reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a wiec tak: zabraklo 1 kafla na podloge do kuchni i trzeba czekac do wtorku ::) zle obliczyli w sklepie...
kafle kupione w obi w kazdym kartonie maja inny kolor!!!do tego dekory zamiast jasne dali nam ciemne i pasek ten ozdobny byl wymieszany- to co chcielismy bylo na gorze; kupowalismy wszystko w grudniu...wiec sama widzisz!!! nie przyjma; trzeba bylo ogladac plytke po plytce, ale kto na to wpadl???
do tego nie wiemy jak sie stalo, bo maz sam liczyl ile paneli trzeba i liczyli w sklepie, ale oczywiscie zabraklo, nie byloby problemu...ale...w tym roku zmienili zapinki do paneli i skad mamy wytrzasnac stare??? najbardxziej sie wk...ilam bo pytalismy sie baby czy napewno w razie czego beda latem (kupowalismy w grudniu zeby zwrot dostac jak wiekszosc ludzi) zeby dokupic jakby sie zniszczyly czy zabraklo; mialo nie byc problemow;
to te glowniejsze ;D

reklama
aha bylam na spacerze i mi lepeij ciut; mezulek poprosil babcie zeby pilnowala malego jak zasnie i idziemy na tenisa; nigdy nie gralam,ale sie skusze zeby sie wyrzyc ;D
milego wieczorku :D

To niezle wam sie pochrzanilo, jak widac w Polsce nadal jak za starych socjalistycznych czasow ;D Tragedia!! Nie martw sie jakos to bedzie, tylko pewnie pieniazkow na nowe plytki ubedzie :-[. Ja tez ide sie odstresowac "sportowo", mam do zrzucenia jeszcze pare kiloskow przedciazowych ;D

Hej kobitki. Czytając wcześniejsze wiadomości odnośnie upadków i spadków maleństw z różnych wysokości my wczoraj zafundowaliśmy sobie chodzik hehe. Jest to rozwiązanie na tzw. "siusiu" hehe bo jak tylko wyjdę z pokoju gdzie jest moja niunia to tylko słyszę już bęc i wielki płacz - podchodzi, a raczej podraczkuje do wszystkiego co się da i usiłuje wstawać więc jak chcę ja zostawić na chwilkę to buch do chodzika i nie mam stresa że znowu o coś trzaśnie.
Izabelka na zębolki super jest maść dentinox-gel n - bez cukru - przynajmniej u nas rewelacyjnie się sprawdza bo inaczej Olcia zamarudziłaby mnie chyba na amen hehe. Pozdrawiamy

witam wieczorkiem!!!

Dziasiaj imprezka zaliczona u teściów, było sympatycznie. Teściowa była bardzo zadowolona z prezentu od Kubusia (czerwona rózyczka i swoje zdjęcie w form A4 w ramce). Spacerek Kuba zaliczyl z siostrą męza i jej chłopakiem, z którego wrócił z pieknym balonem :)

izabelka - no nieźle sie narobiło przy remoncie, myśle że jakoś wyjdziecie z tych opresji!!!!! :p
a na stresa wcinam dobre duze lody trzeba połechtac podniebienie to nic że tuczą, na drugi dzien siadam na rowerek i jazda zbijam kalorie ;D

aga - ja też mam jeszce do zrzucenia ciążowych kilogramów, a miało być tak szybko jak bede karmic i coooo?! ;)

gdzie jesteście dziewczynki helooo! :(

hey
ja tylko wpadłam nadrobic zaległosci i sie przywitac

WSZYSTKIEGO NAJJJJ DLA ALANKA(spoznione ale szczere)

kubusiowa
fajna czuprynka- moj synus tez taka miał ,ale wpad pod kosiarke juz go sciełam ze wzgledu na to ze strasznie pociła mu sie głowka

Izabelka
współczuje :(
och kilogramy ja chetnie je przyjme bo po ciazy to nic mi nie zostało a waze jeszcze mniej :mad:

hej Brenda....dzieki serdeczne w imieniu Alanka :) rety ale ten czas leci, niedawno sie urodzil a teraz juz prawie ma rok :(( ja nie chceeeeeeeeee, chce aby jak najdluzej byl takim maluchem

witam

nie spimy godzinke, ale nawet sie wyspalam; pogralismy w tenisa wczoraj i nalapalam energii na dzisiaj :)
smiesznie bylo bo nigdy nie gralam ;D to byly wysokie loty giihihihihhii

reklama
dzień doberek

Kubus dzisiaj obudził sie o 6 jak tata wrócił z pracy a ja podrzemałam do 8, a potem charce z maluszkiem, tatus spi. Do spiacego tatusia dołączył właśnie synuś.
Jak chłopaki powstawają to zbieramy sie na obiadek do teściów (pozjadac reszti po urodzinach :laugh:).

a dalej to sie zobaczy gdzie wylądujemy!!!

miłego dzionka

Do góry