reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabuba no prosze TY licealistko :)) A corka dzis poszalala:szok::szok:Jak Twoja buzia?

napuchnieta:baffled:wygladam jakbym dostala z plaskacza:baffled::baffled::baffled::-D
ale okladam lodem i mam nadzieje ze antybiotyk w kncu zadziala i ze jutrio lepiej bedzie

Zdrówka :tak::tak: A zainstaluj moziillę może;-)

Dobranoc

zawsze mialam opere i bylo ok.teraz jakas nowsza wersja:baffled:
chociaz moj net w sumie roznie dziala

spij dobrze

Anabubka gdzies sie schowala wiec ja tu sie zegnam :)
Kolorowych snow

w rowie sie blakalam:-D:-D:-D:-D
pranie sie konczy wiec je zaraz rozwiesze,myc sie i spac bo pobudka o 7 oczywiscie
zegnam sie i ja
dobranoc

reklama
Ja pizzę z Julem upiekłam i dzielnie mi pomagał i tylko MODE SIPAĆ:confused:? i rozsypywał na cieście pieczarki i wędlinkę:tak::-D:-D bo Olkowi się chciało pizzy i nawet małego kawałka nie dokończył:no:.
Głowa dalej boli ale ciśnienie jest wysokie bo 1034hPa:szok::tak:.
Anka, jak fajnie popatrzeć na 2 grzecznie bawiące się małe damy :cool::cool:- moje to tylko wściekają się na łóżku w sypialni albo kryjówki z poduszek,kołder i fotela budują :tak:.
Agunia zaglądaj częściej i wytrwałości w leczeniu życzę;-):tak: - sama dziś chodziłam scaling przekładać bo jak pójdę na kurs to mi rano wizyta nie pasuje:no:.
No i nie da się rozpisać:sorry2:,tylko mnie tu trąca:-p;-):tak:.Stosunkowo udanej nocki babencje;-):tak::-D:-D.

ja dawno pizzy nie robilam i musze w koncu zrobic bo mi smaka narobilyscie
a jaki kurs?

stosunki?moj na noc w pracy.wraca kolo 7-8 spi do 13-14 i o 16 znow do roboty:baffled:
zero pozytku
jedyny plus ze nie ma kiedy pic:tak::tak::tak::tak::-D

witam kochane:happy2:
na chwilunię tylko:-(
Natalineczka gratuluję ciąży:tak:
Kerna super że z fasolka wszystko ok:tak:
Justyś nie szkodzi nie dziwię się że nie wychodzisz z domu w ten ziąb:tak:
Dorotka szkoda że G wraca:-(a to nie jest tak że jak jest dobrowolnym pacjentem to sam musi się zgodzić albo zrezygnować z leczenia:confused:nie wiem wydaje mi się ze tak było kiedys jak kolegę zawiozłam na leczenie:sorry2:
dziewczynki u nas jakos leci mamę namawiamy może nie namawiamy ale rozmawiamy z nią na temat tego że lepiej by było gdyby sama nie mieszkała a szefowa a szkoda słów jeszcze ze mną nie gadałanie ma czasu podobno:wściekła/y:ale szkoda życia i nerwów na takie coś za krótkie jest to życie:tak:
Madziula gratuluje pracy:tak:
przepraszam ale tak tylko po łepkach przeleciałam czasu brak porządki generalne robie korzystając z tego że mama Antka popilnuje i wczoraj kuchnie wytapatowałam:tak:
Ale z Ciebie pracuś :-p:-p:-p

dzis wszystkie w biegu:szok:

A my z Lali po zakupkach, obiadek zjedzony i juz posprzatne.Laura oglada bajke i czekamy na Vicky.Kolezanka ma mi corke podrzucic bo musi na masaz z nie ma z kim zostawic jej wiec ja chetnie sluze pomoca:tak:
dziewczyny napewno bede lody krecily a ja wypije sobie kawke:-)

