reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

brenda tylko pozazdrościć tych kg. Ja moją Majkę jakoś tak od samego początku nauczyłam,że paznokietki obcinam jej normalnie i u rączek i u nóżek bez żadnego wiercenia się, poprostu sadzam ją sobie na kolanach i obcinam. Widzę że nikogo tu dzisiaj nie ma więc zmykam na inne wątki i niedługo spać. ;D ;D ;D

reklama
witam

brenda - może i odemnie weźmiesz z 6 kg chętnie oddam, ale z ciebie szczęściara ;)

Lena - co lekarz poradził wam na wrastanie paznokcia ?, tyle dobrze że maluszek nie cierpi z bólu. :)
Ja jak obcianam paznokcie małemu to zastyga w miejscu i przygląda sie co ja robie, więc u nas super sprawa w tej kwesti ;D

Dzień doberek!!!

Melduje sie dzisiaj pierwsza, ale tak szybciutko bo dzisiaj dzień zapalnowany od rana do wieczora nie ma czasu na nudy. Właśnie mąż pojechał z Kubusiem na rehabilitacjea ja szybciutko sprzątam.

Do wieczorka

miłego dzionka wamz życze pa

WITAM 2

ale dzis dzien paskudny :p
spijam kawke,pranko sie pierze ,maluszek spi a jeszcze musze lodowke odmrozic ale mi sie nie chce nie cierpie tego robic

anaconda--kubusiowa tu nie ma czego pozazdroscic bo byc chudym to tez nie dobrze wszystkie ciuchy wisza na mnie a jak ubiore cos dopasowanego to wygladam jak kosciotrup :(

Dzien dobry, ja dopiero co wstalam ;D, moglam sie wyspac, bo maz dzisiaj "dyzurowal" U nas pogoda tez nie zaciekawa, zupelnie jakby jesien sie zaczela kurde :mad: Nie nawidze jesieni jak nie wiem co! W domku juz sobie wczoraj generalnie posprzatalam, a dzisiaj moge poleniuchowac ;)

My również witamy. U nas pogoda całkiem znośna, mama zajmuje się małą tak więc ja mam trochę luzu. Tylko obiadek muszę ugotować, ale dzisiaj to nie zejdzie mi długo bo wymyśliłam leczo. Wczoraj na noc skaleczyłam sobie palca i teraz nic nie mogę zrobić bo to kciuk, ale co tam trzeba to przeżyć. ;D ;D ;D

Witajcie kobietki widze ze macie temat o wadze no to ja sie przyznam bez bicia ze w rzeczach waze az........................................45kg. Szczerze mowiac przyjelabym od kogos pare kilogramow, bo nieraz sie wstydze sama za siebie.
Pozdrawiam

brenda pisze:
anaconda--kubusiowa tu nie ma czego pozazdroscic bo byc chudym to tez nie dobrze wszystkie ciuchy wisza na mnie a jak ubiore cos dopasowanego to wygladam jak kosciotrup :(
no co Ty Brenda ja p5rzed ciążą ważyłam 48 i bardzo bym chciała do tego wrócić i wcale nie uwazałam że jestem za chuda za to teraz uważam ze mam jeszcze trooooooooooooche za dużo

reklama
Lena nam też już kilka razy wrosły paznokietki tylko że u rączek i za każdym razem robiła sie przy tym ropka ale chyba nie boli bo jak dotykałam to nie zabierała
kazali mi obcinać na kwadratowo bo niby nie wrastają a u mnie własnie dlatego wrastają bo ostre boki dlatego teraz obcinam już nie tak krótko

Do góry