reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to witam ledwie zywa:szok::-D:-D:-DTak szalalam z dzieciakami ze szok:szok::szok::szok:Nawet nie sadzilam ze mam tyle energii;-):-DAle teraz mnie wszytsko boli i zoladeczek domaga sie kolacyjki:-D:-D:-DSiostrzeniec zostaje do jutra bo siora nie ma co z Nim jeszcze jutro zrobic:no:

Na spotkanko to ja bym sie chetnie pisala i najlepiej bez dzieci:tak::tak::tak::tak:Ale czy to realne:confused:

reklama
kurcze to juz ta godzina a ja kawy nie piłam
ma któras chęć na kawke..... to zapraszam

Olcia a ja coś słodkiego zapodam;-):tak:
737.jpg
page373_4.jpg
ale pysznosci zapodalyscie
Co do tej kasy to zgadzam sie w 100%:tak::tak::tak:

My bylismy z pol godzinki na podworku i nawet w sloneczku bylo fajnie:tak::tak::tak:Dzieciaki troszke pobiegaly i teraz dziewczynki juz spia:-):tak:
Chlopacy graja w spadajace malpki wiec mam czas na kompa:tak::tak::tak:
Wypilam juz sobie czekolade na goraco bo skonczylo mi sie capucinko:szok::tak::tak::tak:

[/B]
no dupki przemarzly to napewno lepiej spaly
ja narazie uciekam
mój dziec zjadł własnie 2 miski ogórkowej i zapadnien zaraz w popoludniowy sen a ja sie zabieram za pscyhologie hehehehe

miłego popoludnia
przyjemnej nauki
Pojechal ,pojechał:tak::tak::tak:
Kacper z Dominikiem sa zdecydowanie za glosno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Ide wkroic ziemniaki do zupy:tak::tak::tak:
chlopaki to chlopaki napewno wymyslili mega zabawe wiec i krzyku przy niej
Kasa za żłobek przepada po 2 tyg.
I nie myśl tak o swoim ogłoszeniu,myśl pozytywnie.Wczoraj mi odmówili kursu a dziś już 2 roboty nakręcam;-):tak:.
Zmykam bo M wcześniej wrócił.
no prosze jaka obrotna , super!
Czemu jeszcze nie napisałaś ogłoszenia?:confused: A kto ci z małą zostanie jak ty będziesz pracowała skoro teraz masz problem z zostawieniem jej na godzinkę?:sorry2:

Miłego czytania.:-)

witam i ja.:tak::-)

hmmm... a to z kapustą , tak? :dry: Nie wiem.:no: Moja szamała pieroga z kapustą i mięsem i nic jej nie było...Ale to moja.:cool2:

boszsz horror :-D:-D:-D

Starszaki drugi dzień w domu.:cool: Jojoba można dostać.:dry:Jak nie wiem co oni w ferie będą robili.:baffled: Chyba ich do babci oddeleguję.:-pW domu mam jedno wielkie pobojowisko.:szok: 4 pudła zabawek na środek mieszkania wywalone a wśród nich siedząca Amelia, której nie widać.:-D
napewno smiesznie to wyglada:-D
Witam sie wczesnym popołudniem
Olcia ,ale masz róznicę wieku wśród dzieci:szok:po pierwszym musiałaś juz całkiem odwyknać od pieluch ,a tu proszę -niespodzianka:-DUcz sie ucz ,my tu mamy pare doszkalajacych sie mamuś:tak:

Mnie moje dzieci zawracaja gitarę ,Klaudia dostała ode mnie klapa w tyłek ,koniec pieszczenia sie po ostatnim mówię ,tłumacze i tak ma być ,a nie dziwne dyskusje na temat dzisiaj układania ubrań w szafie,kto ma kantem ubrania ,a kto nie,mnie trafi dzisiaj soczysty szlag jakiś.
nO ,ALE NIC WDECH ,WYDECH
tak mamusiu tylko spokojnie! wdech i wydech
rany boskie!!! Was nadrobić się po prostu nie da:szok::szok:musiałabym tu siedzieć cały dzień:baffled:
przelecialam tak po łebkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anaconda Ty to masz dobrze, m zawiezie Maję do przedszkola a Ty siup do łóżeczka, pozazdrościć

