reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witamy z rana, widzę że mamusie jeszcze śpią, to chyba przez tą pogodę. Ja dziś mam bardzo zapracowany dzień, i na dodatek ten ginekolog, tylko przez niego mi się popsuł chumor, ale niestety trzeba iść, czy się chce czy nie. U nas w nocy była burza, ale przytuliłam się do męża i już się nie bałam. IZABELKA mam nadzieję że remont dzisiaj pójdzie pełną parą i szybko się uwiniecie. ;D ;D ;D
hey z rana
ja na nogach od 8.00-a mały dalej spi za oknem ciemno i kropi deszczyk
musze wyjsc w taka pogode bo moj chrzesniak ma dzis 3 urodziny ;D
co do nadrzerki to tez wiem ze miałam przed ciaza a po ciazy hmmmm to niewiem bo jeszcze u gina od porodu nie byłam bo mi sie nie chce
ja tam wszystko wyjadam po małym,ale ani 1 kilogram niechce mi wejsc
wiec bardzo chetnie przyjme od kogos nawet i 10kg
ja na nogach od 8.00-a mały dalej spi za oknem ciemno i kropi deszczyk
musze wyjsc w taka pogode bo moj chrzesniak ma dzis 3 urodziny ;D
co do nadrzerki to tez wiem ze miałam przed ciaza a po ciazy hmmmm to niewiem bo jeszcze u gina od porodu nie byłam bo mi sie nie chce
ja tam wszystko wyjadam po małym,ale ani 1 kilogram niechce mi wejsc
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
WITAJCIE KOBIETKI PILNIE POSZUKUJE ROWERKA TRZYKOLOWEGO DLA SWOJEGO MNIEJSZEGO SZKRABA. JEZELI KTORAS WIE KTO MA TAKI NA ODSPRZEDANIE TO NIECH DA ZNAC
aga29
Fanka BB :)
Brenda ja bym ci z checia nawet i 15kg oddala!!! Kurcze Ty szczesciaro!! Normalnie nie wiem, jak Wy to robicie,ze nic w was nie wchodzi :laugh: Ja tak mialm ale majac 20lat. Cholera ale to zabrzmialo, jakbym teraz strasznie stara byla. U nas pogoda taka sobie, sloneczko na przemian z deszczykiem. A to ze "slomiana" jestes, to bym wykorzystala hahahaha, imprezy ,zabawy ;D
Apropo ja tez mam wizyte u mojego gina ale dopiero za 3 tygodnie, tez sie zawsze stresuje,ale coz, tak my kobitki juz mamy.
reklama
aga29
Fanka BB :)
Mam pytanie, cwyczylyscie po porodzie miesnie Kegla. Bo my tutaj mamy gimnastyke poporodowa za darmo, uczeszczalam na nia, ale te cwiczonka na wzmocnienie miesni pochwy i pecherza trzeba wykonywac sumiennie codziennie, a ja niestety taka sumienna nie bylam i czuje, ze jeszcze u mnie z tym pecherzem nie wszystko w porzadeczku. Wiec zakupilam sobie urzadzenie do cwiczonek tych partii ciala ;D Slyszalam, ze sa po nim super rezultaty. Zobaczy sie ;D
Podziel się: