reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no tego tez jeszzce nie próbowałyśmy :no::no::no::no:
ale myślę że czas najwyższy spróbować :tak::tak::tak::tak::tak:
moja lubi naklejki naklejac to chyba to tez sie jej spodoba :)
witam
moj mi dzis zainstalowal nowa opere i sie wcale nie moglam zalogowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w ogole nawet na poczte wejsc nie moge:wściekła/y::wściekła/y:
dziewczyny jzu spia,dzis troche pozniej.
pranie sie kreci.celowo wstawilam teraz zeby na noc na grzejnikach rozwiesci bo mam starsznie suche powietrze w domu mimo wietrzenia.
p chyba sprzedal malej przeziebienie bo zaczela ostro kichac i jakas taka niewyrazna byla popoludniu,i cos jakby zaczynala chrypiec.ale dlaam jej syropki,tatntum psiknelam i mam nadziejej ze na zapaleniu krtani sie nie skonczy
mi kiedys przez opere goprzej dzialal komp:baffled:
Z tym praniem to dobry pomysl ja tez tak robie
Dobrze ze zapodalas leki im wczesiej tym lepiej:tak:

reklama
Anka Oliwka tez uwielbia naklejki,ja kupuję jej takie ksiązeczki dwulatka gdzie są kolorowanki i własnie naklejki że dziecku się czyta polecenie gdzie ma nakleic dane naklejki np żeby dziecko nakleiło biedronki na listkach a nie gdzie popadnie.bardzo fajne sa te ksiązeczki:tak::tak::tak::tak::tak:

Anka Oliwka tez uwielbia naklejki,ja kupuję jej takie ksiązeczki dwulatka gdzie są kolorowanki i własnie naklejki że dziecku się czyta polecenie gdzie ma nakleic dane naklejki np żeby dziecko nakleiło biedronki na listkach a nie gdzie popadnie.bardzo fajne sa te ksiązeczki:tak::tak::tak::tak::tak:

ja jak bylam w Polsce tez kupilam Laurze takie ksiazeczki jedna dla 2 latka a druga dla 3 latka Musze przyznac ze mam madra corke:zawstydzona/y: nie miala problemow z tymi zadaniami:tak:
Tu tez jej kupuje dzis nawet kupilam jej ksiazke pod tytulem MOje pierwsze slowa, fajna niby dla dzieci od 3 lat ale mam nadzieje ze da sobie rade.Bo sa tam tez labirynty i liczenie.Na szczescie do 10 potrafi:-p

duz tego nie bylo

Przez to zimno zabunkrowałam sie w domu i bodajże trzeci miesiąc nigdzie nie wychodzę.:szok::szok: Rano zakupki zrobi mąż, starszyznę tatko odwiezie do szkoły, a ja siedze i tyję.:dry:
Dziś na tvp2 coś bąkali, że mrozy sprzyjają poczeciom.:tak::-D:-D:-D

Justa Ty leniwcu!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D
i wlasnie ja dlatego nie mam auta ani prawka bo bym tluszczem obrosla:-D:-D:-D:-D:-D
a moje dzieci zamsiat sie hartowac to by tylkoi wozily razem ze mna:tak::tak::tak::tak::tak:
teraz przymusowo Paulina w obie strony autembo wygladam jak wygladam (spuchlam jeszcze gorzej ale mam nadzieje ze mi do jutra troche juz zejdzie),na szczescie mam kogo prosic o podwozke,ale po przyjsciu ze szkoly Paulina obowiazkowo min 30minut na podworku.igloo kopie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a cp do zimy-wna wschodzie ma byc najzimniej.juz mi zimno jak patrzylam ze u nas w poniedzilek ma byc w dzien -15 brrrrrrrrr
oby nie wialo to nie bedzie tak zle

przeleciałam po łebkach i co mi wpadło w oko to Pati już na porodówkę chce :-D najlepsze na wywołanie porodu to seks :tak::tak: zawsze działa :-D