Dowikla Dominik to ma gadane.Nie jedna laske na dobry gadulec wyrwie:-):tak:
Justyna mi samej nie che sie z domu wychodzic wiec nie dziwie sie a z tym grubnieciem to tez jest tak ze w wiosne musimy miec co na lato zrzucac:-D
Malinka korzystaj Kochana ja sam bym chciala zeby ktos mi lali popilnowal ale coz jak sie daleko mieszka to nie ma mowy:baffled:
Dorota szkoda ze G nie zostal tam ale badzmy dobrej mysli:cool2:
Medeuska widze ze dzis bylas dzielna, ale zrobisz zabki i bedziesz mila boski usmiech;-)

A mi sie dzis przypomnialo ze sie nie pochwalilam Wam zaskoczeniem
W niedziele jak bylam u kuzynki poszlam do kiosku po wodke.A tam pan sie mnie pyta czy ja mam 18 lat:szok::szok::szok:patrze na niego i mowie ze mam.A ten do mnie ze dowod poprosi:szok::szok:Usmiechnelam sie i powiedzialam mu ze mam 30lat A ten ze chce dowod:-D:szok::szok:No coz milo bylo sie dowiedziec ze nawet na 18 sie nie wyglada:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cieszę sie razem z toba :tak::tak::tak::tak:

no to niezła 18-sta z Ciebie :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Oliwka się zajęła sama sobą,układa wszystkie po kolei puzzle jakie ma i układanki.także jest grzeczna jak aniołek.

daje jej jeszzce z 15 min i sprzatamy to burdello co zrobiła :-D:-D:-D:-D i kłade ją spać.:tak::tak::tak::tak:

Sierściuch nadal jest nienormalny,piszczy jak oszalały,nie da sie dotknąć.jakiś popierdzielony.
nie da się lubic :no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
co mi po takim chomiku jak go dotknąć nie mogę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Przestraszyłaś go i się boi biedactwo.
Włóż rękę i daj mu do powąchania,ale bez raptownych ruchów.
Powoli i pewnie.
Jak będziesz szybko ręką ruszała to on będzie piszczał.
Teraz jest czas,kiedy on się szybciutko oswoi.:tak:
Pierwszym znakiem będzie brak piszczenia.:-D:-D:-D
Jak już się oswoi to wtedy daj mu rękę do powąchania i spróbuj podrapać po boczkach potem po brzuszku.:tak:
Dobrym sposobem jest też podanie jakiegoś smakołyka z ręki,niech poznaje zapach.:tak:
Tu masz fajną stronkę o oswajaniu chomika i nie tylko.
http://ochomikach.w.interia.pl/oswajamch.htm

Agnes wystraszyłaś biedaka i padnie na zawał pewnie prędzie...ten mój chomik to był biały i miał czerwone oczy.....i jak ugryzł to pół ręki nie ma:-p
Biały ,który ma czerwone oczy to chomik albinos angora ,te skubane to gryzą i czasami duże rosną .Potrafią ugryżź rzeczywiście mocno do krwi i tak wisieć na palcy z zębami w palcu.
Mojej siostrze mój taki chomik przegryzł paznokieć na przewylot :szok::baffled::baffled:

ja tez kiedys miałąm takiego białego z czerwonymi oczyma.chodziłam w tedy jeszzce do podstawówki.to on to był popiepszony,nie dał sobie klatki wyczyścić,jak tylko widział że ktoś rękę wsadza do akwarium to się rzucał,gryzł okropnie,raz mnie tak upieprzył ze my slałąm że skonam.

tak sie wkurzyłam że już tego nie przezył :no::no::no::no::no:
wypsikałąm mu akwarium dezodorantem i biedak padł ,nie przezył nocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D miał za swoje ileż można tolerować takie ugryzienia :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka już w łożeczku,mam nadzieję ze zaraz usnie,:tak::tak::tak::tak:
Najprawdopodobniej się go bałamś i raptownie rękę do klatki wkładałaś,a on bał się Ciebie i dlatego się rzucał.:szok::szok::baffled::baffled::baffled::-D:-D

A to dziweczyny lodziarki:-)
śplicznie się bawią.
Poczytałam ,popisałam,a teraz spadam.:-D:-D:-D:-D
dobrej nocki