Wy się tak ekscytujecie tą temperaturą u siebie:-D:-D:-D a u mnie chyba jest najzimniej bo przedwczoraj w nocy było -28stC:szok: wczoraj auto mi odmówiło posłuszeństwa, zamarzł złom jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o 7 rano było -25:baffled: i do końca tygodnia siedzimy z Misią w domu

wczoraj m miał wolne to zawiózł mnie do sklepu i zareklamowałam sobie buty zimowe, obcas mi odpadał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cholera teraz zimno a ja bez butów zostałam:-(mam takie krótkie botki ale o rozmiar za małe, nie mam wyjścia muszę jakoś przetrzymać te dwa tygodnie reklamacji:baffled:
kochana tempo ostatnio zmalalo ale i tak jest dosc mocne wiec nie dziwne sie ze czytalas po lebkach.2 tyg bez butopw w taka zime to koszmar!
No to witam ledwie zywa:szok::-D:-D:-DTak szalalam z dzieciakami ze szok:szok::szok::szok:Nawet nie sadzilam ze mam tyle energii;-):-DAle teraz mnie wszytsko boli i zoladeczek domaga sie kolacyjki:-D:-D:-DSiostrzeniec zostaje do jutra bo siora nie ma co z Nim jeszcze jutro zrobic:no:

Na spotkanko to ja bym sie chetnie pisala i najlepiej bez dzieci:tak::tak::tak::tak:Ale czy to realne:confused:

oj ja tez zawsze chetna jestem na spotkanka:tak:
4 z Was znam juz osobiscie a gdzie reszta:szok:

No i dobilam sie do kompa
Pojechalam z Laura na zakupki
Oczywiscie dla siebie nic Laura dostala czapke slonika, kolorowanke z Kubusiem Puchatkiem, kredki, skarpetki.A moj 3 koszulki, slipki:-DReszta byla do lodowki
Po powrocie zrobilam frytki z kotletem
Laura nie miala co robic wiec krecilysmy lody
Teraz jest po kapieli i wcina truskawki z kompotu

ANKA
No to zakupki udane byly:tak::tak::tak:Ale mi narobilas smaka na truskawki z kompotu mniam:tak::-)

Ja zmykam robic kolacje moze zatkam dzieciakom troche dziopki:-);-)

ANKA
No to zakupki udane byly:tak::tak::tak:Ale mi narobilas smaka na truskawki z kompotu mniam:tak::-)

Ja zmykam robic kolacje moze zatkam dzieciakom troche dziopki:-);-)
oj zatkaj zatkaj bo jak sobie wyobrażę taką rozwszeszczaną czwórkę to aż Ci współczuję:tak::tak::-D:-D:-D
Ja wlasnie robilam Laurze kolacyjke
Tatus naprawia drzwi blkonowe bo cos mu tam za bardzo wieje:szok:nawet pojechal do sklepu po klucze bo mu jednego brakowlo:szok:
u nas też coś wieje i spod balkonu i spod okien, chyba coś mamy niewyregulowane, jutro przyjeżdża facet zobaczyć, w końu są jeszcze na gwarancji to nie będziemy sami przy nich grzebać:tak:

co ona tak cały czas przed komputerem siedzi??????
Ona by mogła siedziec cały dzien na grach wiesz obcinac gotowac itd.ale jej nie pozwalam jak siedzi to tylko z 1 gdzinke.

No i witam wieczorowo M siedzi na drugim kompie a ja sobie ze swojeo pisze:happy2:Kupiliśmy dzisiaj Martynce lalke Agatke dzidziusia ale była zadowolona aż mi sie łezka w oku zakręciła.:zawstydzona/y:
Teraz z nią spi :tak::tak:

No gdzie wy jestescie ????:baffled:

No to juz zapchani i wkoncu jest chwila spokoju:-);-)Teraz wszyscy czekaja na M jak milosc:tak::tak::tak:i oby pozniej poszli spac:-);-)
Ja tez sie niby najadlam ale jeszce bym sobie cosik pojadla:baffled::szok:

Zmykam i juz pewnie nie uda mi sie dzisija zajrzec,wiec Dobranoc:-)

reklama
DOWIKLA Dzieciaki tez ogladaja M jak milosc????To powinnas miec spokoj na filmie Jak mozna miec spokoj przy 4 dzieci :-)
ANKA jak wpadniesz kiedys do Zor to musimy poznac sie osobiscie :-)

Ja w naszym pokoju ogladam Barwy szczescia Pozniej M jak milosc
G u mamy ogladaja mecz :-)
Oliwka spi Jeszcze kolacyjke zjem i luz :-)

Ciekawe jak MARTA i jej nowa praca?????/Mam nadzieje ze ja dostala
I gdzie MALINKA??????
MH sie jakos malo dozywa :-(
No i KERNA sie opuscila No to wszystkich podsumowalam hihihi

Do góry