie nie zabrałam zeby taką znaleźć:-D

A co to taka cisza gdzie wy dziewczyny?????:baffled:
A wie ktos co u Pati kiedy wyjąd do domu
pewnie w czwartek, bo 3 pełne doby zawsze trzymają w Rybniku:tak:

ja też zmykam bo już mi m wyrzuty robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:właśnie mnie wnerwił na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrej nocy
Kochana ty sie tak nie denerwuj bo złośc piękności szkodzi.:tak:
DOWIKLA Dzieciaki tez ogladaja M jak milosc????To powinnas miec spokoj na filmie Jak mozna miec spokoj przy 4 dzieci :-)
ANKA jak wpadniesz kiedys do Zor to musimy poznac sie osobiscie :-)

Ja w naszym pokoju ogladam Barwy szczescia Pozniej M jak milosc
G u mamy ogladaja mecz :-)
Oliwka spi Jeszcze kolacyjke zjem i luz :-)

Ciekawe jak MARTA i jej nowa praca?????/Mam nadzieje ze ja dostala
I gdzie MALINKA??????
MH sie jakos malo dozywa :-(
No i KERNA sie opuscila No to wszystkich podsumowalam hihihi
Ha mój M też ogląda mecz ale zaraz przełącze na M jak miłość.
No podsumowałas dziewczynydobrze ze mnie nie:-p:-p:-p:-)
Ja wpadlam napisac Dobranoc

Dorota bardzo chetnie:tak:
dzownilam do Patrycji ale mamusia zmeczona drzemie wiec obiecalam ze jutro zadzwonie:tak:
No napewno jest zmęczona pogadamy z nia jak wróci i mam nadzieje ze zdjęcia jakies bedą

wogóle to zrobiłyście mi smaka na ciasto:sorry2:
a ja nie upieke:dry: bo piekarnik zjeb.....
tylko do pieczenia miesa sie nadaje:-D bo krzywo grzeje i w jednym rogu i z tyłu ciasto spalone a z drugiej strony surowe:baffled:

mm a dorta mi zrobila smaka na mleko cieple i do tego chlebek z dżemem, ale nie mam dżemu, a nie chce mi się isć juz teraz na ten mróz:dry:

Witam wszystkie panie :-)
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Ja również jestem z Żor ale od ślubu mieszkam kolo Rzeszowa.
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam

reklama
Do góry