reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Niestety ,ciekawe czy kiedyś sie spotkamy wiekszą gromadą,my mamy z bb:tak:byłoby super,pamietam ,ze zeszłej wiosny jakieś mini plany plany były,ale jak zawsze sie rozbiło wszystko o finanse i zgranie takiej gromady,ale kto wie??

JUSTA jakbym sie opiekowala jakims dzieckiem to z Oliwka bym do tego dziecka chodzila :-)
Innej opcji nie ma Nie wiem czy Marta z malym swoim nie chodzi aby opiekowac sie innym dzieckim :-)
MADZIULANATASZA no ja juz ponad 2 lata pisze z pazdziernikiem 2008 i wlasnie od nowego roku umawiamy sie pierwszy raz I serio klopotu duzo Spotykamy sie na Boze cialo 3 czerwca I serio na te 3 dni to wiele kasy na taka podroz pojdzie :-(
No ale chcemy sie spotkac :-)

rany boskie!!! Was nadrobić się po prostu nie da:szok::szok:musiałabym tu siedzieć cały dzień:baffled:
przelecialam tak po łebkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anaconda Ty to masz dobrze, m zawiezie Maję do przedszkola a Ty siup do łóżeczka, pozazdrościć

Wy się tak ekscytujecie tą temperaturą u siebie:-D:-D:-D a u mnie chyba jest najzimniej bo przedwczoraj w nocy było -28stC:szok: wczoraj auto mi odmówiło posłuszeństwa, zamarzł złom jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o 7 rano było -25:baffled: i do końca tygodnia siedzimy z Misią w domu

wczoraj m miał wolne to zawiózł mnie do sklepu i zareklamowałam sobie buty zimowe, obcas mi odpadał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cholera teraz zimno a ja bez butów zostałam:-(mam takie krótkie botki ale o rozmiar za małe, nie mam wyjścia muszę jakoś przetrzymać te dwa tygodnie reklamacji:baffled:

reklama
Dziewczyny, muszę Wam to powiedzieć
Jeszce się trzęsę, nie wiem jak to mozliwe, takie mrozy, tak zmno.. Bolku, nadal nie wierzę...

Wyszłam na balkon i aż mnie zmroziło, bo tak zimno, to tez...
To musiało stać się w nocy...
Najpierw stracił oboje oczu, uśmiech, a później głowę...
Biedny Gustawo...

oj gustawo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny powiedzcie mi czy moge dac Oliwce dzis na obiad lazanki?Bo je mam i zastanawiam sie czy Oliwce moge je dac :-)

a dlaczego nie???
moja Oliwka przepada za łazankami :tak::tak::tak::tak:

dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???

witamy i zapraszamy :-)

Czesc dotarłam i ja ale nie wiem jak na długo bo Martynka chce grac a Kamilek własnie sie obudził

co ona tak cały czas przed komputerem siedzi??????

Do góry