reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie panie :-)
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Ja również jestem z Żor ale od ślubu mieszkam kolo Rzeszowa.
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam
Witam!!
szkoda że nie mieszkasz w Żorach:-p wrzuć jakies fotki swoje i dzieciaczków:-p:-p:-p

Mnie nie znasz:no::-p:-p:-p a moze sie namy, ale jescze o tym nie wiemy?:-p
no i gratulacje kolejnego dzieciaczka:tak: planowane, czy niespodzianka?:-)

reklama
medeuska Może i sie znamy czasem swiat bywa calkiem maly :-D, tak jestem przy nadzieji i to planowane od dawna , co prawda rok temu bylam też w ciąży ale niestety w 16 tygodniu
[*], ale teraz jestem dobrej myśli:-)
mam juz tez syna 6-latka ma na imie Maksymilian:-):-):-)moje najwieksze szczęście.
Ja dopiero dzisiaj dołączyłam jeszcze nie rozgryzłam jak sie fotki wrzuca ale jak tylko obczajke zrobie to wkleje napewno :tak::tak::tak:

dorota123456789 dzięki śliczne , często bywam w żorach bo tam mam rodziców i rodzeństwo wiec cały czas ciągnie mnie tam a i mój syn lubi podróżować:-):-):-)

WIKI OLIWka spala dzis na dworze jakies 35 minut do 40 no i padla przy mleczku z kaszka przed 20 Wiec mam luz :-)

Wciagam kanapeczki :-)
No to smacznego.Moje zawsze o tej godzinie spią smacznie
wogóle to zrobiłyście mi smaka na ciasto:sorry2:
a ja nie upieke:dry: bo piekarnik zjeb.....
tylko do pieczenia miesa sie nadaje:-D bo krzywo grzeje i w jednym rogu i z tyłu ciasto spalone a z drugiej strony surowe:baffled:

mm a dorta mi zrobila smaka na mleko cieple i do tego chlebek z dżemem, ale nie mam dżemu, a nie chce mi się isć juz teraz na ten mróz:dry:
No a jakbys obracała blache jak ci tył lepiej piecze no to na chwilke piec z jednej stroy a później z drugiej.
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam
Witaj prosimy o jakies fotki rodzinki

medeuska Może i sie znamy czasem swiat bywa calkiem maly :-D, tak jestem przy nadzieji i to planowane od dawna , co prawda rok temu bylam też w ciąży ale niestety w 16 tygodniu
[*], ale teraz jestem dobrej myśli:-)
mam juz tez syna 6-latka ma na imie Maksymilian:-):-):-)moje najwieksze szczęście.
Ja dopiero dzisiaj dołączyłam jeszcze nie rozgryzłam jak sie fotki wrzuca ale jak tylko obczajke zrobie to wkleje napewno :tak::tak::tak:

dorota123456789 dzięki śliczne , często bywam w żorach bo tam mam rodziców i rodzeństwo wiec cały czas ciągnie mnie tam a i mój syn lubi podróżować:-):-):-)
to jak bedziesz w żorach musimy sie spotkac:-p:-p:-p
No to smacznego.Moje zawsze o tej godzinie spią smacznie

No a jakbys obracała blache jak ci tył lepiej piecze no to na chwilke piec z jednej stroy a później z drugiej.

Witaj prosimy o jakies fotki rodzinki
nie pomze- bo jedna strona aż pali od razu a druga nie grzeje wcale:no: tylko naśrodku jest w miare równa temperatura, wiec tylko do piecznie miecha w rękawie się nadaje:tak:
nie wiedzilam o tym i pieklam ciaska na święta:szok: mialy sie robic 15 min w jakies tam temperaturze jaką ustawiłam, a po 3 min juz sie dymiło z połowy, wiec pewnie to nie byla taka temperatura jaką nastawilam:szok::szok::szok:

LWCIK no to musimy sie we 3 spotkac Ty ja i Medeuska Daj znac kiedy bedziesz w zorach Zapraszam na kawke I medea ciebie tez :tak:
WIKI Oli jak usnie przed 20 to to jest jak na nia wczesnie Ona zazwyczaj ostatnio usypai po 21 ;-)
No to milego gwaltu:-D

Ide spac dobrano Do jutra

Witam! A. ciągle w domu. Niech skończą sie te mrozy i wraca do pracy bo ani na bb ani kasy nie będzie jak pensję przyniesie:no::baffled:
My byliśmy w centrum pomocy złożyc wniosek na dofinansowanie do turnusu. No i małą aferke skręciłam w MOPS-ie:zawstydzona/y: Potrzebuję od nich zaświadczenie o warunkach materialno bytowych i opinię o rodzicach:)szok:) bo chcę się starać o dofinansowanie jeszcze w fundacji tvn (kumpela dostała 2000zł) -turnus kosztuje 4 tys. I ciągle powtarzali mi że mogą wydać opinię tylko na wniosek fundacji. A z kolei fundacja bez tego w ogóle nie rozpatrzy mojego wniosku:baffled: Dzisiaj poszłam juz z myślą że pójdę do kierownika a jak nie to do burmistrza. Pani, która zajmuje się naszym rejonem grzecznie odmówiła zrobienia wywiadu:wściekła/y:Ale przyszła druga i powiedziała że można takie coś zrobić -w piatek mam wywiad:-)
Zuza śpi. Coś mi zimno mam nadzieję, że nie będę chora-trochę zmarzłam w Kościele. Jak jechałam z powrotem to autko zaczęło mi nawalać i 3 razy mi zgasł:baffled::baffled:Coś czuję że paliwo zamarza chociaż mróz zelżał bo jest tylko -12.