nie zawsze.mi nie pomoglo i Pati tez podobno nie:-p

ja juz po dentyscie

disiaj mnie strasznie bolało jak mi dawała znieczulenie:baffled::baffled::baffled: nooo strasnie- wiadomo ze to nie az taki ból, ale normalnie aż mi łzy pociekły:baffled: zrobiła mi dwie jedynki dzisiaj, w poniediałek bedzie mi rwała kolejne dwa a we wtorek juz najprawdopodobniej szlifowanie jedynek i dwójek pod korony- najpierw mi zrobi cztery pierwsze- a potem jak mi sie zagoją dziąsła po wyrwaniu to reszte:tak:

no dla mnie tez ostatnio nie bylo zbyt fajne ale dobrze ze dziala.jeszcze troche i blysniesz usmiechem.CALA GEBA:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam.
Ja tylko na chwilkę.Poczytałam po łebkach :-(
Właśnie wróciłam z wypożyczalni sprzętu sportowego.
Załamka.
Załamka :dry::dry: wypożyczenie sprzętu dla nas na obóz to 500 zł .bez kasku dla małego :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled: z kaskiem wyjdzie 560:szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Idę po małego do szkoły.
Postaram się zajrzeć wieczorkiem

a moze kupic?

nie poczytam was Sorki

G jedzie juz do domu Mowi ze pic nie bedzie ZOBACZYMY

Napisalam cos w rowie:-(

dobez bedzie

Madziula gratuluje pracy:tak:
przepraszam ale tak tylko po łepkach przeleciałam czasu brak porządki generalne robie korzystając z tego że mama Antka popilnuje i wczoraj kuchnie wytapatowałam:tak:

pedantka!!!!!!!!!!!!!!!1:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Justyna mi samej nie che sie z domu wychodzic wiec nie dziwie sie a z tym grubnieciem to tez jest tak ze w wiosne musimy miec co na lato zrzucac:-D

A mi sie dzis przypomnialo ze sie nie pochwalilam Wam zaskoczeniem
W niedziele jak bylam u kuzynki poszlam do kiosku po wodke.A tam pan sie mnie pyta czy ja mam 18 lat:szok::szok::szok:patrze na niego i mowie ze mam.A ten do mnie ze dowod poprosi:szok::szok:Usmiechnelam sie i powiedzialam mu ze mam 30lat A ten ze chce dowod:-D:szok::szok:No coz milo bylo sie dowiedziec ze nawet na 18 sie nie wyglada:-D:-D:-D

no rposze!jak milo:tak::tak::tak::tak:
mnie na jeseini ksiadz wzila za kandytatke do bierzmowania taka z liceum.chcial ode mnie ideksik do podpisania:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka sie dzis przewrocila i rozwalila sobie troche warge tzn sobie chyba przegryzla zabkami warge od srodka Byla krew :-( No i siniak od srodka :-(
A na zewnatrz na wardze i pod ma taka czerwona kreske :-(
Biedactwo moje kochana :-(
biedactwo
ale szybko sie goi u dzieci

Ja małego połozyłam, wykompana jestem brzuch nasmarowany i co widzę.....on rośnie:szok::szok::szok::szok::szok: tak szybko:confused::confused::confused: no ale moja kol. w trzecim mc wyglądała jak przynajmniej ja w 6:tak: kurcze co to będzie potem..też wam tak drugie brzuchy szybko rosły???
?

hehehtak szybko?chyba Ci sie lekko wydaje ale moze byc wzdety:tak::tak::tak::tak::tak:

Najgorsze że dzisiaj o 11 już z pracy do domu wracałam bo z bólu nie byłam w stanie rozmawiać...Ząb mnie bolał...Poleciałam odrazu do dentysty...Okazało się że mam do leczenia kanałowego...Ale że kasy tyle teraz nie mam to mi tylko struła zęba i dopiero 10-tego mam przyjść.Jak z tym skończymy to leczymy resztę...Mam tego multum-do wyrwania 2ósemki,do pilnego leczenia dużoo zębów.Normalnie załamka...Nie wyobrażam sobie siebie jutro gadającej 8 godzin przez telefon...Teraz znowu mi słabo,kręci mi się w głowie-powiedzcie mi,może tak być z bólu?
Aha,kobitki moje kochane,powiedzcie mi może,czy to możliwe żeby tylko z powodu wagi najpierw nie mieć @ kilka m-cy,potem taką ledwo ledwo,a teraz przez prawie miesiąc czasu dość obficie?
Może to to,jest przyczyną że ja tak tragicznie się czuje...Sama nie wiem...
Przepraszam was że tak tylko o sobie i że smęce,ale nie mam kogo się poradzić czy wyżalić :-(