Ostatnia edycja:
hej musze was troche poczytac Wczoraj nie mialam czasu was nadrobic
G wczoraj przyjechal do mnie do kolezanki do czestochowy.Ja umowilam nas i go na rozmowe.Poszlismy do kolezanki mojej znajomej Ona ma meza alkoholika ale byl juz na leczeniu i juz dluzszy czas nie pije G nie wiedzial ze to jest alkoholik Wiedzial tylko ze na kawe idziemy do kolezanki .No ale rozmowa alkoholika z alkoholikem mam nadzieje pomogla:tak:

G jeszcze spi z Oli ja pije capucinko z kolezanka i klachamy:tak:

Jutro idziemy z G do roznych poradni si poumawiac 3 majcie kciuki aby G dal rade:tak:

witam porannie
nocka ok,mala przed 7 zjadla kasze i spi.poki co kataru nie slysze,nawet sie nie odkryla w nocy:szok:wiec musialobyc dosc chlodno.ale mi tez sie doibrze spalo tylko krotko.
moja twarz-wyglada jak wczoraj,no moze odrobinke lepiej,wiec mam nadzieje ze antybiotyk w koncu zaczal dzialac.
Paulina w szkole,p spi.w piecu sie pali a ja kawe wypilam i teraz siedze z lodem w reku.wlasciwie to z wkladem do lodowki:sorry2:

Anabubciu,zapisałam się na kulinarny z Unijnych środków - nie dość że zapłacą to jeszcze obiad i wycieczki w ramach Integracji Społecznej ;-):tak: Centrum Integracji Społecznej w Chełmie - O centrum
A praktyki będę prawdopodobnie mieć w tym nowym przedszkolu co od 1-go moje chłopaki idą.:tak:
Już naprawdę znikam.:tak:.
moja tesciowa tki kurs zrobila i bardzo sobie chwalila,bo nie dosc ze dostala zasilek,mogla pojecs nakursie to jeszcze jej za to zaplacili:tak::tak::tak::tak:
i dostala prace w przedszkolu w wawie na kuchni:tak:

hej musze was troche poczytac Wczoraj nie mialam czasu was nadrobic
G wczoraj przyjechal do mnie do kolezanki do czestochowy.Ja umowilam nas i go na rozmowe.Poszlismy do kolezanki mojej znajomej Ona ma meza alkoholika ale byl juz na leczeniu i juz dluzszy czas nie pije G nie wiedzial ze to jest alkoholik Wiedzial tylko ze na kawe idziemy do kolezanki .No ale rozmowa alkoholika z alkoholikem mam nadzieje pomogla:tak:

G jeszcze spi z Oli ja pije capucinko z kolezanka i klachamy:tak:

Jutro idziemy z G do roznych poradni si poumawiac 3 majcie kciuki aby G dal rade:tak:

Dorota musi byc dobrze!pamietaj

dla Aguni-in , Agnes i wszystkich Agnieszek w dniu Ich swieta, zeby spelnily sie Wasze najskrytsze marzenia,zeby kazdego dnia swiecilo dla Was slonce i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczy wiedzma na miotle :-d:-d:-d:-d:-d

Ostatnia edycja:
Witam kochaniutkie:-):-)
Oj jak mi się dzisiaj wstać nie chciało już myślałam żeby nie puszczaj małej do przedszkola tylko pospać dłużej ale wtedy Maja rozbudziła się na dobre no i mąż ją zaprowadził.
Dzwoniłam przed chwilą i zapisałam Maję na bilans czterolatka, ciekawe co nam powiedzą:confused::confused:
A teraz idę was poczytać:tak::tak::tak:

reklama
dla Aguni-in , Agnes i wszystkich Agnieszek w dniu Ich swieta, zeby spelnily sie Wasze najskrytsze marzenia,zeby kazdego dnia swiecilo dla Was slonce i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczy wiedzma na miotle :-d:-d:-d:-d:-d
Dołączam sie do życzonek
wszytskiego najlepszego dla wszystkich kochanych babc w dniu ich swieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sto lat dla Babc

Witam M pojechał do lasu a ja z dziecmi w domku jak zwykle dzieciaki malują dla Babci obrazek:-D:tak:ciekawe co im wyjdzie.
Kamilkowi idą górnie i dolnie 3-ki naszczęscie nie ma strasznej biegunki ani gorączki.

Do góry