reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej,
z ta przemiana materii to rzeczywiscie prawda ;D Moj maly po kazdym (prawie) jedzonku robi kupke ;D. Tez bym tak chciala, hahahaha, to bym szybciej schudla ;)

reklama
Witamy z rana, widzę że mamusie jeszcze śpią, to chyba przez tą pogodę. Ja dziś mam bardzo zapracowany dzień, i na dodatek ten ginekolog, tylko przez niego mi się popsuł chumor, ale niestety trzeba iść, czy się chce czy nie. U nas w nocy była burza, ale przytuliłam się do męża i już się nie bałam. IZABELKA mam nadzieję że remont dzisiaj pójdzie pełną parą i szybko się uwiniecie. ;D ;D ;D

hey z rana
ja na nogach od 8.00-a mały dalej spi za oknem ciemno i kropi deszczyk
musze wyjsc w taka pogode bo moj chrzesniak ma dzis 3 urodziny  ;D

co do nadrzerki to tez wiem ze miałam przed ciaza a po ciazy hmmmm to niewiem bo jeszcze u gina od porodu nie byłam bo mi sie nie chce :p

ja tam wszystko wyjadam po małym,ale ani 1 kilogram niechce mi wejsc :(  wiec bardzo chetnie przyjme od kogos nawet i 10kg

DZIEWCZYNY nie spimyyyyy zwiedzamy :p
kurcze czemu jak ja moge posiedziec to nikogo niema

a od dzisiaj jestem "słomiana" i wcale sie nie ciesze,bo bedzie mi sie nudzic ;D

dzien dobry bardzo!!!!!
jaq tylko sie przywitac ,naraziem niemam czasu na czytanie wiec ,nadrobie potem jestem ,po chszcinach siostry dziecka ,wiec wybaczcie

milego dnia i slonka duzo
papapa do potem

Brenda ja bym ci z checia nawet i 15kg oddala!!! Kurcze Ty szczesciaro!! Normalnie nie wiem, jak Wy to robicie,ze nic w was nie wchodzi :laugh: Ja tak mialm ale majac 20lat. Cholera ale to zabrzmialo, jakbym teraz strasznie stara byla. U nas pogoda taka sobie, sloneczko na przemian z deszczykiem. A to ze "slomiana" jestes, to bym wykorzystala hahahaha, imprezy ,zabawy ;D ;) Apropo ja tez mam wizyte u mojego gina ale dopiero za 3 tygodnie, tez sie zawsze stresuje,ale coz, tak my kobitki juz mamy.

witam wreszcie dotarłam
Izabelka chyba nie dam rady Cię pocieszyć bo sama w takiej sytuacji nie wiem co bym zrobiła
Brenda a ile ważysz?

Byłyśmy dziś u lekarza bo Oliwka ma kaszelek i katarek ale powiedziała że nic w słuchawce nie słychać i ma pić syropek i witaminki i przejdzie

reklama
Mam pytanie, cwyczylyscie po porodzie miesnie Kegla. Bo my tutaj mamy gimnastyke poporodowa za darmo, uczeszczalam na nia, ale te cwiczonka na wzmocnienie miesni pochwy i pecherza trzeba wykonywac sumiennie codziennie, a ja niestety taka sumienna nie bylam i czuje, ze jeszcze u mnie z tym pecherzem nie wszystko w porzadeczku. Wiec zakupilam sobie urzadzenie do cwiczonek tych partii ciala ;D Slyszalam, ze sa po nim super rezultaty. Zobaczy sie ;D

Do góry