reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka dziewczyny.

Oliwka usnęła o 20.30 więc mam luzik.

jestem ziś jakaś zmęczona więc dziś wczesniej się położę.posiedzę jakies pół godzinki i będę zmykac lulu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

rano jak szłam do pracy to było zimno -11C, a w dzień było chyba -7C czy -8C jakos tak.po weekendzie ma byc ostro bo ma być w dzień nawet -17C :szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem jak ja to przeżyję :no::no::no::no::no::no::no:

reklama
Mlodzi juz po kolacji i zaraz poloze dziewczynki bo juz mi rycza i wydziwiaja:no::no::no:

U nas jutro ma byc -11 wiec przymusowe siedzenie w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A i tak pozniej ma byc jeszcze tak zimno:no::no::no:No ja na bank zwariuje hehe bo nie jestem nauczona siedzenia w domu

MEDEA
To Ci sie udalo z tymi zebami:tak::tak::tak:Super:-)

DOROTA
Moje sa male ale do wzrostu przy urodzeniu dosyc dobrze urosly-praktycznie tyle ile powinny:tak::tak::tak:One beda mialy tyly bo sie mniejsze urodzily:tak:
A wzrost Oliwka mogla odziedziczyc po kims z rodziny i niekoniecznie po Was:tak::tak::tak:
Moj chrzesniak ma niskich rodzicow(moja siora 158 a szwagier moze z 170)a Ich synus ma prawie 80cm a ma 10 miesiecy i jak na moje oko to calkowicie wdal sie w mojego dziadka

dwa ray leciałam tam i spowrotem na drugi koniec żor w taka pizgawę:baffled:

ale sie opłacało- za 1200zł:-D:-D:-D

to nic ze padnieta wrocilam zmarznieta- a nogi mnie do traz bolą:-D

a ja ide sie wykapac, tak wogole to troche wcieta jestem, bo z okazji zaoszedzenia takiej koty kupilam na piwka na dziś:-D i ju wypilismy:-D:-D:-D

a zapomniałąm wam napisac sms-owałam z patrysią.jeszzce w 2w1 :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati ma juz dość i się męczy bo chciałaby aby było już po wszystkim:tak::tak::tak::tak:
pisała że jak do 29 stycznia nic się nie ruszy to idzie na wywołanie :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry