reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA milo ze sie odezwalas :-) M wraca do Lodzi?czy zostaje na miejscu teraz w pracy????
Ty odpoczywaj jak M jest w domu :-)
A doszlo do niego ze ty w ciazy ?????hihiih
No my z M spalismy osobno Teraz sie integrujemy tak jak powiedziala MARTA :-)
MEDEUSKA no wyrozumialy syn dla rodzicow pijakow hihihi ZART

Ja z Oli zjadlam manne na sniadanie
G zrobil mi capucinko ale jakos dzis wyjatkowo mi ono nie podchodzilo Jakos mnie od niego odrzucalo Sama nie wiem dlaczego

Teraz G idzie sie na jedna robote zapytac o prace Jak G wroci to ja ide do sklepu sama G z mala zostanie Pozniej sprzatanko i jakos dzien minie :-)

G juz pozmywal takze z tym mam spokoj :-)

reklama
MARTA milego baseniku

Ja sie ubieram i ide sama do sklepu Jak wroce to zabieram sie za robienie zapiekanki pod oliwke ja robie Pierwszy raz Mam nadzieje ze oli zje ze smakiem Od razu my sie najemy :-)
No i za sprzatanie sie biore Wiec bede pozniej :-)

Hejka, witam mroźno i słonecznie
Jak weszłam na bb, czyli 8 to miałam na termometrze -20. Teraz -13.

Medea-super, tak się robi interesy!!!

Anaconda, póki co możesz ją sadzać po turecku jeśli kolanka uciekją do środka, a jeśli na zewnątrz, to na kolankach niech siada z iętami na zewnątrz!!!

Właśnie dzewczyny, jak robicie kaszke mana dla dzieciaków???

Spadam. P wziął się za sprzątanie, więc nie wypada tak przef kompem siedzieć. Zakupy zrobione, dziś do teściowej, wczoraj byliśy u moch rodzicó.
Narka
Do poniedziałku/pośmiedziałku

HEJ witam,
Luna zakupy wczoraj wyśmienicie sie udały:-p:-D

Dowikla teraz rok spokoju przed nami ,zanim znów nas ksiadz zacznie nawiedzać:-D

Ja nigdy nie sprawdzałam nic na siatkach centylowych ,bo wydają mi sie czarna magią:zawstydzona/y:ale też moje dzieciki ładnie rosna wiec sie nie martwie o ich wzrost czy wagę:tak:

Wczoraj K w końcu dostał wypłatę ,no pora najwyzsza,z jaką radości i rozkoszą robilismy wczoraj zakupy w biedronce,no miód:-D

Ja wstałam dziś razem z K rano wypiłam kawke i jak on pojechał do pracy to ja myk-do łózeczkai obejrzałam sobie po raz kolejny Ksieżyc w nowiu"uwielbiam weekendy ,kiedy nie trzeba sie nigdzie spieszyć:-D
U nas też ziab bo -15 w nocy było ,a teraz -7 jest.
DZIŚ na obiad robie rosół,a jutro planujemy placki ziemniaczane,normalnie az mi ślinka cieknie na placuszki:rolleyes:

Odpoczywam:tak::tak::tak::tak: Niestety znowu jedzie do tej cholernej Łodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Michał poszedł spac, ja jem pierogi z ogórkami musztardowymi. byliśmy wymienić akumulator i z wielkim trudem, ale udało sie i ma być teraz ok:-)
Dorota a co za zapiekankę robisz??? Może spróbuję:confused:
dowikla jak za rok do mnie będzie miał przyjsć ten sam ksiądz, to ja wychodze z domu:no::no:

LUNKA ja robie normalnie manne na zwyklym mleku Z bebiko jeszcze nie robilam.
Moja mama wczoraj kupila manne Waniliowa I dzis ja testowalysmy :-)
MADZIULA no to mialas MIODZIO ZAKUPKI :-)
KERNA kiedy M jedzie?Jutro czy rano w poniedzialek? A jak dlugo bedzie mial te wyjazdy?????

A zapiekanke robie tak :Ziemniaczki kroje na plasterki,dodaje do tego warzywka mrozone i miesko sie dodaje ja dodam paroweczke :-),To wzystko pieke w piekarniku Pozniej na gore albo sie daje starty ser zolty lub topiony ja dam dzis topiony Albo jajkiem z mlekiem sie to zalewa.Mozna jeszcze sos pomidorowy dodac lub w sosie podac Ja dzis robie bez sosu Jak oli pojdzie spac to jak wstanie to bedziemy ja jadly :-)
Dam znac czy niuni zasmakuje

Kurcze jakiego ja mam dzis lenia Tylko w sklepie godzine bylam
M odkurzyl juz 2 razy zmywal Poskladal pranie suche,teraz robi obiad i jeszcze mi kartofle obral i pokroil do zapiekanki A niby ja ja mialam robic hihihi Nie no reszte ja zrobie .Nakarmil niunie serkami A ja nic nie robie normalnie takiego mam lenia.Musze wziasc sie w garsc i cos porobic bo az wstyd

Dorota ,daj spokój leniu**** w końcu weekend:-Dmój rosól wesoło pyrkocze,a dzieci wysłałam do sklepu po kostki rosołowe,bo lubie dorzucić dla koloru i smaku:tak:
Kerna ,no cos ty,taki ksiądz to skarb:-D:-p
Cześć Joanna ,to jutro trochę odpoczniesz(jak ci rodzina pozwoli):-Dale co w domu to w domu:tak:a pierwsza zmaina -fajnie ,bo będziesz wcześnie do domu wracała:tak:

Ha ,ha ,edytuje posta ,bo mi w słowie o leniuchowaniu wykropkowało częśc odpowiadającą wulgarnemu określeniu części męskiego ciała,ha ,ha nawet nie zwróciłam uwagi::))

reklama
Witam
Bylismy juz u tesciowki na kawie i ciachu:tak::tak::tak:Nawet bylo fajnie:-)Tearz dziewczynki spia a ja czekam na brata bo ma przyjechac mi lampy popowieszac:tak::tak::tak:
Zimno dzisiaj jak cholerka bo -11 i do tego wieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale swieci slonce i w domu jest super:tak::tak::tak::tak:

Do góry