uwierz mi ze bys nie chciala zeby Ci nkanalow na zywca boalacy zab leczyla.wiemco mowie.
ja z bolu to kiedys o maly wlos nie wymiotowalam,
ale zawroty glowy moga byc albo odjakies choroby alebo od hormonow.lepiej idz do gina skoro masz taki problem z @

a kto Ci z mala siedzi?

ja tez kiedys miałąm takiego białego z czerwonymi oczyma.chodziłam w tedy jeszzce do podstawówki.to on to był popiepszony,nie dał sobie klatki wyczyścić,jak tylko widział że ktoś rękę wsadza do akwarium to się rzucał,gryzł okropnie,raz mnie tak upieprzył ze my slałąm że skonam.

tak sie wkurzyłam że już tego nie przezył :no::no::no::no::no:
wypsikałąm mu akwarium dezodorantem i biedak padł ,nie przezył nocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D miał za swoje ileż można tolerować takie ugryzienia :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka już w łożeczku,mam nadzieję ze zaraz usnie,:tak::tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A to dziweczyny lodziarki:-)
pieknie

ja sie nie pochwalilam ze Weronika dzis do 10.30 spala:szok::szok::szok::szok::szok:

2 godziny szukam juz ośrodka na turnus dla Zuzi -wszędzie wolne terminy na 2011r:szok::szok::szok: Uciekam zaraz bo już kregosłup mnie napie....
A to dziweczyny lodziarki:-)

Jakie skupione:tak::tak:

Fajna sprawa -czasochlonna zabawka:tak:

Super-chociaz Mamusia na BB może spokojnie posiedzieć:-D:-D:-DMoja Zuza jest na etapie gryzienia jeszcze więc z ciastolina się wstrzymam:baffled:

witam
moj mi dzis zainstalowal nowa opere i sie wcale nie moglam zalogowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w ogole nawet na poczte wejsc nie moge:wściekła/y::wściekła/y:
dziewczyny jzu spia,dzis troche pozniej.
pranie sie kreci.celowo wstawilam teraz zeby na noc na grzejnikach rozwiesci bo mam starsznie suche powietrze w domu mimo wietrzenia.
p chyba sprzedal malej przeziebienie bo zaczela ostro kichac i jakas taka niewyrazna byla popoludniu,i cos jakby zaczynala chrypiec.ale dlaam jej syropki,tatntum psiknelam i mam nadziejej ze na zapaleniu krtani sie nie skonczy
Zdrówka :tak::tak: A zainstaluj moziillę może;-)

Dobranoc

reklama
Ja pizzę z Julem upiekłam i dzielnie mi pomagał i tylko MODE SIPAĆ:confused:? i rozsypywał na cieście pieczarki i wędlinkę:tak::-D:-D bo Olkowi się chciało pizzy i nawet małego kawałka nie dokończył:no:.
Głowa dalej boli ale ciśnienie jest wysokie bo 1034hPa:szok::tak:.
Anka, jak fajnie popatrzeć na 2 grzecznie bawiące się małe damy :cool::cool:- moje to tylko wściekają się na łóżku w sypialni albo kryjówki z poduszek,kołder i fotela budują :tak:.
Agunia zaglądaj częściej i wytrwałości w leczeniu życzę;-):tak: - sama dziś chodziłam scaling przekładać bo jak pójdę na kurs to mi rano wizyta nie pasuje:no:.
No i nie da się rozpisać:sorry2:,tylko mnie tu trąca:-p;-):tak:.Stosunkowo udanej nocki babencje;-):tak::-D:-D.

Do góry