reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to my jednak z Oliwka na godzinke wyszlismy na dwor Z tego jakies 40 minut ona spala Bylam a poczcie i w biedronce Oraz poszlam do tego zlobka co mialam do odebrania 10 godzin bo kilka miesiecy temu zaliczke wplacilam Pozniej mialam dac abbce znac ale sie nie odezwalam Bo non stop po szpitalach latalismy I jakos nie mialam do tego glowy Na jutro bym potrzebowala ja tam na chwile oddac I dowiedzialam sie ze tamta kasa przepadla bo sie za dlugo nie odzywalam Myslalam ze babe rozszarpie Jak chcemy ja jutro zostawic to trzeba zaplacic Ona bierze 15 zl za godzine a jak dla nas to 10 zl Co za baba :-(
MARTA to 3 mam kciuki aby z ta niania sie udalo Ja tez chcialam dac na niani.pl ogloszenie ale czym ja sie pochwale Nie opiekowalam sie zawodowo dzieckiem Tylko swoim I sama nie wiem czy moje ogloszenie jes cos warte :-(
Kasa za żłobek przepada po 2 tyg.
I nie myśl tak o swoim ogłoszeniu,myśl pozytywnie.Wczoraj mi odmówili kursu a dziś już 2 roboty nakręcam;-):tak:.
Zmykam bo M wcześniej wrócił.

reklama
Ja tez chcialam dac na niani.pl ogloszenie ale czym ja sie pochwale Nie opiekowalam sie zawodowo dzieckiem Tylko swoim I sama nie wiem czy moje ogloszenie jes cos warte :-(

Czemu jeszcze nie napisałaś ogłoszenia?:confused: A kto ci z małą zostanie jak ty będziesz pracowała skoro teraz masz problem z zostawieniem jej na godzinkę?:sorry2:

witam:-) melduje ze zyje ;-) witam tez nowe mamy :-) dorwalam w koncu ksiazki na które polowałam dłuzszy czas Jeździec Miedziany - Simons Paullina Tatiana i Aleksander - Simons Paullina Ogród letni - Simons Paullina
takze obawiam sie ze jakis czas bede pojawiac sie sporadycznie i od razu przepraszam :zawstydzona/y:
Milego dnia :-)

Miłego czytania.:-)

dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???

witam i ja.:tak::-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy moge dac Oliwce dzis na obiad lazanki?Bo je mam i zastanawiam sie czy Oliwce moge je dac :-)

hmmm... a to z kapustą , tak? :dry: Nie wiem.:no: Moja szamała pieroga z kapustą i mięsem i nic jej nie było...Ale to moja.:cool2:

Dziewczyny, muszę Wam to powiedzieć
Jeszce się trzęsę, nie wiem jak to mozliwe, takie mrozy, tak zmno.. Bolku, nadal nie wierzę...

Wyszłam na balkon i aż mnie zmroziło, bo tak zimno, to tez...
To musiało stać się w nocy...
Najpierw stracił oboje oczu, uśmiech, a później głowę...
Biedny Gustawo...

boszsz horror :-D:-D:-D

Starszaki drugi dzień w domu.:cool: Jojoba można dostać.:dry:Jak nie wiem co oni w ferie będą robili.:baffled: Chyba ich do babci oddeleguję.:-pW domu mam jedno wielkie pobojowisko.:szok: 4 pudła zabawek na środek mieszkania wywalone a wśród nich siedząca Amelia, której nie widać.:-D

Witam sie wczesnym popołudniem
Olcia ,ale masz róznicę wieku wśród dzieci:szok:po pierwszym musiałaś juz całkiem odwyknać od pieluch ,a tu proszę -niespodzianka:-DUcz sie ucz ,my tu mamy pare doszkalajacych sie mamuś:tak:

Dowikla tylko spokojnie,wykaz sie i ucz go samodzielności ten Kacperek to taki wrzodzik,nie da o sobie zapomnieć,może uda ci sie go zmobilizować troszkę.

Mnie moje dzieci zawracaja gitarę ,Klaudia dostała ode mnie klapa w tyłek ,koniec pieszczenia sie po ostatnim mówię ,tłumacze i tak ma być ,a nie dziwne dyskusje na temat dzisiaj układania ubrań w szafie,kto ma kantem ubrania ,a kto nie,mnie trafi dzisiaj soczysty szlag jakiś.
nO ,ALE NIC WDECH ,WYDECH

reklama
OJ Justa sie czepiasz ,ja do wpadania to tak samo chętna jak ty pewnie:-Dale nawet bym swoja dietę złamała i ciasta upieczonego przez Anacondę chętnie zjadła:tak:

Do góry