Dziewczyny, muszę Wam to powiedzieć
Jeszce się trzęsę, nie wiem jak to mozliwe, takie mrozy, tak zmno.. Bolku, nadal nie wierzę...

Wyszłam na balkon i aż mnie zmroziło, bo tak zimno, to tez...
To musiało stać się w nocy...
Najpierw stracił oboje oczu, uśmiech, a później głowę...
Biedny Gustawo...
:baffled::-D:-DOj biedny Ci ON:-D:-D

Witam
Ja dopiero niedawno wstałam, jak tylko moi wyszli z domu to wskoczyłam do łóżka i tak mi się przysnęło:szok::szok::szok:
Zima nadal mrozi ale piękne słoneczko świeci i już czuć ze troszkę przez szyby grzeje bo cieplusio w domu że aż okno muszę trochę uchylić:tak::tak:
Szczerze się przyznam że nie czytałam was jeszcze i jak będzie tego dużo to nie obiecuję że wszystko doczytam:-p:-p:-p
Idę teraz śniadanko jakieś zjeść bo mój brzuszek już się domaga:tak::tak::tak:
Ty masz dobrze:tak:Kiedy ja tak pośpię:confused::confused::confused:

Teraz moge sie przywitac

I juz pisze ze wkurza mnie czasami to ze chce wyslac posta a tam pisze ze za duzo w nim znakow i trzeba go skraccac albo wysylac na raty:baffled:
Też mnie to wkurza :baffled:

dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???
Witam!:-):-)

Justa to zapraszam do siebie, u mnie spokój i cisza tylko radio cichutko gra:-D:-D:-D
Spokój i cisza-już nie pamiętam co to:-D:-D

Ja wlasnie robilam Laurze kolacyjke
Tatus naprawia drzwi blkonowe bo cos mu tam za bardzo wieje:szok:nawet pojechal do sklepu po klucze bo mu jednego brakowlo:szok:
Zawzięty Tatuś;-)
Mój naprawia awarie łazienkowe od tygodnia prawie i narazie tylko części, rury, klucze leżą w łazience:wściekła/y:A broń Boże wynieść:wściekła/y:

tylko do pieczenia miesa sie nadaje:-D bo krzywo grzeje i w jednym rogu i z tyłu ciasto spalone a z drugiej strony surowe:baffled:

mm a dorta mi zrobila smaka na mleko cieple i do tego chlebek z dżemem, ale nie mam dżemu, a nie chce mi się isć juz teraz na ten mróz:dry:

No ja włąśnie miałam robić MUrzynka ale powidła zostały w aucie w garażu. Nie chce mi się iść:no:

Pozdrawiam
Witam:-):-)

Tadammmmm, od 8-go lutego idę pilnować Szymonka:tak::cool::cool:,na razie po kilka godzin przy rodzicach,żeby mały się oswoił :tak:a od marca 6:30-12:30 weekendy wolne i trochę formy nabiorę ;-) bo na 4 piętrze :tak:a mały klusio:tak:.Ogromne dzięki za kciukasy,postawię jak pierwszą wypłatę dostanę;-):tak:.
JUSTA jakbym sie opiekowala jakims dzieckiem to z Oliwka bym do tego dziecka chodzila :-)
Innej opcji nie ma Nie wiem czy Marta z malym swoim nie chodzi aby opiekowac sie innym dzieckim :-)
Do poprzedniej pracy z Julem jeździłam :tak: a teraz od 1-go obaj idą do nowego przedszkola:tak:.
To widocznie masz gazowy to radzę podłożyć z tyłu dachówkę ceramiczną lub cegłę:tak:,wtedy równomiernie będzie się piekło.Speszyl for ju wrzucam przepis na wafle do książki;-):tak:.
Pozdrawiam
Witamy,witamy:tak::-).
Dobra ja uciekam zgwałcic m:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-DDobranoc
O ty zbereźnico jedna:szok::szok::-p - ja po ostatnim gwałcie na M z Julem zafasolkowałam:-p:tak::-D:-D.

reklama
Tadammmmm, od 8-go lutego idę pilnować Szymonka:tak::cool::cool:,na razie po kilka godzin przy rodzicach,żeby mały się oswoił :tak:a od marca 6:30-12:30 weekendy wolne i trochę formy nabiorę ;-) bo na 4 piętrze :tak:a mały klusio:tak:.Ogromne dzięki za kciukasy,postawię jak pierwszą wypłatę dostanę;-):tak:.

.

to gratuluje :tak::tak::tak::tak:

fajnie nie za dużo godzin i zarobisz trochę a ile Ci będą płacić???

Do góry